Valla başımdan öyle bir olay geçti. Aynen yazdığı gibi sevdiğinden haberim yoktu çünkü olamazdı çünkü çocukla aramızdaki o yapmıştı. Hele hiç anlasamadigim biriydi oglanda. Neyse işte zaman falan geçti çocuk askere gidecek asker gecesi düzenliyoruz yakın arkadaşları, ailesi falan. Kör kütük de aşık yani ailesiyle tanıştırmış vs. Yakın arkadaşım olan kız gelip bana ben aslında onu seviyordum demesin mı. Bende dedim yani kardeşim benim için önemli değil bırakırım sen mutlu olacaksan. O da yok mok seviyordum sadece bilmeni istemiştim aramızda gizli saklı yok falan filan. Bir de bunu ben çocukla yattigimi söyledikten sonra söylüyor. Bayağı sarsilmistim bilenmistim ona ama caktirmamistim. Zaten ben çocuğu bıraksam o beni bırakmaz onunda güveni vardı içimde doğruya doğru şimdi. Neyse uzun lafın kısası şu an kızla 8 senelik en degerlisinden hala devam eden bir dostluğumuz var. Çocuğu da sorarsaniz askere gittikten 4 ay sonra ayrıldım ondan, ama o olaya da dönüp bakınca buna sebep olan yine o kız arkadasim. Ama yine de oglanda da vardi bı bokluk. Onu da bana yıllar yıllar sonra "ben daha buyumedim ne evliligi vıdı vıdı " diyip 6 ay sonra nişanlandığını gördüğümde anladım.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşıma geldi, en yakın hatta tek arkadaşımla aynı kişiye aşık olmuşuz, ama ilk defa itiraf eden ben olmuştum. Kızcağız yıllarca benim platonik aşkımın derdini dinlemişti ve gıkını bile çıkarmamıştı. Ben de anlamadım öküzlükten. Yıllar geçtikten sonra benim sevgim bittiğinde ve geçmişe güldüğümğz bir zamanda itiraf etti. Ben de aşıktım ona ama sana kıyamazdım diye. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki. Daha komiği, o aşık olduğumuz çocuk da ikimizin ortak bir arkadaşına aşıkmış. Kız benim aşık olduğumu biliyodu. Sonra çocuk buna evlenme teklif etti ve kız kabul etmedi şükür ki. Iyi arkadaşlara sahipmişim :)
30 Yorumla
+1 yılBöyle yani buna benzer bir durum için çok yakın aekadaşlarımın arası bozuldu kız ikisiylede sevgili olmadı. Yani bu durum gerçekten zor ve karmaşık bir durum çok yakından bilirim. Düşünsene hadi ben sevgili oldum o arkadaşımın benim sevgilime aşık olduğunu biliyorum yani zaten ona kalmaz arkadaşlıkta bozulur muhtemelen ama neyse konu çok dağıldı düşünmek bile istemedim.
22 Yorumla- +1 yıl
zengin kız fakir oğlan muhabbetinden sonraki en populer sinema konusu bu. geçin artık bu alaturka aşk muhabbetlerini. emek ve yaşanmışlık olmadan sevgi mi olur daha neyi paylaşamıyorsunuz. konu basit arkadaşının elindekini istemeyi bırakıp adam olacaksın. bu çok kolay ortada bir emek ya da yaşanmışlık yok.
- +1 yıl
@dsxfgv sen olayı biraz yanlış anlamışın ama peki.
Çakal erkek arkadasinin hislerini anladiğı an ben bu kizi seviyorum der ve karsi taraf ben de seviyorum ln diyemiyecegi için kızı kapar.
Iyi niyetli adam gibi adam olan erkek arkadasinin hislerini anladigi an sevgisini toprağa gömer
ama
akilli kız bu 2 erkegi de s.. tir eder43 Yorumla- +1 yıl
Kızın ne günahı var aga ikisinden de oluyor jsjskqobdjrir
- +1 yıl
neden akıllı kız 2 erkeği de reddeder onu anlamadım? akıllılıkla ilgisi ne?
- +1 yıl
hayatı allak bullak olmasın diye demiştir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
+1 yıl2 yıl kızın peşinden koştum. 2 yıl sonunda ikna ettim. Çıkmaya başladım. Sonra arkadaşla orta okulda bir iki hafta sevgili olduğunu söyledi. Çocuğu çağırdım. Oturduk laf arasında kızın adını söyledim. Çocuğun gözleri parladı. Baktım hâlâ seviyor bu kızı. Baktım ben de evlenirim bu kızla. Kızdan ayrıldım. Sonuçta bana ters
22 Yorumla- +1 yıl
doğrusunu yapmışsın
- +1 yıl
Eyvallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen vazgeçmem asla
geçenlerde bir çocuk vardı yaz bu çocuğa dedim arkadasıma benim için neyse yazdi çocuk cevap verdi kim o kiz velan sordu benden için çocuk arkadasıma sonra bana döndü bu çocuk benden hoşlanmasın dedi orda ona güvenmem gerektiğini öğrendim benim hoşlandığım çocuğu asildi neyse durumu ben toparladim çocuk bana döndü sonra dedi sen kendin direk yazsaydın dedi ara yapan kişilerden hoşlanmam dedi yani demek istediğim arkadaşa güvenilmez öğrendim benim sevdiğim aşık oldum çocuğa asildi bacım16 Yorumla- +1 yıl
Valla nokta atışı yaptın helal olsun
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani anlamadım
- +1 yıl
Kızlarda sık yaşanan bu durum erkeklerdede yaşanıyo
- +1 yıl
Konu karşı cins olunca dostluk 2. Planda geliyo
Cevap sahibi+1 yılBende önceden herzaman dostluk önceydi ama bunu yaşadıktan sonra değişti saten çocuğa kendim yazmamın nedeni de daha önce hiç sevgilim olmadı ve ilgimide çekmezdi böyle şeyler
- +1 yıl
emree_eren instagramdan devam edelim konuşmaya
+1 yılBu durumda yapılması gereken şey, aşık olunan kişinin tavrına bakmak. belki ikinizden de hoşlanmıyor.. belki sen geri çekilmeyi düşünürken adam sana yanık.. ee? bu durumda arkadaşının geri çekilmesi uygun olur mesela. aynı tavır tam tersi içinde geçerli olur. vazgeçmelere gelene kadar bakılacak başka yerler var.
20 Yorumla
+1 yılBende aynı şey oldu , yani ben seviyordum arkdaş geldi bende aşıgım dedi. Tabi bayabi dokundu bana. Ama kız beni istemiyordu zaten bende dedim ne yaparsan yap allah yolunu açık etsin. Sonra onunla olur gibi oldu olmadı. Öyle karışık işler işte. Şimdi hala konuşuruz arkadaşla :)
20 Yorumla
+1 yılAynı şey başıma geldi. Bir cocuga aşıktım en yakın arkadaşım da ona aşık oldugunu söyledi bana. Ben cocuktan vazgectim arkadaşım için cok üzülsem de fakat arkadaşım benimle ilişkisini kesip cocukla yakınlaştı fakat sonra cocugunda benden hoslandıgı ortaya cıktı. Sonuc olarak ikimiz cıktık, arkadaşım yaptıklarıyla kaldı.😂😂😂
10 YorumlaTamam biz aynı kişiden etkilendik ama aynı kişi de bizden aynı anda etkilenecek hali yok herhalde? :D Karşı taraf belirler bence. Arkadaşım adım atsa dahi bana ilgisi varsa bir şey olmaz aralarında. Ya da ikimiz de ilgi alanında değilizdir. Bu her zaman bir şey ifade etmez.
10 YorumlaBenim başıma geldi bu, en yakın arkadaşıma söyledim bunu, daha sonra çıkmaya başladılar, meğer o da onu seviyormuş, ben arkadaşımı seçerdim, dosta daha fazla önem veriyorum, ama arkadaşım çocuğu seçti. Konuşmayı kestim ve yalnızlıktan kıvrandığını gördüm, ayrılınca gidecek bir dostu yok şimdi. Dost dediğin her kötü anında yanında olur ama sevgililik işi bir kavgayla bitebilir.
10 Yorumla
+1 yılbir film klişesidir. iyi kız aradan çekilir adam da iyi kızın peşinden.. ama ben de kız arkadaşımın yaptığı gibi çocuktan hoşlandığımı belli ederim bana sorarsa da ona o çocuğu beraber unutmayı teklif ederim. hiçbir erkek iki kızın sevgisini hak etmez.
10 Yorumla
+1 yılBen olsam vazgecmezdim cunku boyle bir olay basima geldi vazgecmedim soyledim bende ayni kisyi seviyorum diye aramiz baya bozuldu ama sonradan duzeldi sevdigim cocukla da konustum ama cikma teklifini kabul etmedim sadece arkadas gibi konustum bir sure simdilerde arkadasimla aram ii ama eskisi gibi degiliz sevdigim cocukta beni uzmekten korkuyo duygularim cok yogun ona karsi ondan biraz benden uzak durmaya karar verdi
10 Yorumla
+1 yılVazgeçmem. Her ne kadar arkadaşımla aynı kişiye aşık olsakta bu benim aşık olmama engel değil.
31 Yorumla
+1 yılyaşadım bunu..
iki dost bir kızı sevdik..
ben kıza dedim ki, ben senin için 10 yıllık (o zamanlar ondu) dostumdan vazgeçmem dedim..
sonradan duydum ki dostumda aynısını demiş =))51 Yorumla- +1 yıl
vay bee :)
+1 yılOnuda vazgeçirip arkadaş arkadaş takilmaya devam ederdim
41 Yorumla- +1 yıl
bu da güzel :)
+1 yılVazgeçemem. Birşeyde demem. Olayları akışına bırakır fırsat kollarım. Hatta hızlı davranırım. Arkadaşıma şaka yollu belli etmeye çalışırım. Olacak gibiyse de o kız deli gibi benden hoşlanıyor kanka derim
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kere o sana söylediği an sende aynı tepkiyi ver. +Ben şu... hoşlanıyorum.
-Ne (diye tepki verirsin şaşırmış gibi) Nasıl seversın? Dersin ona da belli edersin sende sevdiğini. Ya birlikte ikiniz kızdan vazgeçersiniz ya da kız seçim yapar. Diğerini de saygı duymak kalır. Biri vazgeçerse ya kız ona karşı hisleri varsa?10 YorumlaTamm ikizce seviyoruzda önemli olan çocuğun kimi. sevdiği ya da kizin arkadasimi severse mutlaka mutlu olması için elimden geleni yaparim.😊
15 Yorumla- +1 yıl
ikinizin sevdiğinden haberi yok. bu durumda hamle yapar mıydın
+1 yılErkek, arkadaşını sevdiği kız için satmaz ama kız yorumlarını okudum maşallah hemen arkadaşlarına yol gösterirlermiş vay be. Karşı cins için kızlar arkadaşını fena satarlarmış bunu öğrendiğim iyi oldu.😄😄😄
20 Yorumla
+1 yılkızın gönlü kimde onu anlamaya çalışırım. eğer onu seviyorsa sözümü söylemez susar çekilirdim
22 Yorumla- +1 yıl
kızın gönlü ikinizde de değil :) kız ortada iken hamle yapmaz mısın
- +1 yıl
denerim sınarım, bana yaklaşımını ve bakışlarını görür ona göre açılmam gerekirse açılırdım
+1 yılVazgeçmem sevdiğim zaman yürekten severim ve tam gaz yola devam ederim
24 Yorumla- +1 yıl
ama kanka bir taraftan da en yakın arkadaş var :/ adam demeyecek mi sana anlattım dost bildim sevdiğim kişiye mi göz koydun derse ne diyeceksin?
- +1 yıl
Ee knka olaya başka taraftan bakar isen ona knka ya o benimkine göz koyduysa ne olucak ilk ben sevip o göz koydu ise 😂😄
- +1 yıl
kanka kız ikinizle beraber de değil ki :)
- +1 yıl
Knka benim gibi kişiyi beğenmeyen cidden aklında problem olan kişidir benden daha iyisi dünyada az knka 😂😄
vazgecmem o sevgi aşk benim icimde kalbmde olan bisey kimseyi ilgilendirmez sadece sevdigm adamin secimine bakar yoluma ona gore devam ederim herkes secimini kendi yapar kararinida kendi verir ve tabikide sonucuna katlanir☺😆
11 YorumlaEğer benimki basit bir sevgiyse içimde saklarım, unuturum, ama böyle aşıksam arkadaşımla ilişkiyi kesip kendi sevgimin peşinden giderim. Zaten ben söylemeyip onlar sevgili olursa arkadaşıma gene ihanet etmiş olurum en azından mutlu olayım :D
10 Yorumla
+1 yılEger arkadasım degerliyse vazgecerim dişi aslancık nasılsın bu arada 😁
14 Yorumla- +1 yıl
iyiyim sen
- +1 yıl
Saol tsk ederim seni gördüm daha iyi oldum napıyosun görünmüyosun bir kac gündür
- +1 yıl
yoo görünüyorum gayet
- +1 yıl
Ben göremiyom ozaman seni 😁
+1 yılüniversitede sevgilim varken en yakın arkadaşı bana aşık olduunu söyledi. arada saçma sapan kıskançlık tripleri oldu. en son ikisini de çektim ya ikiniz ya hiçbiriniz dedim. ayrıldık. ben gelemem öyle alengirli işlere.
10 Yorumla
+1 yılAsla Vazgeçmezdim Benim Aşık Olduğum Birinin Kararıdır Derdim Ya beni seçersin Ya Da Onu Derdim
15 Yorumla- +1 yıl
bu şekilde de en arkadaşınla aranız bozulacak :/
- +1 yıl
Bozulursa da bozulsun insanın aşık olduğu kişi daha önemli aşık olduğum kişiye ya beni seçersin ya da onu derdim
- +1 yıl
Aynen öyle bakma bu çekilirim diyenlerde kolay kolay çekilmez aşk tuhaf bişey hafife alıyolar
- +1 yıl
@-Balbazar-_- Anlamadım
- +1 yıl
Aşk kapını çaldığı zaman diyorum anayı babayı tanımıyolar bide dostuna bırakıcaklar
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşım kiza aşıkti, kızda bana aşıktı. Kizi şutladık biz hala en iyi arkadasiz. Kara kedileri aradan cikartmak lazım :)
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de aciklarim hatta başıma geldi böyle bir olay üstü kapalı belli ettim diyelim sonra çocuk ikimize De bakmadi benle arkadaş oldu sonradan ama anlamsizca da bitirdi arkadaşlığı amannn neyse kendini beğenmiş biseydi diğer kız da kendini rezil etmisti
10 Yorumlavalla ben aşık olursan gerisi umrumda değil arkasim demem sevdiğim kıza asiksa doverim
50 YorumlaOnu da soğuturum erkek değil mi hepsi midesiz diye kendimde uzarım, biz bize yeteriz arkadaşım derim içimden de.
30 Yorumlaarkadaşımla konuşup biraz tartismali dille sorunu halletmistik. zaten çocuğun sevgilisi vardı. sonra çocuk beni seviyomus onu öğrendik sevgilisinden ayrıldı çocuk hala peşimde ama istemiyorm
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende ondan hoşlanıyorum derim , sonra saç başa girişiriz , sonra arkadaşlığımız biter çocukta okulun en güzel kızıyla çıkar... yaşanmış gercekler...
11 Yorumla- +1 yıl
ahahahah :D
Hatun kimi seviyorsa onundur benimse vaz geçmem diğeri platonik takılsın ama yan gözle bile baktırmam
30 Yorumlaben vazgecmem bu devirdeki arkadasliklar menfaat uzerinne oldugu icin guvenmem kimseye onun icin sansimi sevgiden asktan yana kullanirim😄
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcentilmenlik kuralları geçerlidir. arkadaşıma iyi olan kazansın derim.
kız onu seçerse saygı duyarım kızın seçimine.
kız beni seçerse arkadaşım saygı duymazsa, ya saygı duymayı öğrenir ya da artık arkadaşım olmaz. yakarım bu gezegeni :D20 Yorumla
+1 yılEger benden once asik olduysa ve bana soylediginde o kiza asik degilsem sonradan olursam vazgecerim ama ben zaten asiksam orada zaten kavga cikar
30 Yorumla
+1 yılaşkta akıl mantık aranmaz , aşk fedakarlıktır gerekirse canından bile vazgeçersin aşık oldgunu kişi için eger çok seviyorsan
20 Yorumla
+1 yılYani çok zor ama vazgecenleri biliyorum bu durumda hangi arkadaş ilk söylerse hoşlandığını öbürü sessizce geri cekiliyor
20 Yorumla
+1 yılKarşı tarafın kimi seçeceği önemli. Mücadele eder misin dersen uğraşmam gönül kimi seçerse ona gider zaten.
20 Yorumla
+1 yılVazgeçerim ben mutsuz olmayı hayat felsefem olarak kabul etmişim bu darbe etkilemez.
11 Yorumla- +1 yıl
helal olsun valla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılaşkımdan vazgeçmem. bir süre kıvranırım. sonra aşkımın peşine düşerim.
eşime sordum, o da aşk dedi. :)10 Yorumla Başıma geldi ben söylemeden o söyledi bana sevdiğini bende içimde yaşadım sonra ikimizle de olmadı zaten
10 Yorumla
+1 yılşöyle bir konu var eğer arkadaşını seçmezsen aşık olduğunu seçersen belki sevgili olurusnuz ama aşık olduğun sana bakmazsa bu sefer sana koyar
10 Yorumla
+1 yılarkadaş dediğin karı kız için satıyor bu devirde şahit oldum. ben ikisinede yol veririm arada kalmayım yinede :)
10 Yorumlagectım. aynı evde yasıyoruz sevgılısı her gece bızde dıger odada bırlıkte uyuyıolar herseyı bırlıkte yapıyolar ama mutlular ya yeter onun yuzu gulsun
10 Yorumla
+1 yılelbet birisi hoşlandığını ilk söylemiştir diğeri yan gözle bakıyor ise ortada arkadaşlık falan yoktur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayir vazgecmem eger... karsimdaki kisi banada asik ise. Ondan ayni sevgiyi aski gormesem, vazgecerim. Ama aksi takdirde askimin pesinden kosarim. Arkadaslik benim icin onemli birsey degil. Sadece takildigim biri.
20 Yorumla
+1 yılEn yakın arkadaşım dediğim kişi benim kardeşim gibidir. Kendimden vazgeçerim de kardeşimden vazgeçmem.
10 Yorumla
+1 yılAşık olduğum kişi hangimizi seviyorsa diğeri aradan çekilir. Çekilmezse de kendi bilir önemli olan duyguların karşılıklı olması
10 Yorumlavazgecerdim ama uzun sureli kardes gibi oldugum arkadassa tabi onunda geçmesi lazim çünkü bende onun arkadasiyim
10 Yorumla- 10 Yorumla
+1 yıl6 ay ben 6 ay o sevgili olursa kabul noter işlemlerinin hepsini ben hallederim mülkiyeti ikimizin adına yaparım vergiler giderler benden 😀
10 Yorumlabuna çocuk karar vermeli bence ki eğer beni seçerse de arkadaşıma bunu yapamam umarım o da bana yapmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı. Olaya dahil olurum ve sonuna kadar savaşırım sevgi emektir belki çocuklarımın annesi olacak bunu kızın belirlemesi lazım ama aşıksam asla vazgeçmem kesinlikle
20 Yorumla
+1 yılHayır valla yoluveririm saçını başını sen kim yırtık valla ümüğünü sıkarım ha 😅😅😅
30 YorumlaBu işlerde sıra olmaz, kimin aşkına karşılık veriliyorsa o kapar yavruyu. 😌
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılİkisininde benim için değeri evde duran vazo kadar olduğundan pek ayırım yapmaya gerek yok. Alsın kızı takılsın kafasına göre, işi bitince getirir.
10 Yorumla Üniv başıma geldi okulun en yakışıklı çocuğu Kıvanç Tatlıtuğ gibiydi cidden taş ama arkadaşım için unuttum o taşı
10 Yorumlaonun ki canda senin ki patlıcan mı? bırak o vazgeçsin sen neden geçiyosun
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bunun cevabını kız verir :D beni seçerse o saygı duyacak, onu seçerse ben.
20 Yorumla
+1 yılkarşımdaki kişi de beni seviyosa sevgilimle olurum. ama o kişi arkadsimi seviyosa aradan çıkarım ara bozan olmam asla ve karakterime uymaz
10 Yorumla
+1 yılAsik olunca vazgecmek kolay degil. Ask basit degil ki vazgecmek kolay olsun.
20 Yorumla
+1 yılAynısı olmuştu ve ben şerefsizlik ettim ondan gizli sevgili olduk ama başıma büyük belalar geldi bu yüzden ve şunu ogrendim başkaları için değmez cidden en yakın arkadaşınızı üzmeye değmez
10 Yorumla- Devamını Gör (237)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat