Ben kıza karşı ilk adımı atarım eğer ki beklediğim gibi sonuçlanmazsa çekilirim aradan ama sırf birisi için aşkımdan vazgeçecek birisi değilim ben şansımı denerim.
En yakın arkadaşımla aynı kişiye aşık olmayız. zaten beni seven kadına aşık olacağım için duygularımız karşılıklı olurdu bu yüzden de flört ya da sevgili olurduk. en yakın arkadaşların aynı kızdan hoşlanmaları da zor, ama o kızın bana karşı ilgisi varsa bana aşıksa zaten hiç bir şekilde vaz geçmem o kızdan, arkadaşım da çok zorlarsa bildiği halde arkadaşımı da silerim gerekirse.
İkimizinde karşı cins zevki tamamen farklı böyle bir durum ile karşılaşmamız çok zor ama bunu yaşasam sanırım aradan çekilirdim. Birisiyle birlikte olmak benim için çok çok önemli bir şey değil sonuçta.
En yakın arkadaşımın kimden hoşlandığını nasıl bilmeyeceğim ya da o benim kimden hoşlandığımı nasıl bilmeyecek. Bile bile olursa karaktersizlik durumu arkadaşlıkta olmaz.
Arkadaşım ile aynı kişiye aşık olmam.. Zaten en ufak bir ilgisi olduğunu sezersem uzaklaşırım o kişiden. Kimse için de değil, kendime konduramam. Keyifli günler..