Bir erkeğin gözünde değerli ve vazgeçilmez kadın nasıl olunur?

Şimdi bu soruma cevaplar google'da çok fazla buldum.
hepsini bir kenara not aldım ancak hepsi evli veya bekar kadınlar içindi.
benim durumum karışık...
Sevgiliymişiz gibi ama değiliz sevgili miyiz sorusuna ileride cevap vereceğini söylüyor.
sahiplenmeyi seven merhametli biraz tripçi ergen tavırları var kızlara pek yüz vermez sürekli arkadaş gözüyle sıradan bakar yani
bana o gözle bakmadı ve onca arkadaş ortamından benimle baya bir samimi oldu ortak arkadaşlarımıza anlattığımda bana ''ANLATTIĞIN KİŞİ O OLAMAZ!'' diyor çünkü gerçekten samimi davranıyor kimseye davranmadığı kadar...
sormak istediğim şu, ben başta bir hata yaptım kendimi direk onun eline verdim beni hemen elde etti ''beni kullanıyorsun'' diye çakıştığım oldu ''öyle düşünüyorsan beni gerçekten tanımamışsın'' cevapları verdi sinirlendi. öyle olmadığını bende biliyorum. sorum şu başta ben onu kendimi verdim artık beni kaybedecek korkusu yok beni umursuyor değer veriyor kıskanıyor ama onsuz yaşayamayacağımı onsuz boş olacakmışım gibi davranıyor. ona gösterdiğim ilgiden ego yapmış durumda.
BAŞTA YAPTIĞIM HATAYI NASIL DÜZELTİP ASIL ONUN BENSİZ YAŞAYAMAYACAĞINI HİSSETTİREBİLİRİM? NASIL VAZGEÇİLMEZ BİRİ OLABİLİRİM ONUN GÖZÜNDE?
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen başlıktaki sorudan sonra açıklamayı okuyup cevap verin.
Bir erkeğin gözünde değerli ve vazgeçilmez kadın nasıl olunur?