Erkeğini avcunun içine alıp da benden başkasına asla bakmaz beni bırakmaz vazgeçmesi mümkün değil diyenvar mı?kızlar?Varsa bunu nasıl sağladınız:)
Cevabın nedir?
+1 yılküçük hesaplarla ugraşma kendin ol eger karşındakine guveniyorsan sana doğru gelen her şeyi ilişkin için yap kolayca vazgeçme savaş deger ver ve verdiğini de göster onun için yaptıgını bilsin karmakarışk bir olayda bile ona inanıyorsan guven herkes sana guvenme dese bile bayan oldugun için suprizleri hep o yapmasın sende yap ama gerektiğinde çekip gidecek kadar dik ve kararlı ol küçük şeyleri dert etme ilişkini kimseninkiyle karşılaştırma bayan olarak kendine ezdirmi ilişkide erkekler kendi ayakları uzerinde duran kadınlara aşık olrlar ama onun yardımına ihtiyacın oldugunu bilsin erkekler sahiplenmek korumak ister olmuyorsa da gideceksin gideceksin ki degerli kalasın onun için hayatını hiçe sayma ondan baska hayatında olsun ki muhtaç durma ona karşı sosyal ol surat asma ama bunları yaparkn asla yapay olma ilgilen erkekte ilgi ister durduk yere kavga etme ve romantik ol kar altında sokagın ortasında dans edecek kadar deli ol asla ailesine karşı kötü olma haksız olsan da erkek için aile özellikle anne önemli haksızsa bile annen ne iyi bir kadın de deki bu kadın ne iyi desin yalan söyleme ne kadar kötü de olsa durum saygı duy hayatına guzel giyin erkekler basit canlılar guzellik vazgeçilmez ha her şeyin guzel olmaz ama gozun guzel olur one çıkar guzel tarafını sevdigini soyle ama her an değil önemi olsun kim oldugunu bil ve bildiğin kişi ol kendini sevmeden tanımadan baskasını sevemezsin işve cilve işin vazgeçilmezi malesefki seks önemli her an olmasada arada sexy bir ses tonu sexy bir hareket konuşma önemli kendini kaptırıp salaklaşma akıllı kadınlara deger verilir ama o aklını erkeginin uzerinde uygularsan işler kızışır çaktırmadan onu yönet o kendini komutan sansın fikirleri al ki fikirlerine deger versin genel kültüre de önem ver kulturlu kadınlar 5 0 önde hele de az futboldan anlıyorsan ama abartıp futbol oynama çirkin duruyor butun bunları yapıp da sevilmiyorsan ya kaderiniz ortak değildir ya da o adam dildir unutma ilişki iki taraflı aynısını ondan bekle
00 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir kadının ve erkeğin vazgeçilmez olduğunu onlara anlatarak :)
00 Yorumla
Diyelim ki buradan sana 100 farklı kişiden 500 çeşit öneri geldi.
Hepsini ezberler yapar mısın?
Çok olmuş deyip soruyu unutur musun?
Ana konuyu anlar mısın?
İşine geleni yapar işine gelmeyeni es geçer erkek arkadaşını kaybettiğinde "Ama ben her yazanı elimden geldiğince yapmıştım, yapmadıklarım aslında yapamadıklarım" mı dersin?
Senin olayın nedir?02 Yorumla- +1 yıl
ben o olayı çoktan es geçtim :)
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 727 cevap paylaştı. Erkeğin kalbine giden yol poposundan geçiyor. Ilk önce kaldır, sonra tekmeyi bas. Vazgeçilmez olursun.
34 Yorumla- +1 yıl
iyidi bu:)))
- +1 yıl
tam anlayamadım popo kimin burda ? :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
24Cevap
Bence en etkili yol kendine bağlamak... O da erkek için biraz işve cilve ve şımarıklıktan geçer tabii şımarıklık sadece ona karşı yapılmalıdır , ayrıca anlayış anlayış anlayış erkeğin en çok beklediği şeydir bir kızdan ufak şeyleri sorun eden kızlardan asla haz etmem ben şahsen
00 Yorumla
+1 yılSana güzellik olarak hayran olması lazım
Karizmanla onu etki altına lacaksın dediklerini yapmalı.Kapriz ve tersleme olucak zaman zaman.
Bazen onun sevdiği şeyleri giyip şaşırtıp etkileceksin.Hayran kalmalı.
Onun eğlen ama çok konuşmadan karizmanı bozmadan.
Bazen güzelliğinden bahsettiğinde sende onu öven şeyler söle.
Sana tapar 18-22 yaşa arası çok kız arkadaşı olmamaş gözü açık olmayan bir erkek.00 Yorumlavalla şöyle boylu poslu 1,70 75 boylarında güzel sevimli akıllı hamarat sadık bir kadının dizinin dibinden hiçbi erkek ayrılmaz heralde...sonra güler yüzlü olmak gerek agresif kavgacı komleksli tipler ağzına kürekle vurulasıdır 2 dk yanında durulmaz
ha bir de hamster yawrusu gibi avuç içine almak zincire bağlamak köpeği yapmak gibi fikirleri de kafadan atmak lazım.vazgeçilmezi olmak demek yeterli01 Yorumla- +1 yıl
1.70 insanlarn dediğine göre sevimliyim güler yuzluyum güzelim sevgilime hep sarma börek kek pasta vs. Yapyrum anlayslda davranyrum ondan başkasıyla brak konuşmayı yolda yürürken kafamı eğerek yürüyorum birine hız ucuyla da olsa bakmamak için ona hediye almak yerine hediye yapyrum hatta yılbaşı hediyesi olarak atkı bere ordum ama o halen daha bana hoşlantnn üzerinde sevginin altnda his başlıyormuş. Şimdi ben daha ne yapayım bu insan icin
yüz vermez, agzına zıçıp sıvarsan bir de üstüne, o kıçını yıttıkça sen iplemezsen al işte vazgeçilmez oldun bile...
30 YorumlaBi kız zaten masum olursa erkek vazgeçmez ondan. Ama böyle filmlerdeki kötü kadınlar gibi avucumum içine almalıyım ha ha ha ha edasındaysa o kız erkeği en fazla avucunun içinde tutar vazgeçilmezi olmaz...
00 Yorumlamalesef olunmaz çünkü bazıları daha istedikleri tiplerde kız arıyorlar ama bulamayınca başkak ızlarla vakit geçirip egolarını mutlu ederler ama bir yanlışınızda silip atarlar :) zaten günümüzde kızdan çok nevar :=) çeşi çeşit yüzleri var
20 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılya şimdi avcunun içine almak değilde vazgeçilmez olmak güzel birşey buda tecrübe oluyor heralde :) bir bakış bir gülüş bir dokunuş ..elimde :)
00 Yorumla
+1 yıl1.si çocuğunun annesi 2.si onu doğuran kadın vazgeçilmez, vazgeçilmemeli de
00 Yorumlavazgeçilmez kadın yoktur, ... asla da olmayacaktır, çok sevilen ve kaybetmekten korkulan kadın vardır o da değişir zamanla :)
14 Yorumla- +1 yıl
Vazgeçilmez insan yoktur deyek mi :D
- +1 yıl
BEn günde 3 öğün aldatmazsam yerimde duramam :S :D
- +1 yıl
Şaka yapıyorum Lukas şaka :D
- +1 yıl
Yok be delimisn :D
soruyu yanlış sormuşsun...şöyle sormalıydın vazgeçilmez kız varmıdır..benim cevabımda hiç bir kız vazgeçilmez değildir...
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir çaba içerisine hiçbir zaman girmem , isteğimde olmaz ..
00 Yorumla
+1 yılyok öyle bişey ya :D en cici erkek bile aldatır bacımm :D
15 Yorumla
+1 yılBu olay erkeğin içinde olmalı
gözü dışarıda bir erkekse değil sen kralın gelse gene huyundan vaz geçiremez00 YorumlaOnun tarifi dille değil kalple yapılır zaten =) O yüzden yorum yok...
11 Yorumla- +1 yıl
Aldatır Romeoo :D
+1 yılkimse vazgeçilmez değildir diye bir şey duymadın galiba sen.
00 Yorumla
+1 yılBenim için kimse vazgeçilmez değildir. Yamuğunu görürsem o dakka silerim :)
00 YorumlaSen ancak onun gördüğü kadar güzel,onun verdiği kadar değerliolabilirsin.
00 Yorumlaevlenene kadar vermeyeceksin güzel olmak karakter sahibi olmakta şart
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir kız yok ablası. Sadece aptal erkek vardır. Ancak o düşerse avuca olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu beceri gerektiren bişey değil. Karakter meselesi. Karakteri olan insan hayin olmaz. Karatersizler hayin olur ihanet onlara doğaldır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevmesi yeterli ama bazı durumlar sevginin de önüne geçebiliyor
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yılYa hiç kimse vazgeçilemez değildir.
00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılaslamı...?
bak bu komik, yok öyle bişiy...00 Yorumla
+1 yılöyle diyen kızların çogu aldatılmıştır...
10 Yorumla
+1 yılYok öyle bir şey en fazla 1 aya sıkılıyorum.
00 Yorumla
+1 yılKimse vazgeçilmez değildir. Gerçekçi olun.
00 Yorumla
+1 yılvictorşas secret güzeli ise tamamdır :)
01 Yorumla
+1 yılgüvenilir olsun yeter
11 Yorumla- +1 yıl
afferin:)
olunamaz ...
02 Yorumla- +1 yıl
Kahve gibiyse? :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılferrarin var mı ?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı