Bir kadın, bir erkegin hayatinda unutulmaz olmak için nasil davranmali?

iyi geceler 💞
ben degil de bir arkadasim soruyor demiyorum hahaha ben de soruyorum. cins*l anlamda degil kesinlikle, duygusal anlamda, nasil bir kadin sizin hayatinizda unutulmaz olur veya unutamadiginiz kadinlar nasil kadinlardi?

bu gibi problemleri cok okuyorum sitede, ozelden konustugum cok kız oldu, sanırım genel olarak kadin-erkek arasindaki romantik iliskilerde kadinlar erkeklere karsi nasil davranmasi gerektigini bilmiyor.
ben kendi yorumumu soyluyorum;
- erkegin fikirlerine onem veren, onun hayatına karismasina izin veren ancak kendi bağımsızlığını da koruyan kadinlar erkeklerin dikkatini cekiyor.
- zeki, bircok konu hakkinda yorumda bulunabilen ancak erkekle gereksiz munakasaya girmeden eger erkek hakliysa onun dedigini yapmaktan kacinmayan, bununla birlikte gerekirse kendi fikrini siddetle savunan kadinlar erkeklerin dikkatini cekiyor.
- erkege bagimli yasamayan, kendi sosyal ortami olan ancak bu sosyal ortami hayatındaki erkegi de rahatsiz etmeyecek sekilde dizayn edebilen kadinlar erkeklerin dikkatini cekiyor.
sizin yorumlariniz nelerdir, ozellikle erkeklere soruyorum cunku sorularima daha cok erkek uyeler geliyor, kizlarin da okumaktan keyif alacaklarini dusunuyorum 💞