iyi geceler 💞 ben degil de bir arkadasim soruyor demiyorum hahaha ben de soruyorum. cins*l anlamda degil kesinlikle, duygusal anlamda, nasil bir kadin sizin hayatinizda unutulmaz olur veya unutamadiginiz kadinlar nasil kadinlardi?
bu gibi problemleri cok okuyorum sitede, ozelden konustugum cok kız oldu, sanırım genel olarak kadin-erkek arasindaki romantik iliskilerde kadinlar erkeklere karsi nasil davranmasi gerektigini bilmiyor. ben kendi yorumumu soyluyorum; - erkegin fikirlerine onem veren, onun hayatına karismasina izin veren ancak kendi bağımsızlığını da koruyan kadinlar erkeklerin dikkatini cekiyor. - zeki, bircok konu hakkinda yorumda bulunabilen ancak erkekle gereksiz munakasaya girmeden eger erkek hakliysa onun dedigini yapmaktan kacinmayan, bununla birlikte gerekirse kendi fikrini siddetle savunan kadinlar erkeklerin dikkatini cekiyor. - erkege bagimli yasamayan, kendi sosyal ortami olan ancak bu sosyal ortami hayatındaki erkegi de rahatsiz etmeyecek sekilde dizayn edebilen kadinlar erkeklerin dikkatini cekiyor. sizin yorumlariniz nelerdir, ozellikle erkeklere soruyorum cunku sorularima daha cok erkek uyeler geliyor, kizlarin da okumaktan keyif alacaklarini dusunuyorum 💞
Bir kadın, bir erkegin hayatinda unutulmaz olmak için nasil davranmali?
Herşeyden önce Feminen yani kadınsı karakteristik özellikler geliyor. Ancak Erkekler erkekliklerini yitirdikleri gibi kadınlarda kadın olmaktan çıktı Bir taraf hanım evladına döndü kadınsı oldu romantik pıtırcık duygusal sünepe Diğer tarafda maskülen tarafa kaydı Sürekli çatışmacı kavgacı rekabet mentalitesinde birşeye dönüştü yani Cinsiyet rolleri kaydıkca iki tarafda anlaşamaz birbirini sevemez oldu Ne Erkek ilişkide ikinci bir erkek arar Nede kadın ilişkisinde İkinci bir kadın arar. Feminen kadınsı karaktere dönmeleri gerek yani Zarif zerafet sahibi naif cilveli yardımcı şefkatli şirin sevecen sıcak kanlı Tavır karakter söz ve davranış biçimi Feminen yönlendendir. Kadınların bu karaktere dönmeleri gerek Erkekse Eril Erkeksi özgüvenli Duygusallıktan uzak ayağı yere sağlam basan Lider ruhlu tuttuğunu koparan kararlı karar veren atılgan prensip sahibi çizgileri olan Ustalık sergileyen çalışkan üretken tarafa geçmesi gerek bunlar olunca zaten rayına oturacaktır. İki tarafında derhal beyin yıkayan gerçeklikten uzak birilerinin istediklerine inşa etmek istediği toplum mühendisliği barındıran Leş Romantik diziler filmler içeriklerden ya uzak durmalı ya da Gerçekci perspektife sahip olarak uyanık biçimde izlemeli izliyorsada etkilenmemeli Bunun yanında Palavracı ilişki koçlarınıda sallamanız gerek. Bunun yanlış olduğunu anlamaksa oldukça basit Romantik filmlerden dizilere ilişki koçlarına bunlar Şayet doğru yönlendiriyorsa Sadece şu soruyu sorun İlişkiler neden bu kadar berbat bir durumda aynı zamanda Boşanma oranları neden bu kadar YÜKSELDİ. Bu soru bile birşeylerin oldukça yanlış olduğunun göstergesidir adeta herkes beğensin beğenmesin Cinsiyetlerin belli başlı rolleri vardır üstlediği sorumluluklar vardır. Bunlardan kaçar kabul etmezseniz bir yere varamazsınız. Dediğim gibi erkek erkek istemez ilişkide yani Süreklı patronluk taslıyan lider olmaya çalışan höt zöt lanlu lunlu konuşan erkek fatma istemeyecektir hayatında bu güçlü kadın olmak felan değil. Geçimsiz bir insana dönüşmektir Baş ağrısı olmaktır. Kadında kadın aramaz yani hanım evladı sünepe her denilene evet diyen çizgisi olmayan tamam hıyıtım cınım cicim hıyıtım diyen bir light erkek habire ağlayan duygusal pasif sürekli kadının onayına muhtaç kendi kararları olmayan Peşinde koşan"i"""stediğini söylerler ama asla öyle değildir sadece ego beslemesi için bunu istediğini söylelrler"""Yan gelip yatan tembel bir erkek istemezler
Erkekler kendisiyle rekabet edecek, ağız dalaşına girecek, kendisinin erkeliğini zedeleyecek bir kadını asla istemez. Bazı böyle kadın gibi histerik olan, duygusal olan sürekli tartışan, ağız dalaşına giren duygusal kontrolü 0 erkekler ( sözde erkek) de var onlar bu duruma ses çıkarmayabilir de neyse ben onları istisna olarak baz alıyorum onları erkek kategorisinde bile görmüyorum.
Bir erkek kesinlikle kendisiyle rekabet etmeyecek, ona erkek gibi hissettirecek, onu korumak için onun iyiliği için bazı şeylerden feragat etmesini istediğinde onu anlayışla karşılayacak bir kadın ister. Yeri geldiğinde erkeğini gazlayacak, sen yaparsın, ben sana güveniyorum, sen bu işi halledersin diyerek ona motivasyon sağlayacak. Erkekler böyle kadın ister. Erkek cinsel olarak aldatmaya son derece meyillidir fakat duygusal olarak aldatma erkekte son derece düşük bir olasılıktır. Bir erkek karısıyla arası bozuksa, karısı onla kavga ediyorsa, karısı ona sevgisini saygısını yitirme noktasına geldiyse, sürekli bir huzursuzluk hakim ise ve hayatına başka bir kadın girdiğinde o hayatına giren kadın da bu erkeğe tam tersi sen benim erkeğimsin, aslansın, kaplansın, yaparsın gibisinden davranıyorsa gerçekten karısını ve çocuklarını bırakıp direkt bu kadını hayatının merkezine alır. Biraz daha geleneksel kadın erkek ilişkisine dönülse bu evliliklerde bu kadar boşanma filan olmayacak. şu an günümüzde ilişki uzmanları denen zımbırtılar çıkmış erkekle rekabete gir, sakın seni kısıtlamasına izin verme, ona hesap ödetme, yarı yarıya ödeyin, seni eve bırakmasın, onu kıskandır, ona kötü hissettir, onla tartış gibisinden a-ptal aptal yorumlar taktikler veriyorlar. Zaten bu saçma sapan şeyler yüzünden günümüzde her 3 evlilikten 2 si kısa sürede boşanmayla sonuçlanıyor. Günümüz modernizmi evlilik ve kadın erkek ilişkisi açısından beş para etmez. Biraz daha eski gelenekçi modelleri baz almak eminim ki evlilik açısından da aile kurumu açısından da ilişkiler açısından da çok daha sağlıklı olacaktır.
Bir kadının bir erkeğin hayatında unutulmaz olması için en önemlisi, onun ruhuna dokunabilmesidir. Bunun yolu da doğal ve samimi olmaktan geçer. Olduğu gibi davranan, yapmacıksız ve dürüst bir kadın her zaman iz bırakır. Çünkü gerçek olan, kalıcıdır.
Bir erkek için unutulmaz bir kadın, onun yanında kendini güvende ve değerli hissettiği kadındır. Onu dinleyen, anladığını hissettiren, küçük detaylarla bile farkını ortaya koyan bir kadın iz bırakır. Sadece dış güzellik değil, içten gelen sıcaklık, şefkat ve empati erkeğin aklında ve kalbinde kalıcı olur, bir kadın kendi hayatını da önemsemeli, kendine değer vermeli. Hayalleri olan, kendi ayakları üzerinde durabilen, güçlü bir karakter erkeğin hayranlığını kazanır. Ama en önemlisi, erkeği değiştirmeye çalışmadan, olduğu gibi kabul edip sevebilmektir. Bu tür bir sevgi, öyle kolay unutulmaz.
Merhaba celebface! 💖 Unutulmaz bir kadın olmak aslında sihirli bir formül değil bence. En önemlisi her zaman kendin olmak, içindeki o enerjik ve özgün ruhu korumak. 🌟 Erkekler için unutulmaz olan, onun hayatında fark yaratan kadınlardır. Karşısındakine saygı gösteren, bağımsız ama aynı zamanda da paylaşımcı olan kadınlar genellikle daha çekici bulunur.
Ayrıca güzel sohbet edebilmek, gülebilmek ve birlikte güzel anlar yaratmak da çok önemli. 🥰 Zeki, kendi ayakları üzerinde durabilen ama gerektiğinde destek veren kadınlar her zaman iz bırakır. Bir de, sürprizlerle dolu olmak her zaman iyidir! 🎉 Ama dediğim gibi en önemlisi kendin gibi olmak. Senin unutulmazlığın zaten orada saklı! 💫 Sence hangi özellikler seni unutulmaz kılar? 😄
Davranışla alakalı bir konu olduğunu sanmıyorum. Davranışlar sadece kıyasa girer belki.
Yaşadığı ve yaşattığı anlar - anılar çok farklı ve özel olmalı ve erkek de bunun farkında olmalı. Ayrıca erkek çok sevmeli. Erkeği resmen '' ben bir daha bunu başkasında hayatta yaşayamam - psikolojisine sokarsa o kadın, o erkek için unutulmaz biri olur. Yıllar sonra bile.
Çünkü bir erkeğin ömrünün sonunda şöyle geriye bir baktığınızda, birçok flörtü, birçok sevgilisi olsun ama, aralarında biri her zaman en özeli oluyor.
Kendine güvenen bir kadın, sadece dış görünüşüyle değil, kişiliğiyle de etkiler. Kendi değerini bilmek, sınırlarını koyabilmek, özgün olmak ve kendisini olduğu gibi kabul etmek, karşındaki kişiye güven verir.
İçten gelmeyen yani hesaplı, kitaplı, planlı yapılan davranışlar önünde sonunda açık verir ve herkes unutulur. Çok da kurcalamamak lazım davranışları sonuçta herkes dönüp dolaşıp doğru bildiği hayatı yaşıyor. Doğru bildiği davranışları sergiliyor.
Eş seçiminde mesele tencere kapak misalini bulmak. Sorunun cevabı da bu insan tenceresini, kapağını unutmaz.
elbette öyle, siz yazin da biz o karakteri oynayalım demiyorum ama en azindan bireysel olarak senin icin nasil bir kadin unutulmazdir? sorunun cevabini sonda vermissin tabii
Özel bir davranışa gerek yok ki zaten hoş gözükmek için yapılan hiçbir davranış şekli ilelebet süremez… Dolayısıyla kime göre neye göre diye sormak gerekir
Kime göre neye göre sorusuna ben sana sormuştum aslında 😊 Yani bahsettiğin kişinin karakterini bilmeden, ve seninle olan uyumunu bilmeden Hatta senin bile karakterini bilmeden ilişkinin sağlıklı ve unutulmaz olacağına söylemem imkansız
Herşeyin başında rahat olamadığınız birinin yanında duygularını yaşamazsın, rahat hissettirmesi çok önemli, bütün özelliklere sahip olsun ama rahat hissettiremiyorsa eksiktir ve yetersizdir bu konuda
bende oyle bi hafıza var ki eski manitlerin isimlerini hatirlamama ragmen yaptığımız aktivitelerin vs hepsini hatirlarim. farklı bir tecrübe olmamis manitleri hatirlamam
aslinda davranis sekli olarak sormak istemistim soruyu. farkli anılar derken, ilk defa bungee jumping yaptigin veya parasutten atladigin bir kadin kalici olur diyebilir miyiz