Nişanlım bir anda değişip benden uzaklaştı ve ayrıldık. Ne yapmam lazım?

benim 5 yıllık bir ilişkim vardı. 2 ay önce nişanlandık.

nişanlanana kadar her şey yolundaydı. sonra bir anda değişti benden uzaklaşmaya başladı. sorunları olduğunu söyledi biraz zaman ver kimseye bi şey belli etme dedi. ama ben yapamadım 1 ay önce ayrıldık. son zamanlarda çok sinirli ve agrasifti. 1 aydır evde de kalmıyor. ayrılırken o da ağladı seni çok sevdim herkesten her şeyden çok inkar edemem bunu bil yeter dedi. ama sevdim dedi seviyorum demedi. barışmayı da istedim yanaşmadı. benim değişmeyeceğimi 5 yıldır hep bitsin dediğimi sürekli sorun yarattığımı söyledi. en son konuşmamızda kararsızım dedi. yine aynı şeyleri yapıcakmısın diye düşünüyorum dedi. yalnız kalmak istiyorum hala eve de gitmiyorum dedi. sevginden de mi kararsızsın dedim bilmiyorum dedi. kesin bitti diomusun dedim bilmiyorum dedi. sorun sevgin bitti ve bunu söyleyemiyosun dedim düşündü ve hayır dedi.

ben aramazsam aramıyo. gidiceğimi söyledim çok üzüldü . ben de dayanamadım bu tavırlarına gitmicem burda kalıp sensizde yaşayabiliceğimi göstericem sana istediğin gibi yaşa bende öyle yaşıycam dedim. ne yapmam lazım, lütfen benzer şeyler yaşayanlardan ve herkesten yorum bekliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
sevgisi mi bitti?bittiyse nasıl geri kazanabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
onu geri kazanmak istiyorum.benden soğuduğunu ve sevgisinden emin olmadığını hissediyorum.onu geri kazanmak için ne yapmalıyım?arayıp ona ilgimi belli etmeli miyim?yoksa kendi haline mi bırakmalıyım?kendi haline bırakırsam tamamen gider diye korkuyorum ne yapmalıyım
Nişanlım bir anda değişip benden uzaklaştı ve ayrıldık. Ne yapmam lazım?