6 bucuk senelik bir iliskim vardi, 4 senedir nisanliydim. arada sorunlar yasadik (kisa ayriliklar) benim de hatalarim oldu, ona her zaman iyi davranmadim. son aylarda artik evlenmek istemedigini düsündügüm icin moralim bozuktu. aile arasi sorunlarim da vardi... yinede ona iyi davranmaya calistim. Ayrildi benden, 1 ay sonra dayanamayip aradim ve cok agladim ve kizdim ona. o da bazi seyler degisirse seneye evleniriz dedi. hala istedigini söyledi ama fazla ümidi kalmamis falan filan. erstesi gün konusmak icin bana geldi ve artik iliski istemedigini söyledi. dün öyle dedim bugün böyle, su anda ben böyleyim, beni rahat birak dedi. beni hala seviyormus (yüzügünü de cikarmamis) ama olmaz artik dedi. kac kere denedik ayrilamadik, yarim sene falan sürdü yine bozuldu, artik kesin bitsin dedi.
Arkadas kalmak istemiyorsun degilmi, o zaman bu beni son görüsün dedi.. bende, seni baskasiyla göremem dedim. Cevap olarak ben sana aitim dedi. bende ona aitmisim ama iliski istemiyor artik. Terapiye gidelim dedim, istemedi. beni rahat birak diyor.
Bende daha aramadim, yazmadim. bu sefer bana yazdi: kahve icelimmi diye ama zamanim olursa yazmis. yani artik sen ön planda degilsin demis gibi oldu.
Sizce bulusup arkadas gibi mi davranmaliyim yoksa
iliskimi kesmelimiyim? (iliskimi keserem ya özler, geri gelir.. ya da beni unutmasi kolaylasir) (arkadasca bulusursam belki sinir olur, noluyo diye, geri ister, dayanamaz.. ya da en azindan görüyorum der, isini kolaylastiririm)
Kafam cok karisik. Buna benzer seyler yasayan oldumu?
O benim pesimden cok kostu, ben herseyi cevirip bu sefer onun pesinden kosmak istemiyorum!
(benim yasim 21 onunki 22)
Arkadas kalmak istemiyorsun degilmi, o zaman bu beni son görüsün dedi.. bende, seni baskasiyla göremem dedim. Cevap olarak ben sana aitim dedi. bende ona aitmisim ama iliski istemiyor artik. Terapiye gidelim dedim, istemedi. beni rahat birak diyor.
Bende daha aramadim, yazmadim. bu sefer bana yazdi: kahve icelimmi diye ama zamanim olursa yazmis. yani artik sen ön planda degilsin demis gibi oldu.
Sizce bulusup arkadas gibi mi davranmaliyim yoksa
iliskimi kesmelimiyim? (iliskimi keserem ya özler, geri gelir.. ya da beni unutmasi kolaylasir) (arkadasca bulusursam belki sinir olur, noluyo diye, geri ister, dayanamaz.. ya da en azindan görüyorum der, isini kolaylastiririm)
Kafam cok karisik. Buna benzer seyler yasayan oldumu?
O benim pesimden cok kostu, ben herseyi cevirip bu sefer onun pesinden kosmak istemiyorum!
(benim yasim 21 onunki 22)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer