Eski sevgilisi için beni terk etti. Uzun ama okuyun lütfen ?

Arkadaşlar simdi olayi size bastan anlaticam. bu sahis farkli memleketten ve benim yan sehrimde okuyor. 1.5 ay boyunca beni görüşmeye ikna etmek icin cabaladi sonunda ikna Oldum.1.5 ay mesajlastik. sevdigini cok değer verdiğini iddia etti. temmuzda 3 yillik sevgilisinden ayrilmis. unuttum bencildi artik sevmiyorum falan dedi. Nyse hrşey harika gidiyrken aradigim kişiyi buldm derken kiz duydu bizim sevgili olacagimizi buna mesaj atti sen dunyanin en iyi insanisin diye. bu cevp vermedi. ardından 14şubatta yanima geldi. benim laf arasinda anlattigm sylerden aklinda kalarak anlamli hediyeler almis. Sabah 8den aksam 11e kadar benmle kaldi cok mutlu oldugunu cok begendigini iddia etti. Saclarimla oynadi öptü kokladi sarildi seviyorum falan dedi ardından gitti okuduğu şehre. zatn yarim saat uzaklıkta.15 Şubat günü 6ya kadr yine kusursuz bir şekilde devam ettik.6da uyuycagim biraz dedi sonrasinda ses yok butun gece aradim sordum yazan yok. ertesi gün canimli cicimli mesaj atti ben de nerdesin cok merak ettim dedim ardından aradim. titrk bir ses tonuyla ben onla bulustum cok pismanim yalan soyledim ama uzak şehirlerde yapamiycaz dedi kapadim telefonu sonra yine aradi afft diye agladi ben biraz düşüniyim diye kapttim. uyudum bir uyandim bir suru şey yazmis farkli şehirde olmazmis cok elektrik almamis evlenmek icin acelesi yokmuş vs. Ben de kiza mesaj attim kufrettim kiz korkudan her yerden engellemiş. Bu defa fake hesaptan bu çocuğun bana gönderdiği ask dolu videoları mesajları attim al sindirebilirsen senin olsun ben istemem dedim. ardından bu çocuk yine aradi beni meğer kizin evine gitmiş. biz konusurken kiz oradan cikti ben dedim o beni öptü seviyorum dedi sarildi sen nasil kabul edersin nasil kadinsin? Olabilir uzun zaman geçti ben de baskasiyla yaptim dedi. En son mesajinda da ben o beni ne kadar üzse de onun kadar kimseyi sevemeyecegimi anladim kusura bakma falan gibi bisey yazmis. size sorum su pişman olacak dimi? Kopek gibi üzülmesini istiyorum. başka napmaliyim sizce?
Eski sevgilisi için beni terk etti. Uzun ama okuyun lütfen ?