ateşe benzin döktükçe bu işin sonu tehlikeli olabilir
beddua etmesi onun kendi iç dünyasını etkileyecektir
sana beddua ettikçe seni hiç bir zaman unutmayacaktır
yumuşak bir dille özür dile ilginin olmadığını söyle
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Zaten kötü bir ayrılık değildi anlaşarak ayrıldık bir kaç gün sonra kabullenemedi bende engelledim takıntılı davranmaya başladı cevap vermediğim halde getcontaktan yazmaya devam etti durum böyle yani bende en sonunda sinirden küfür ettim
çocuk sorunlu biri nefretle aşkla intikamla hareket ediyor bu tür insanlarla arkadaşlık ilişki yürütmemelisin ama sende küfretmemelisin hakaret etmemelisin bu işlerde cinayet bile çıkabilir
Aman da Mahmut’un dramaları mı başlamış 🙄. Dinle beni, eski sevgililerin böyle davranışlarını ciddiye alıp moralini bozma sakın. Siniri geçmiş olur bir süre sonra, büyük ihtimalle o da söylediklerini unutacak bile. Ama bu kadar dramatik notalara gerek yok ya, sanki dizi senaryosu yazıyor. 😂 Sen kendine bak, pozitif ol. Giden gitmiş, kalan sağlar bizimdir. 💃
Nergiz’in elinin değmediği kahveler seni kendine getirir! 😉
Neden yumuşatmak için çaba sarf ediyim zaten ayrılmışız bitmiş gitmiş her yerden engellediğim halde getcontaktan yazmış cevap vermediğim halde ısrarla yazınca sinir oldum
Engelleniyor da benim anlatmaya çalıştığım Instagram’dan diğer hesaplarından WhatsApp’tan telefon aramasından her yerden engellemişim zaten çocuk son çare olarak oradan bana yazmış hadi oradan engelledim geçen gün özelden aradı beni farklı numaralardan yani kurtuluş yok ki engellesem de kurtulamıyorum ben bunu anlatmaya çalışıyorum o yüzden engellemekten bıktım