Eski Sevgilim Canına Kıydı?

Sebepsizce soğumuştum ondan bunaltmasından sıkmasından “Beni artık rahatsız etme” dedim 6 gündür sürekli arıyordu günde 100 den fazla mesaj atıyordu. En son dayanamadım aradım ne var diye sormak için. “Son kez sesini duymak istedim , yanlış anlama geri dönmen ya da bana acıman için yapmıyorum bunu kendimi acındırarak yanımda olmanı sağlayacak kadar düşmedim ben sadece güçsüzüm gücüm içimdeki acıyı dindirmeye yetmiyor güzel günleri ve seni unutmama yetmiyor sen çok kolay silebildin bilmiyorum belkide bi başkası unutturdu beni ama ben sevgilerin bu kadar yalan olduğu bir hayatta var olmak istemiyorum ilk kez yaşamıyorum bunu en az 4-5 olmuştur hayatıma giren her insana her defasında güvenip yüzüstü kalıyorum , sırt üstü yatacağım artık iyi günler seni seviyorum birdaha rahatsız etmemem için seninde iyiliğin için gidiyorum elveda” dedi. Ertesi gün ablası aradı 1 gündür kayıpmış cep telefonuda kapalı son sinyal aldığı yer ormana yakınmış arıyorlarmış sana gelirse söyle eve veda notu bırakmış. Kendimi suçlu hissediyorum keşke 1 ay önceki gibi hissedebilsem ona karşı keşke yeniden sevebilsem duygularım benim elimde olsa diyorum ama olmuyor

Eski Sevgilim Canına Kıydı?