AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Eminmisin onun bunu yaptığına ... emin sen sende onun numarasını İnternet'e yay p@zevenk diye hatta gay diye yay
Evet eminim o ve bi tane arkadaşı yaptırıyor çünkü numaram başka kimsede yok öyle dagitabilcek
Ay sakın muhatap olma aynısını yaşadım sevdiğinden yapmıyor emin ol arkadaşından yazıyorsa arkadaşını engelle görüldü at
Evet canım canım mesajlar attırıyor tanımadım adamlar korkuyorum
Acizlik sorun yapma değiştir numaranı ya da hepsini engelle anlık
Evet engelliyordu ama ya numaram dağılırsa tipleride tip değil
He onu sal o kendini arkadaşlarına ispatlama İn peşinde encektir yaşı 16dur onun en fazla 20 yaşından sonra erkek arkadaşın olsun yanlış anlama
Doğru dedin cidden yaşı öyle teşekkür ederim haklı konuşuyorsun yoksa böyle çoluk çocuk yani ben olgunun en azından ona göre
20 yaşına girince olgunum de birazcık 20den önce her şey pişmanlık dikkat edin uzak durun hiç bişey fırsat vermemiş olursun bırak yanlış olan olsun sen doğru ol heves etme bişeye karşına biri çıkar şeytan tüğü vardır uyarsın şeytana uymassında fırsat verdin o cocuk hoşuna gitti engel olamadınız zina yaptınkz olur oldu yaşandı ondan anlatıyorum ben erkek halimle dönsem ogunlere bu aklımla 1tane bile kızla görüşmezdim erkek olarak diyorum bak
Bizde temas vs oldu ama ileri gitmedik çok mu günah olmuştur çok takmıştım bende başlarda ama şimdi tecrübe oldu diyorim
Yok olan oldu takılma önüne bak birdaha olmaz de kendine dokundutturma kendine elini bile izin alarak tutsun hakkı budur buda o yaşta olmaz o yaşta amaç belli heves var çünkü 20 yaşına kadar sen kimseyle görüşme beni dinle boşwer en doğrusu seni bulur merak etme senin nasıbınde görüşmez doğruysan eğer ne için uzak duruyorsun sonuçlarının ne olucak biliyorsun Bi adım geridesin zamanı beklıorsun nasıbınde senin gibi zamanını beklıor herkes hak ettiğiyle
Engelle numaranı değiştir hemen
Engelledim zaten çok sinir oldum
En guzelini yapmışsın
engelle sende kim yazarsa yazsin
Öyle yaptım bende bişey olur diye tipleri de tip değil numaramı dağıtırlar diye
iste boyle serefsizleri sevmiyorum
Bende :( ben arkadaşlarına vermiştin ama güvendim kişilere gidipte aşkım falan da yazdirmadim grup açması için
Aşağılık herif
Gerçekten öyle
Numaranı değiştir ve onunla görüşmemeye çalış
Numaramı değiştiremem şu an çünkü ailem sorar sebebini vs