Eski sevgilim nisanlandi?

Merhaba arkadaşlar bı sorum var eski sevgilimle 17 yaşımdayken aynı yerde çalışıyorduk ve askere giderken beni bıraktı 2 sene yoktu haberde alamadım ve yoluma devam ettim unutmuştum 6 sene tanışmışligimiz oldu bu 6 yılın içinde sadece birkere gördüm askerden geldi buldu beni Instagram'da ama benim ona sevgim kalpte kaldı ukte kaldı ama güvenim sıfırdı konuşmaya başladık ama olmadı aklıma sürekli o gün geliyordu yapamadım sürekli git evlen yuva kur benden olmaz güvenim olmadığı için yuva kuramazdim sonra bu benim arkadaşımla konuşmaya başladı beni kıskandırmak için iyice soğudum ama bana karşı sevgisinin olduğunu biliyordum tam 4 sene yazdı geldi gitti hep yazdı 4 sene sonunda biriyle nişanlandı ve bu benim doğum günü tarihimde olmuş tesadufmudur? Gittim yazdım keşke iyi biri olarak kalsaydin içimde dedim ona gelmedin bna guvenemedin mecburi yoluma bakmam gerekiyordu ama sana olan sevgim hiç bitmiycek dedi vs sonra yazmadım sonra nasılsın iymsn gibi yazdı bende hayatında biri var lütfen diyordum tartisiyorduk ve bana da işte neden sende başka birini aldın hayatina neden ben değildi oydu sen sevmeyerek biriyle sevgili oldun ama bak ben seviyorum ama sen bna gelmedin guvenemedin ben seni her halinle cok sevdim nisanlimida seviyorum ona ihanetde etmek istemiyorum ama sana olan sevgim herşeyin üzerini örtuyo hiç unutnadim seni evlendikten sonrami unutacağım diyor sonra uzak kalalım diyor tekrar bişey oluyo yaziyo ya da ben ona yazıyorum ve bende nisanlandim bu arada ve bana ilerde anlasamazsam bir şey olursa kaderim buymuş der kenara çekilirim senide rahatsız etmem diyor numaramı sil dedim silemem anla dedi niye dedim ilerde kötü bir şey olursa sana nasıl ulasacagim dedi onada kızamıyorum çünkü 4 sene beni bekledi umudu kalmadı bu kişi gerçekten nişanlısını seviyormu karşı tarafa ayıp çünkü amacı nedir birini unutmadan ilişkiye başlamak 😐😔

Güncellemeler
+1 yıl
Eski sevgilim nisanlandi
Eski sevgilim nisanlandi?