Terk eden eski sevgilim kudurmuş sanki?

Mayıs ayında ortak arkadaşlardan dolayı tanıştığım A kişisi ile 1ay görüştüm 2. ayımızda buluştuk konuştuk karşılıklı bir paket sigara içtik o bana beğendiğim bir tişörtten almıştı onu verdi ve üstelik kendiliğinden fotoğraf çekinebilirmiyiz dedi ve snape attı bende hikayemde paylaştım her şey çok iyiydi ankaraya taşınmama gerekiyodu istanbuldan dediki ben seni seviyorum ayrılmak istemiyorum tamam dedim 2 gün sonra ankaraya geldim bir soğukluk sessizlik 2 gün yazmadı yazmadım 3. gün patladım sorun yok yazmayı unuttum dedi 4. gün hala devam ediyodu sabah sıkıştırdım sonunda bilmiyorum soğutcak bir şey yapmadın ama soğudum çok iyi birisin şu an bile beni alttan alıyosun daha iyilerine layıksın dedi ilk başta bu durumu düzeltebilriiz dedim ama çokta yalvarmamak için zorla güzellik olmaz mutlu olacağın birini bulursun umarım dedim konuyu kapattım sonra hemen instagramımı dondurdum takipten vs çıkamasın diye engelledim sanmış emgellemekte güzel fikir arkadaşlarımı falanda yazdı bana bende ben sen değilim dedim bunu neden dedim bilmiyorum 😂 bir haftadır görüşmüyoduk benimde sadece yakın arladaşlarımı eklediğim özel bir hesabım var o da burdaydı 1 haftadır bütün gönderilere hikayelere bakıyodu dün gece takipten çıkmış ama o kadar çok gönderi var ki orda altlardada beğenileri vardı beğenilerinide çekmiş kudurmuş sanki 😂 ayrıldığımızdan beri ne bir söz paylaştım ne efkarlı şeyler beğendim ne de ona yazdım sanki o hiiiç olmamış gibi davrandım ama aynı zamanda çok mutluymuşum gibi gözükmeyide çalışmadım ayrılmadan önce nasılsam şimdide öyleyim bir tek ayrılmadan önce belime gelen saçlarımı çene hizamda kestirdim ama çok güzel oldum wpye durum attım ilk o baktı zaten ama çok güzel oldum gerçekten sanki kaybettiğin kıza dönde bir bak istedim gibi 😂 artık ayrılık sebebini sorgulamıyorum eğer ankaraya taşındığım için ayrıldıysa bir cacık olmaz bundan zatende altlardaki beğenilerini alıp takipten çıkmak falan kudurmuş gibi geldi biraz bana bide efkarlı şeyler beğeniyo
Terk eden eski sevgilim kudurmuş sanki?