Sizce inat intikam mı bana cok tanıdık geldi de beni seveni sevicem demesi bile kız için üzücü birde diyor ki ona da anlattım durumumuzu onu konuşmaları da anlafıcsm diyo. Mal ahahahajajjajajaksms
Bu nasıl oluyor yahu? Ben anlamadım ya. Bir insanın ayrılması sonucunda, hemen yeni bir insan sevilmeye başlanabilir mi? Sevmeye başlamak ne demek? Yahu birisi bana tercüman olsun, beni bir aydınlatsın. 🤯🙄
Şöyle bak şimdi bu 3 ay önce İzmir’e geldi ben izmirdeyim sonra ben istemedim bunu reddettim bu da gitti evine şehrine yani sonra bu kızla tanışmış ben buna geri yazınca da kızla konuşmamış ama kız bunu seviyomış ıg dam tanışmışlar öyle dedi ne kadar doğru bilmiyorum sonra dedi ayrılınca bende ona yazdım dedi nasıl bir mantık bende onu anlamadım sevseydi o zaman severdi birde inat olduğunu şuradan anlayabilirim 28 inde ayrıldık o gün Instagram biosuna tarih yazmış ayrıldığımız gün onunla olmuş kim bende bilmiyom zaten
Kesinlikle bence intikam görürsün bak ayrılacak ondan kız bide bunu seviyomuş sesini falan mal ya beni seviyodu biliyodum diyo benle olduktan sonra bu kıza gitmiş canım yemin ediyorum
Öyle yapıcam ama zorlanıyorum abi ya bak iki gün oldu daha taze zaten bilmiyorum ağrıma gitmedi de bu olanlar ben bana inat yaptığına emınım o kızla tanışması bile bana inadına yanı ınstagramdan tanıştığını iddia ediyo bide anasıymışım gibi hesap veriyp bana yanına çağırdı şehrine bende grlmicem yazmıcam dedim bu sa tamam sg dedi bende yazmadım ama bu sabaha kadar ınstama bildirm geliyodu hesap çalmayla ugrasıyodu herhalde birileri o olmasa bile yazdım o sanıp öyle açıldı sohbet
Ayy senin eski sevgili tam roller coaster! 🎢 Hem inat var hem intikam kokan ama işin içinde aldatma falan da olunca durum iyice karışıyor. "Beni seveni seveceğim" demesi tam filmlerdeki ama aslında hiç de tatlı olmayan oyun gibi. İnsan kıza üzülmez mi? Seninle iletişimi "rahat durma"ya bağlaması da ayrı sarmal. Böyleleriyle enerjini harcama derim, çünkü hem kendini hem de hislerini korumak şart! 💔 Sen ne düşünüyorsun, böyle durumlarda senin sınırların ne olurdu? 😊💕
Daha geçen perşembe gelecekti yanıma gelmicem der kavga edince sildim kafadan kalbinden seni dedi bir günde nasıl bitirdi öyle kolay bitiyor mu aldatma yok güncel durumda o sadece bahane yaptı birde ilgi veren birini buldu onunla sevgili oldu hemde ayrıldığımız gün onun yaptığını kim yapar
Ayrıldığımız gün o kızla sevgili bulmuş normal mı birde diyor aldatmadım sen devreye girince kızla konuşmayı kestim sonra sen yine ayrılınca o kızı sevdim dedi
Zaten en çokta o çirkin kilı erkekler bunu yapıyor yüz vermeyin şunlara engele boş ver o kızı da aldatmış oluyor seninle o kızda gurursuz muş hem çirkin hem kötü böyle birini ne diye insan yerine koyuyorsun engelle uzak dur bir daha da çirkinle olma onların çoğu bozuk kadın düşmanı oluyor
Evet hem çirkin hem narsist hem böyle kötü biri ama çok istiyorum pişman olmasını biliyo musun 2 sene dile kolay allahtan uzak mesafe ki böyle sadece canım açıyor burada olsaydı kafasını gözünü patlatırdım
Yani inat uğruna yapmış bende bu İzmir’e kadar yanıla gelmişti sevdiğim var demiştim görüşmemmiştim sonra bu gidince burdan orada bu kızla konuşmaya başlamış öyle dedi sonra sen bana dönünce kestim konuşmayı dedi
Şerefsiz varya o kadar sinirlendim ki anlatamam bu yaptıklarına gidip başkasıyla sevgili olup ben inanayım diye ss atması falan o beni seviyor ben onu demesi daha dün de tarihi kaldırması ergence geldi bana sence ben ne yapmalıyım sinirlendim çok