Sevgilimle yan yana iyiyiz ama mesaj da kötü ne yapmaliyim?

Arkadaslarimizin aracılığıyla barısıyoruz ayrılinca hic bir sekilde konusmuyoruz 4 senedir ayril baris yapiyoruz 1 sene askerdeyken bekledim ama hic konusmadik geldiginde tekrar baristik bu sefer barismamizda beni kiz kardesiyle tanıstirdi gizel vakit gecirdik Fotograf cekindik instagrama attim eski sevgilini ben takio ediyordum oda fotografimizi begendi yan yanayken iyiyiz ama mesaj da bir soguk geliyor ne yaomaliyim benim ona olan sevgimi belli etmemi istiyo ama belli edemiyorum gider diye korkuyorum o benim yanimda gayet dogal ama ben cekiniyorum cok fazla kizla cikti 2 gun 3 gun ama hep donup dolasip baristik bu sefer arkadaslarima benim fotograflarima baktigini ve dusundugunu soylemis bu sefer daha fazla vakit ayiricam ona demiş benim ona aldigim hediyleri hala kullaniyo oldugunu gordum ve benim mutlu oldugumu gordu ardimci olun lutfeeennnn
Ona sevgimi nasil belli ederim
Ilk defa ailesinden en degerli gordugu kardesiyle tanistirdi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Hoşlandığım bir çocuk var aynı okuldayız hic konusmuşluğumuz yokken beni instagramdan eklemis ben fark etmemiştim sonradan fark ettim kantinde 1 kere konuştuk onda da cay almiştım kaşık ve şekeri ben veriyim dedi bende tesekkurler dedim o kadar nasıl konuşmaya başlayabilirim dikkatini cekmek icin ne yapmaliyim yardımcı olur musunuuz
Sevgilimle yan yana iyiyiz ama mesaj da kötü ne yapmaliyim?