Sevgilimle iyi değiliz bana bir akıl verin?

Arkadaşlar benim 3 yıldir ilerleyen bir ilişkim var. O kova burcu ben ise başak ikimizde burcumuzun özelligini taşiyoruz. Biz bir konuda hiç anlaşamiyoruz. 3 yildir çok ayrilip barıştık. Bende sabir yoktur ona kizdigimda alttan almazsa zamana birakmam hemen ya ayrilmak isterim yadaa onu sık boğaz ederim. Kendisi çok umursmazz bir konuda tartistigimizda beni takmiyor ve ben çıldiriyorumm çünkü hic sevmedigim bişey. Üzerine gidiyorum bendee söyleniyorum. Telefonda uzun konusmaktan hic hoslanmiyorr o yüzden sevgisinden süphe duymaya başladimm bana sıkılıyorum uzun konusunca diyor. Ayrilmak istesem izin vermiyorr sen üzerime gelme beni sık bogaz etme herşey güzel olucak diyorr. Ama bende takintiliyim onun gibi umursmaz olamiyorum. Beni aramasa kiyameti kopartirimm sessiz kalamam. Ben artik ona farkli bir sekilde davranmak istiyorumm. Benim kizmalarimaa alistigi icinn kaybetmekten hic korkmuyor. Beni kizdiracak herseyi yapıyor sonra bidaha yapmicam diyorr tekrar yapıyorr.. ona nasil davranmaliyimm sizce lüften bana bir akıl verin.
Sevgilimle iyi değiliz bana bir akıl verin?