Sevgilimle anlaşamıyoruz?

Sevgilim çok boş biri benim açımdan yani beni düşünmüyor mesela diyor ki biz yan yana olsak yeter bir yerelere gidiyoruz içiyoruz yeterli bu bizim için ama ben küçük de olsa supriz bekliyorum yapmamak. icin ısrar ediyor yok gerek yok ya ben diyorum buluşmada küçük bir şey al gel zor değil yok sana anahtarlık alicsktim beğenmedim alamadım yok şuna baktim güzel değildi alamadım diyip duruyor bende bekliyorum yani bir şey 4 senedir beraberiz ama sevgisi bana karşı azaldı sanırım olmuyor artık bu ilişki ben bir şeyler bekliyorum ama yapmamaak için direniyor istiyorum plan yapsın beni götürsün araba kiralıyor ama sürekli ben ne istersem. onu yapıyoruz ya insan biraz şaşırmak istiyor şu an aramız kötü ayrı gibiyiz beni sevdiğini iddia ediyor ama beni mutlu etmek için bir şey yaomiyor şu tartışmada bile geri adım atmıyor sözde beni seviyor ama ben bir şey istedigimde almıyor jest yapmiyoe sadece buluşuyoruz birimize yeterli diyor sizce durum ne yardımcı olun belki cümleleri doğru kuramadım siniriyim mazur görün

Sevgilimle anlaşamıyoruz?