Ben 23 yaşında avukatım, o 29 yaşında asker. ( mesleği küçümsemiyorum) 4 yıldır beraberiz. Evlenmeyi düşünüyoruz fakat bazı sorunlar var. O Ağrılı ve Kürt. Bunu söylememin nedeni kürtler daha tutucu olur. Ben ise hiç öyle değilim. Plânlarımda dünyayı dolaşmak vs var. Ben biraz daha özgür olmayı seviyorum fakat kıskanç birisi ve evlenince daha da kıskanç olur diye korkuyorum. Ailesi, akrabaları hiç benim istediğim gibi değil kendini geliştirememiş cahil insanlar. Sizce evlilikte sorun yaşar miyiz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılE sen zaten sonuç belli diyorsun bence sadece buna mantıklı bir açıklama arıyor gibisin. Aslında gözlemlerin çok mantıklı yapacak bir şey yok sanırım aşk yavaş yavaş yerini mantığa bırakıyor. Her zaman böyle olur evlendikten sonra aşk kalmayacak ve sorunlar çığ gibi büyüyecek. Ona son bir şans verip bu düşüncelerini paylaş bence belki o da senin gibi düşünüyor olabilir , belki ailesi ile o da çok görüşme taraftarı değildir ya da seni zorlamayabilir ağrıya gitmek için tatillerde bayramlarda. bana çok zor geliyor adam ailesinden vaz geçerse senden hayli hayli vaz geçer :) kendi kendime iyimser oldum bir an ama yok oluru yok gibi.. yol yakınken ayrılmak gerek gözüken o gibi
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Ailesi akrabası cahil diyorsun. Ve evlenince kıskanç olur diyorsun
Eee ayrıl daha nasıl bir sorun bekliyorsun? Yarın öbür gün çocuk olduğunda o " cahil" dediğin insanlar torunlarını sevecek. Evine gelecek. Ve senin bu düşünce ne göre yüzün asık olacak huzursuzluk çıkacak boşanma olacak.02 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıl birlikteliğimiz oldu anılarımız birikti çok seviyorum onu ayrılmak kolay değil...
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende kürdüm ve avukatım. Muşluyum. Kürtler iyi insanlar ya. Ama gerçekten erkekleri biraz fazla sahiplenici kıskanç hatta anlayışlı olmayabiliyor bazıları. Ben memnunum halimden. Çevremdekiler cahil değil ya. Ailesini boşver bikere ailesiylemi evleniyosun sanki. Şahsen ben 24 yaşındayım bu yaşıma kadar 1 kere gidip bir arkadaşımda kız-erkek kalmamışımdır. Orda burda eğlenememişimdir. Gelenek görenekler kültür farklı olabilir. Bizde böyleyiz ve böylesi daha iyi. Etraf güvenilecek gibi değil. Bozuk insanlar hep. Sen evlen sıkıntı yaşamazsın
07 Yorumla- +1 yıl
kurt turk farki yok. her insanin iyiside var kötüsude
Soran+1 yılBen de tam tersiyim. Benim de baba tarafı kürt çorumluyuz. Üni yillarimda barlara falan gidiyordum sevgilime söylemiyordum söylesem kıyamet kopardı.
Cevap sahibi+1 yılÖyle zaten. Her toplumun cahili vardır elbet. Genelleme asla yapılamaz.
Cevap sahibi+1 yılİşte bazıları koyu kürt olabiliyor:) ben bar nedir onu bilmem o derece bir kısıtlanma içindeyim😂 Senin sevgilin gibi 7 tane abim 11 tane amcam var😂
Soran+1 yılOoo 😂😂 kolay gelsin
- +1 yıl
ask sevgi evlilik gonul isleri herseyi yoluna koyar. egerki seviyorsan sorun etme. ama sevmiyosanda zorlama kendini
- +1 yıl
Kızım yaşantısıyla senin yaşantın aynı değil ki olayı kavrayamamışsın bile nasihat veriyorsun anca senin gibi yaşamak istese zaten sıkıntı niye çeksin
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
10Cevap
+1 yılokumak sadece cehaleti aliyo iste esek her zaman esek
05 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var gereksiz duyar kasmayın bana burda!
- +1 yıl
duyar kasmak. ne yaa av. oldugundan emin misin ergen gbi davraniyosun
Soran+1 yılAhhaah peki tamam abicim iyi akşamlar sana
- +1 yıl
ahahaa sağol
- +1 yıl
@-Alper-Mert- aynen kanka
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gerizekalılığın tarifini yap deseler bu yazdıklarını örnek olarak gösteririm.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. yahu şuralı buralı muhabbeti yapmayı bırakın artık
iyi biri olsun önemli olan bu
madem bu kadar rahatsızsız adamdan en baştan sevgili olmasaydın00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Senin durum biraz sıkıntılı sanırım. Umarım anlaşabilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılIleride pişman olmaktansa ahhh demektense keşke demektense en hayırlısı simdi demek
00 Yorumla
+1 yılOnlarda demekki senin gibi okumamışlar görmemişler kii sende onlara cahil diyorsun asıl cahil sen ve senin gibilerdir bunuda unutma.. avukat olmuşsun bu zamana kadar gelmişsin ama hala bir b*k bildiğin yok kb.
0102 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka şimdi? Bilgisiz insanlara cahil denmez mi? Ne dememi istiyorsun
- +1 yıl
Sen burda yazdığının aynısını sevdiğinin yüzüne söyle cahil insanlar diye bak sana ne diyor
Soran+1 yılTamam güzelim teşekkür ediyorum iyi akşamlar
- +1 yıl
Soruna gelince ağrılı kürtler çok kıskanç olurlar. Fazla gezip tozmana izin vermezler hadi diyelim eşin susuyor bu konuda bişey demiyor sana ama ailesi rahatsız olur.
- +1 yıl
Bende ağrılı ve kürdüm ama kıskanç olmayan bir ağriliya denk gelmedim
Soran+1 yılHa işte ben de onu sorun ediyorum. Mesela ben kısa şort, askılı falan giysem ailesi sorun eder mi acaba sevgilim ediyor ama sonradan yumuşuyor
- +1 yıl
Valla bak inanır mısın bilmem ama senin bu giyim tarzın olsun sürekli gelmelerin olsun falan bu tür şeyleri kabul edeceklerini sanmıyorum.. sevgilin dır diye susuyor ama ilerde evlendiğinde kendin de göreceksin ne eşin ne de ailesi izin vermez
- +1 yıl
4 yıldır tanıyosun. Hiç mi ailesine gidip konuşmadın. giyimin tarzin falan.. hangi konuda olursa olsun. çocuğun ailesiyle konuş ona göre hareket et bence
Soran+1 yılHayır ailesiyle hiç buluşmadım sadece birlikte olduğumuzu biliyorlar. Çünkü ben kıbrısta okudum 4 yıl sonra antalyada staj yaptım 1 yıl hiç ağrıya gidemedim. Ailesine ben böyleyim vs vs desem istemezler kesin biliyorum çok arada kaldım
- +1 yıl
Öyle mi bende sandım ki ağrılılar ama başka şehirde falan sandım benim gibi mesela.
Ama ağrıdaysa ailesi kötü olmuş.. çünkü oradakilerin yaşam tarzı olsun giyim olsun herşeyiyle buradakilerden biraz daha farklılar mesela bak.. biri kısa şort veya etek giyse ömür boyu dedikodusu yapılır. Hani pek uygun görmüyorlar diyim sana.. ağrıda bir köye gir kısa şortla falan veya pantolonla görmemişler gibi bakarlar.. mesela bizim köy öyle - +1 yıl
Onlar karşılar böyle şeylere.
Ama istersen aklında bir soru kaldıysa bana sorabilirsin özelden falan çünkü burdan herkes görüyor.. Ama yine de sen bilirsin :)
Soran+1 yılHadi ya ben bu kadar beklemiyordum 🤦♀️. Görebilir herkes sorun yok. Peki bakire olmayan bir kıza nasıl gözle bakarlar sevgilim de bilmiyor lise yılımda olmuştu anlık bir hevesle
- +1 yıl
Valla seni rezil ederler
- +1 yıl
Yol yakınken ayrıl adfgjkl
Soran+1 yılYa ben aslında onun kılıfını uydurmuştum. Hani bazı kadınlarinki esnek oluyor ya falan diyecektim
- +1 yıl
Onlar için düğün dernek bahane onlar için önemli olan damadın eşi kızmı değil mi onu öğrenmek.
Eğer kadınsan sabaha seni babanın evine geri gönderirler
Soran+1 yılBu taktik işe yaramaz mı yaa
Soran+1 yılBir şey olmaz 😁
- +1 yıl
Yaramaz bence. Bak biz kürtler için en önemli mevzudur namus meselesi dedikleri şey. Eğer gerçek bir ortaya çıkarsa varyaa. Ben senin gibi yalan söyleyen bir kız biliyorum evlendi ilk geceye girdiler kızın bakire olduğunu anlamayıp ertesi gün kızı kapıya koyup boşananı. Bilemiyorum ailene rezil olursun falan zor işin
- +1 yıl
Senin o yalanın işe yaramaz canım . gidince anlarsın senin için daha kötü olur. Anlayacağın onlar bu tür konuda cahil değiller ;)
Soran+1 yılDiktiriyim o zaman en kısa zamanda ne yapiyim mdnckdvnfkdj
- +1 yıl
Hele eşini bakireyim diye kandırırsan varya adam kafayı yer. Çünkü evlilik o kadar kolay değil
Soran+1 yılEvet. Başka çarem yok napiyim adama aşığım ayrılamıyorum
- +1 yıl
Baştan söyle çocuğa :Dd
Kabullenirse senindir. Kabullenmezse başkasının
Soran+1 yılAsla kabullenmez hem de çok fena sözler söyler hazır değilim buna 😀 en iyisi diktirmek ya da yalan uydurmak biraz daha düşüneyim ben en iyisi
- +1 yıl
Soran+1 yılKızlar şimdi söylesem mi ki mesaj atmış napıyon diye
Soran+1 yıl1 kere yaşadım 6 yıl önce @belçim45
- +1 yıl
Yalan uydurma.. Yalan da bir yere kadar. bir bakmışsın kolundan tutup hastaneye götürürler seni kızlığın var mı yok mu diye
Diktirmek daha mantikli
Soran+1 yılYaa soylesem mi ki şimdi çok kararsizim birden nasıl söyleyim ki
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yılEvet o bakir benden başka sevgilisi bile olmamış
Soran+1 yılKızlar kararımı verdim söylüyorum 5 dakikaya geliyorum bekleyin mfnfkfnfjf
Soran+1 yılInstagraminiz varsa ekleyin bir hesabim şu dldkdldkl0 fake hesap
Soran+1 yılMesaj atın isterseniz
Soran+1 yılŞimdi aglayacagim ya 4 yıllık ilişkim resmen bitecek
Soran+1 yılNeyse görüşürüz
- +1 yıl
Soran+1 yılTamamdır ekleyin siz beni mesaj atın @dldkdldkl0 hesabim durun ne diyeceğimi kuruyum bir kafamdan
- +1 yıl
Doğuda bakirelik çok önemli bak ben 30 a geldim hala tutuyorum kendimi kıyamet kopar burda böyle şeylerde😂😂
- +1 yıl
- +1 yıl
@asosyalhatun hahahhahahahhaahaha
- +1 yıl
Ee haksız mıyım isterse 40 ına gelsin kız evlenene kadar bakire kalmak zorunda😀😀
Soran+1 yılKızlar, ayrıldık
Soran+1 yılÇok kötü şeyler söyledi
Soran+1 yılVe engelledi
Soran+1 yılSen nasıl bir insansın yazıklar olsun sana lan ben ev fiyatlarına baktım öğlen bir yuva kuracam diye Allah uzun ömür versin senin niye baştan söylemedin kızım 4 yılımı çaldın allah sana yaşattığını yaşatır emin ol tamam mı daha ne beni ara ne arkadaşlarıma mesaj at hadi ordan git hayatımdan hakkımı helal etmiyorum sana
Soran+1 yılBunu yazıp engelledi numaradan da engellemiş
Soran+1 yılSizce geri dönüşü yok mu off ellerim titriyor
- +1 yıl
Bu gerçek miiiğğ
- +1 yıl
Ne dedin ki adama
Soran+1 yılDirekt anlattım ileride sorun yapar misin dedim arkadaşlar geri dönüşü yok mu bir daha beni istemez mi ya
Soran+1 yılYemin ederim şu an şoktayım oha lan bitti mi şimdi
- +1 yıl
Valla bende şoktayım inan.
Soran+1 yılBoğa
Soran+1 yılYa bir dakika ya
Soran+1 yılBenim burda ne isim var ben napiyorum ank
- +1 yıl
Anlatmasaydın dedik ya çok önemli diye bence seni denemek için yalan söyledim de beni nekadar sevdiğini merak ettim ondan öyle dedim de
Soran+1 yılEvet öyle diyeceğim şimdi
- +1 yıl
Soran+1 yılDiktiricem. Konuşuyoruz şimdi. Arkadaşım kürt biriyle sevgili dedim ama bakire değil dedim kürt erkeklerinin tepkisini merak etmiş dedim bana söyledi ben de sordum sana dedim.
Soran+1 yılDiktiricem ya kan gelir
- +1 yıl
bir yalanla da ömür geçmez belki de hayılrısı böyledir bak avukatsın mesleğin var ne güzl ilerde seni her halinle kabul edecek birini bulursun takma onların yaşantısı sana uymazdı zaten
- +1 yıl
Soran+1 yıl@asosyalhatun hallettik inandı bana
- +1 yıl
Uykum vardı senin bu soruna cevap atayım öyle uyuyayım dedim.. olmadı meraktan uyuyamadim
- +1 yıl
Bana mı dedin
- +1 yıl
Ama yinede adamın kafaya takılır günün birinde adam konuyu tekrar açmazsa iyidir
Birbirinize de çok uzaksınız nerden tanıştınız böyle yha
+1 yılBende kürdüm Daha senen dolmadan çocuk diye tuttururlar gerçi avukat olduğun için sana torpil geçebilirler Bazı kürt aileler cahilde olsalar rahatlar onun ailesi nasıl muhafazakar mı😀😂
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Benim baba tarafımda kürt fakat böyle sorunlar yaşamıyorum aydın insanlar ama onlarınki ne biliyim birkaç akrabasının sosyal medya hesabını buldum paylaşımları hoşuma gitmedi
- +1 yıl
Ne gibi paylaşımlar bence iyi düşün ben burda evlenen insanların hayatlarını görüyorum çok sıkıcı hep ailelerinin dibindeler gelin aileye hizmet etmek zorunda zaten ya sen onlara gidersin ya onlar sana gelir onlardan uzakta yaşarsan belki sıkıntıya girmezsin
Soran+1 yılYani paylaştığı sözler kekolar gibi çekinmiş fotolar vs.
- +1 yıl
Herşey erkekte bitiyor ona güveniyorsan seni mutlu edeceğine inanıyorsan evlen seninle aynı düşünceleri paylaşıyor mu o da yoksa farklı mı düşünüyor evlendikten sonra yan çizmesin
Soran+1 yılBazen gereksiz kıskançlıkları oluyor onun dışında bir sorunumuz yok. Evlenince bu kıskançlığın artacağından korkuyorum
- +1 yıl
Şimdiden böyle kıskançsa genelde evlilikte kıskançlıklar daha çok artıyor çünkü sana namusum gözüyle bakar artık askerin hayatı da zor
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgili olurken Ağrı'lı kürt olduğunu bilmiyor muydun bile bile lades diyorsunuz sonra gelip burda sızlanıyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu sorunu yasayan cok insan tanıdım detaylı bir konu ve konuşmak istersen msjdan ulasabilirsin iyi geceler
00 Yorumla
+1 yılAgam sen kafada bitirmişsen.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Büyük ihtimalle cok sorumlar yasarsniz
00 Yorumla
+1 yılYÖK'ten denklik belgesi al
00 Yorumla
+1 yılYasarsin git ayril
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Ayrılın o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıldır birlikteliğimiz var öyle kolay olmuyor ayrılmak
Kahin miyiz biz?
02 Yorumla
Soran+1 yılSana sormadım say :))
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz