Sevgilimle aram açık ne yapmalıyım?

Sevgilimle 1 yıllık iliskimiz var her sey cok güzel ilerliyordu ondan önce cok geniş bir arkadas cevrem vardı ama o konusmami istemedi ve su an hiçbir arkadasimla yakin degilim ve yasadiklarimi anlatamıyorum yasadigima gelirsek de sevgilim lys ye hazırlanıyordu bu yüzden o süreçte cok konuşmuyorduk üzülüyordum tabiki ama bana sinav gecsin senle olucam demişti bende kabul etmiştim her seye anlayışlı bakmaya calisiyordum lys ye girmeden once buluştuk her sey cok güzeldi birlikte vakit geçirdik güldük eğlendik sonra sınava girdi çıktı ve o zamandan beri konuşmuyoruz gibi ilk gun iftara gitti gece arkadaşlarıyla gezdi tozdu tepki verdim buna diye sonraki gun aksama kadar girmedi aksam sıkıldım dedi bilmiyorum dedi ayrılmak mi istiyorsun dedigimde güldü random atıp seni çok seviyorum ceza vermek istedim tarzı seyler soyledi neyse dedim cok tepki vermedim o gece yine çıktı sahura kadar hiçbir şey yazmadi sonra yazdigi sey okeydeydik sahur yapip geldik uyudu sonra bugun ise saat 5de mesaj atti yazdigi şey ise 3de kalktim bilardo oynamaya gidiyoruz 3 saat sonra da pese gittik okey oynadik falan yazmis bir seyler o saatten beri de konuşmuyoruz ne yapacağımı bilmiyorum ve bunları konusabilecegim hic kimse yok cok yalniz hissediyorum benden sogudu mu anlamıyorum ne yapıcam ben
Sevgilimle aram açık ne yapmalıyım?