Sizce sevgilimle nasıl bir yol çizmeliyim?

Merhaba herkese. Sevgilimle 3 yıldır çıkmaktayız ve benden hep bi ciddilik, evlilik en son ne zaman olur gibi hep soruyordu. Bi gün çok üzüldü ağladı bende dayanamadım ikimizde evlenmek istediğimiz için belli bi tarih söyledim mantıklı olan. Ama şimdi düşününce o tarihte benim ekonomik durumum nasıl olur bilmiyorum çünkü biz ailelermizin durumu kötü olmasa bile hala üniversite başlarındayız daha üni bitmesine yıllarımız var. o hemen okullar bitince ciddilik istiyo ama benim kariyer konusunda bi yere varma amacım var. Geçen gün yine bu ciddilik evlilik konusu açılınca bu durumda patladım ve hemen yapamayacağımı okulum bitince iş bulup biraz birikim yapıp öyle ciddilik işlerine girmeliyiz dediğimde hep benim dediğimi saçma buldu ve ikimizde asgari ücretle çalışırsak sıkıntı olmaz dedi. Birkaç gündür birbirimize mesafeli ve ne zaman konuşsak bi tartışma oluyor ve ben çok yoruldum. Gerçekten onu çok sevsemde onunda beni sevdiğini düşünsemde bu durumda onun istediği ciddilik konusunu kabul etmezsem bu işin olmayacağını düşünüyorum artık ve bu beni çok yordu…
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca benim onu kandırdığımı evlinecez okul bitince bakarız dediğim şeyler yüzünden güveninin kırıldığını söylüyor ama benimle tanıştığı günden sonra bu mevzular açıldığı ilk günden itibaren ben işimi ve birikimimi yaptıktan sonra evlenmenin mantıklı olduğunu tam söylemesem bile belli ediyordum. Başta yalan gibi gözüksede bende istiyordum ama detaylı bi planlama yapınca günümüz Türkiye şartlarında birikimsiz bir evliliğin getireceği sorunları düşündükçe çok kötü oluyorum.
Sizce sevgilimle nasıl bir yol çizmeliyim?