24 yaşında biriyle tanıştım başka şehirden vücudumdan etkilendiğini söyledi ona biraz açık fotoğraflar atarak onu boşalırsam bana para göndereceğini söyledi ve benimde paraya ihtiyacım vardı fotoğrafları almayacağına dair söz verdi bende salak gibi inandım ama snapteydik ve ss almıyordu ama 3 4 fotoğrafım var onda bana attı hatta paranın karşılığını verdim ona konuşmayı bitirdik ama şimdi beni tehdit ediyor daha fazlasını istiyorum fotoğrafların bende diye, benim adına fake hesap açıp 3 fotoğrafını atmıştı ne yapıp ettiysem düzeldi tekrar aramız kapandı hesap ama hala tehdit ediyor ne yapmam lazım
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende buradan biriyle tanıştım sanaldan hatta aramız çok çok iyiydi. Ondan hoşlandım. Ama birden dediki seni aldatmamam için bana çıplak resimlerini gönder dedi... yoksa seninle görüşmeyi keserim dedi.. hiç bian düşünmedim ve defol git dedim görüşmeyi anında kestim.. yani senin istediğin paraydı benim istediğim oydu.. ama ben ondan vazgeçtim.. namusum hiçbirşeyden hiçkimseden önemli değil.. sen birhata yapmışsın bu sana ders olsun.. o sana blöf yapıyor sakın onunla görüşmeyi devam ettirme.. hatta onu heryerden engelle ne yaparsa yapsın seni bulamasın.. tek çözüm yolun budur
07 Yorumla
Soran+1 yılAma hesap açtı adıma sonra kapattı tekrar arkadaşlarıma istek attığını söyledi fotoğraflarını da atmıştı hesabıma bana da istek atmıştı ben kendi hesabımdan daha önce engellemiştim onu acaba arkadaşlarımın ismini almismidir
Cevap sahibi+1 yılAlmaz canım yaa bir b. ok yapamaz korkma. Ondan uzak dur. Yakında seni unutup başkasına gider. Sen ondan kaçmaya devam et
Soran+1 yılHesap açtı adıma tekrar acar falan of kahretsin mecbur kalmasam yapmazdım 😐
Cevap sahibi+1 yılİyide bak ben hiçbirşey yapmamama rağmen birisi geçenay benim facedeki resimlerimle hesap açmış ve pazarlama şirketi kurmuş beni kullanmış.. buldum şikayet ettim hesap kapatıldı.. ama bulmasaydımda farketmez... boşver kim inanacakki.. isterse p*rno sitesi kursun senin adına kimse inanmaz... çünkü şu an bunlar çok yapılıyor.. herkes dolandırıcı fake olduğunu anlar önemsemez yani.. inan bir b. ok yapamaz hiç korkma hayatına bak.. sana ulaşmasını engelle yeter
Soran+1 yılbir tanesinde yüzüm görünen normal bir fotoğrafım var bir tane sadece göğsüm açık biraz bir tane de uzerimde kiyafetlerim varken uzanir bir halde var başka var mi bilmiyorum bana attıkları bunlardı bunların da arkadaşlarımın görmesini istemem
Cevap sahibi+1 yılYaaa hiçbirşey yapamaz inan.. kullanamaz o resimleri.. hadi olsada dersinki telefonuma virus ya da bilgisayarıma virus girdi resimlerimi aldı.. yalanmı yok. Boşver. O zaten arkadaşlarını bulamaz sen onu heryerden engelle. Özellikle faceni dondur ilk 1 ay arkadaşlarını resim beğenilerinden sahte hesap açıp bulur.. sana ulaşmaması için herşeyi yap
Soran+1 yılFaceyi döndürdüm ınstagramdan engelledim tek ulaşacağı yer snap
En İyi Cevaplar
+1 yılpara için bedenini satmak nedir onun yerine ihtiyacım var borç verirmisin desen daha yerinde olurdu onu heryerden sil engelle hayatından çıkar hiç bir bok yiyemez sen gittiken sonra ne faydası var nete dağıtmanın
011 Yorumla
Soran+1 yılInstagramdan engelledim diye ağzıma sıçtı snapten yardırdi fotoğraflarım elinde olmasa snaptende engellerdim
- +1 yıl
heryerden engelle çıkar merak etme istediğini alamayacağını farkednce hiç bişey yapamıcak
Soran+1 yılAma bir kere hesab açtı adıma arkadaşlarımı takip ettiğini söyledi ama ben onu son zamanlarda ınstagramdan engellemiştim arkadaşlarımın isimlerini almismidir sence
- +1 yıl
arkadaşlarının hepsi senin vucudunumu tanıyor sankli? yüzüde gözükmüyormuş sana takma diyorum boşuna üüzlüyosun korkuyosun bu korku seni felakete götürür
Soran+1 yılbir kolyem var hemen hemen pek bulunmayan ve zamanında tüm çevrem bu kolyeyi konuşuyordu o fotoğraflarda kolyemde var
- +1 yıl
valla senin yerinde olsam hayatımdan çıkartırım ailen duysun istemiyosun ama başka türlü daha beter şeyler olur
Soran+1 yılYa ben çıkartmak istiyorum zaten hayatımdan ama adima hesap falan acil fotoğrafları atarsa daha kotu olur nasıl haberim olcak
- +1 yıl
ya atsa ne farkeder bu korkuyla daha beterini yapar hale gelirsin
Soran+1 yılAdım çıkar iste
- +1 yıl
onu yapmadan önce düşünücektin seni kınamak istemiyorum ama para için yapılmıcak şeyi yapmışsın
Soran+1 yılHaklısın
malesef safmışın savcılığa dilekçe verereceğim de o sana yalvarır çünkü büyük cezasi var sen deki birdaha ararsan seni mahvederim süründürüm de bak bakalım birşey yapabiliyormu aileyin haberi olmadan savcılıtk takipeder, birde sen onun sevgilisimisin nasıl verdin resimleri birazda inandırıcı gelmedi bana
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisi degilim de iste kandırdı tam paraya ihtiyacım olduğu anda çıktı karsima
- +1 yıl
Boyun egersen tehdote olacagi bu. Senin tehdit ettiginde sende onu tehdit edeceksin. Polise veriyorum mina kodum senin simdi filan diye uste cikican
Soran+1 yıl@istanbul-guide korktum en başta o yüzden aklıma bisey gelmedi
Gel bak şöyle yapalım;
Benimde paraya ihtiyacım var sen bana gerekli parayı sağla bende gereken prosedürleri uygulayıp kurtarayım seni bu durumdan02 Yorumla
Soran+1 yılKusura bakma da bunlara inanmıyorum ben
- +1 yıl
o zaman yapacağın işi söylüyorum, git kendine bir avukat bul bu durumu anlat fotoğrafları kendi rızanla gönderdiğin detayını da söylemeyi unutma. Avukat suç duyusunda bulunsun, savcı önce senin ifadeni sonrada bahsettiğin şahsın ifadesini alsın, ifadelerden sonra o şahsa küçük bir ceza versin onu da paraya çevirsin ve o parayı taksitle ödeme imkanı versin en sonuna geldiğinde de o şahıs seni daha fazla rahatsız etsin... Allah yardımcın olsun
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
20Cevap
Valla aklınıza şaşıyorum ya. Öyle paradan hayır mı gelır sandın. Teshırcılık yaparak serefını satmanın degerı var mıydı? Buna uzulmuyorsunda tehdıte uzuluyorsun.
Savcılıga ver msjları bırdahada bu tur ıslere gırısme. Kas keredır su sorunu goruyorum ksde.14 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin iste yaptım bie hata şimdi de sıkıştım bir daha asla böyle birsey yapmam ama bundan nasıl kurtulabilirim hic bilmiyorum
Soran+1 yılAilemin oğrenmemesi gerek bunu mahkemelerde cok uzun is oluyor jandarma falan halledebilir mi ki burda Şu an tek gidebileceğim yer jandarma
+1 yılparaya ihtiyacın varsa gider calısırsın oranı buranı sergileyerek para kazanmak ta neyin nesi kendine bile saygın yok senin
18 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama bir rahatsızlığım var çoğu is yeri kabul etmiyor
- +1 yıl
birsey diyimmi büyük konusmayayım ama ac kalırım sefil olurum yinede yapmam böyle birseyi
- +1 yıl
onun yaptığı zaten baslı basına karaktersizlik yapman gereken tek sey sacvılığa gitmek
- +1 yıl
18 yasından büyükmüsün
Soran+1 yılTam 18
- +1 yıl
savcılığa gidince bu durumu kimsenin bilmememesini istediğini belirt
Soran+1 yılÖyle olur mu ki
- +1 yıl
olur diye biliyorum
Aşk İlişkileri konusunda 818 cevap paylaştı. Tehditleri fotoğrafla savcılığa başvur senin için çözüm yolu o olur
03 Yorumla
Soran+1 yılTehdit mesajları yok snapten olduğu için kaydedilmedi
Soran+1 yılPeki
+1 yılFotoğraf da yüzün gözüküyor mu..
Kızım nasıl bir aymazlıktır senin sistem ya 😒08 Yorumla
Soran+1 yılHayir gozukmuyor ama çok net bir kolyem var
- +1 yıl
Konuşmayı kes.. O picc le
Benim tepemi attırma para için öyle aymazlık terbiyesizlik yapma 😒
.. Acındanmı ölüyordun
Soran+1 yılAilevi olaylardi
- +1 yıl
Bak kardeşim burdan kimseye güvenmeyin..
Bir daha öyle pislik şeyler yapma her ne sebeb olursa olsun...
Allaha emanetsin
Soran+1 yılHaklisin teşekkür ederim 😔
- +1 yıl
Üzme kendini bu bir ders olsun😒
Soran+1 yılÖyle oldu😔
- +1 yıl
.. bir daha olmasın sakın
Kimseye resim vs sakın atma..
+1 yılyüzün gözükmüyorsa sorun yok ama bu haltları da yemeyin artık yeter. fazla ısrar edere bilişim suçlarına şikayet et.
116 Yorumla
Soran+1 yılYüzüm gözükmüyor ama arkadaşlara fake açıp istek atarsa anlaşılır
- +1 yıl
ben değilim de kanıt mı var sanki.
Soran+1 yılArkadaşlarım tanır benim özel bir kolyem var ve hemen hemen kimsede yok salak gibi o kolyeyi çıkarmadım o da gorunuyor
- +1 yıl
hayda görsün sevgiliydik ayrıldık de bahami yok o kadar cesaret edip bunu yapmışın onu mubeceremiyon. atsın polisle tehtit et bilişim suçları anasını ağlatır bak bunu söyle o yasayı bul mesaj olarak at.
Soran+1 yılÇocuğu ben mi tehdit edeyim bu sefer
- +1 yıl
evet tehtitleri durmassa.
Soran+1 yılBu gece son hakkın yoksa işin biter dedi
- +1 yıl
desin savcılığa veririm yazışmalarımızı de altına yapar.
Soran+1 yılSnapten konuştuğumuz icin tehdit mesajları durmuyor ki
- +1 yıl
mesajları nerden atıyorsa onun kanıtı yok mu hiç telinden seni aramadımı
- +1 yıl
mesaj atmadımı
Soran+1 yılTelefon numaramı vermedim ki ona snapten konuştuk hep mesajlastik
Soran+1 yılAkşam atar
- +1 yıl
atsın korkmuyorum de ne yaparsan yeap benımd bır planım var de savcılık halleder de delikanlıysa sana bır daha tehtıd atsın.
Soran+1 yılKanıtlayamazsın der çünkü mesajlar yok elimde snapten olduğu için kaydedilmedi
- +1 yıl
koy popona gitsin boşver. ne derse desin.
Bu kadar mı acizsin, insan ne için yaşar şerefi, namusu için
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin yaptım bir hata
Soran+1 yılEvet haklisin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAdli makamlara başvur. Serefsiz köpek cezasını bulsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılBunu tek başıma halledemem iste adliyeyle falan ilgilenemem ki
- +1 yıl
Tek başına derken? Ailenin duymasından mı korkuyorsun. Yoksa bu işleri bilmediğinden mi bahsediyorsun anlayamadım.
Soran+1 yılHer ikiside
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeske guvenmeseydin ne yapabilirsinki simdi :(
Bugun yapmam der yarin baska şey yapar.012 Yorumla
Soran+1 yılOfff
Cevap sahibi+1 yılCanım canını sıkmak istemiyorum inanki :( ama erkeklere güvenilmez. Attigin fotograflarda yuzun cok net faln cikmismiydi
Soran+1 yılHayir yüzüm gorunmuyor ama bir kolyem vardı özel bir anlamı olan hemen hemen herkeste bulunmayan salak gibi onu çıkarmadım ya
Cevap sahibi+1 yılBöyle seyler düşünmek cok kotu oluyor sürekli insanın zihnini meşgul ediyor. ne yapilir hiç bilmiyorum boyle birseyde savcilaga falanda gidemezsin. Senden hala fotograf istiyor dimi
Soran+1 yılEvet bu gece atmazsan işini bitiririm diyor
Cevap sahibi+1 yılSusmasi icin netten falan bir foto mu atsan acaba
Cevap sahibi+1 yılBaska birilerinin fotosu yani
Soran+1 yılNasi yani
Cevap sahibi+1 yılNetten gogus fotosu falan indirip ona yollasan
Soran+1 yılSnapten atacağım icin benim olduğuma inanmaz
Cevap sahibi+1 yılSavciliga şikayet edeceğini soyle
Soran+1 yılKanıtlayamazsın der çünkü mesajlar yok elimde
Hiç bişey yapamaz hesaplardan engelle sen konuştukça seni korkutmaya çalışıyor ve başarıyor ne yaparsan yap de engelle her yerden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPolıse gıtmekten baska caren yok ya da abın falan vrsa ona soyle
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlatamıyorum kii
Gizli Üye(36-45)+1 yılSavcılığa şikayette bulun isteklerine karşılık verme hiç kurtulamazsin
02 Yorumla
Soran+1 yılAilemin öğrenmemesi gerek
Cevap sahibi+1 yılyaa boyun egersin ya da egmezsin seçim senin emin ol istekleri bitmeyecek o serefsizin
- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılEngelle gec savciliga gidecegini soyle blof yapiyodur
00 Yorumla
+1 yılPolis siber suçlar şubesi
17 Yorumla
Soran+1 yılAilemin haberi olmaması gerek ama
- +1 yıl
Tek başına bundan kurtulamazsın yaşın 18 den küçük ise , tehditler son bulmayacak
Soran+1 yılTam 18 im
- +1 yıl
Ailene haber vermeden şikayette bulun. Durumunu da polise acıkla eminim yardımcı olacaklardır.
Soran+1 yılHiç böyle polisle jandarmayla işlerim olmamıştı biraz da korkuyorum ee utanırım da böyle birseyi anlatmak icin
- +1 yıl
canım kardeşim sonuçta bu yaşandı ve problem yaşıyorsun, git bir bayan polis memuru ile konuşmak istediğini söyle durumu açıkla yardımcı olurlar. Burada KS de ya da polis dışında kime gidersen git bu sorun çözülmeyecek bu yüzden boşa çabalama, Git ve kurtul, hayatta başarılar dilerim.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
yapalim gel de cagir bunu3 5 arkadas anasini sikin
11 Yorumla
Soran+1 yılBeni çok pis tehdit etti zaten acaba bodruma gelipte mi kullansam bu fotoğrafları dedi ne alaka dedim benimle bir gece beraber olursan dilerim hepsini dedi
Bu kafayla o biraz zor
00 Yorumla
+1 yılSana her şey müstehak
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
- +1 yıl
Çok zorda bırakıyorsa seni polis ile irtibata geç. Yaptın bir hata büyümeden kapanır. Onun yaptığı şeyin suçu var kanunda.
Soran+1 yılPeki sagol
:( vay arkadaş şerefsize bak ya
010 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok zor durumdayim
Soran+1 yılAynı şehirden degiliz
Soran+1 yılHayir İzmir
Soran+1 yılKeşke
Soran+1 yılBodrum
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bilemedim şimdi ne desem
00 Yorumla
+1 yılYüzün gözüküyor mu resimde
03 Yorumla
Soran+1 yılHayir gözükmüyor ama benim arkadaşlarima falan istek atarsa arkadaşlarım kesin anlar zaten çok değişik bir kolyem var hemen hemen kimsede olmayan
- +1 yıl
Özele gelir misin yapacagını anlatırım sana
Soran+1 yılTamam
+1 yılnereden tanıştınız
018 Yorumla
Soran+1 yılSosyal medyadan ben bodrum o İzmir
- +1 yıl
anladım hangi siteden
Soran+1 yılC2 hesabtan
- +1 yıl
oradan nasıl inandırdı seni
Soran+1 yılInstagrama sonra snape gectik
- +1 yıl
konuşmalar elinde var mı
Soran+1 yılTehdit mesajları uok snapten olduğu icin
- +1 yıl
diğer mesajlar duruyor mu
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
savcılığa verirdin naptın onları
Soran+1 yılYa sırf snapten konuştuk zaten
- +1 yıl
anladım hesabını ver korkutayım istersen
Soran+1 yılNasıl korkutabilirsin ki
- +1 yıl
daha önce bir arkadaşım benzer bir şey yaşamıştı da birkaç şey yapmıştım
Soran+1 yılNe gibi seyler yani
- +1 yıl
anlarsın yapayım
Soran+1 yılMesaj atayım mi
- +1 yıl
evet
+1 yılvay kardeşim
00 Yorumla
+1 yılPolise şikayet et
08 Yorumla
Soran+1 yılJandarma olur mu ki
- +1 yıl
Neden köyde misn
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Jandarma da ilgilenir ama sizi yönlendirceller tahmini
Soran+1 yılBayan polis memuruyla mi görüşsem ki onlar böyle birsey yaptığım için kötü gözle bakıp yardım etmezlerse utanıyorum zaten
- +1 yıl
Yok ozaman direk karakola git arama
Soran+1 yılYardımcı olurlar umarım
- +1 yıl
Umarım istersen mesaj atarsın konu hakkında neler yapılır bakarız
+1 yılAllah akıl versin
06 Yorumla
Soran+1 yılYaptığım hatanın farkındayım hayatımda ilk defa böyle birsey yaptım ama benim gerçekten paraya ihtiyacım vardı
- +1 yıl
Onurunu ve gururunu, aile şeref ve namusunu satacak kadar mı?
Soran+1 yılHaklisin.
- +1 yıl
Yaz bana bu durumdan kurtulman için yapman gerekenleri anlatayım. Bir daha da böyle bir hata yapma.
Soran+1 yılNasıl yardım edeceksinnnn
- +1 yıl
Napman gerektiğini anlatacağım. Gerisi senin bileceğin iş.
Neden attın ya sende
011 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten zor durumdaydım ve paraya ihtiyacım vardı kandırdı
Soran+1 yılAdıma hesap açıp hesaba atarak tehdit ediyor
Soran+1 yılOnu şikayet edeceğimi soylesem ne olur acaba çok asabi birisi
Soran+1 yılKimseye anlatamıyorum kii
Soran+1 yılArayıp onunla konuşabilir misin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılne salaksınız :)
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem