x bana cok yazardı pesimden kostu basta tersledim sonra yakın davrandım x in arkadası y ilede flörtlestim günlerce ve kafam guzelken x le konustum bana dediki sen secimini yapmıssın aynısını ben yapsaydım nasıl olurdu dedi senin arkadasınla dedi yapamazsın dedim neyse kafamda guzeldi seni istiyorum ben anla dedim konusmamız güzel gitti aldım gönlünü yarın oldu arkadası y ile tekrar saatlerce sesli konustum ve x artık bana yazmıyor yokmusum gibi davranıyor bu arada ben bunların üstüne guvenmediğim erkeklerle bulusup evde ictim onuda biliyordu x bana o kadar sinirliydi ki sanki asık gibi cidden koymustu ona cok sasırdım oysa düzenli bi flörtüm bile değildi neysw işte ben hata ettim arkadasına yüz vererek samimi konusarak arkadasınada yol verdim bu sefer arkadası bana kızdı defalarca aradı takmadım cünkü x i istiyordum ama artık o benle konusmuyor ben de sessizliğimi koruyorum insanlar hata yapabilir psikolojim iyi değil ne yaptıgımı bazen idrak edemiyorum lütfen linçlemeyin ne düşünüyorsunuz x neden böyle beni artık görmüyor siz x in yerinde olsaydınız neler hissederdiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
beynim çalışmıyor bazen
Güncellemeler
+1 yıl
yardım edin n
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
x e çok ayıp etmişsiin bence ben üzüldüm çocuga kıyamam
yav flört değildik arada konusuyoduk cok koymus bende sessizliğimi koruyorum napıcam deli gibi istiyorum onu psikolojim iyi değil kafam gidip geliyor beynim calısmıyor bazen awmkk
kanka herkese küfür etmişin önce biraz daha sakin olmayı dene ve git samimiyetle beni bu kadar önemsedigini bilmiyordum bi şans ver bize de sadece bir şans de ve sonrasında da çocuga iyi davran bu iş olur ama senin çaba sarf etmen gerekli bu sefer
komik öyle asla demem son mesajım şeydi tam bir mal olmussun demiştim ona beni görmediği icin o kadaf
abii üslubunu degiştir bence agzın çok bozuk bu bir çok iyi şeye engel olabilir bu çocugu üzersin sen boş ver ugraşma onunla
zaten hayatım kaymıs be knka sagol yorum icin
knk çok özür dilerim üzdüysem ama cidden üzülmen için söylemedim hani tavsiye gibisinden öneri gibisinden söyledim
yok üzülmedim canısı
çocukla konuşsana çagır yemek yemeye veya kahve içmeye uzun uzun konuşun dökün içinizi bence olursunuz düzeltirsiniz.
yok kuzu farklj sehirdeyiz cagırıyo devamlı ama bu arada o cocukta benım exin yakın arkadasıydı biliyo musun cocuk resmen exime yasattıgınu yasadı neden deme her sey tesadüf ve çekim ile alakalı
beniim kıyamam ayıp etmişsin dedigin çocuk senin exinin yakın arkadaşımıydı yaniii
evet hahahhshdhdhd bu arada cocuk en son bana yrk avcısu olmusun diyip her yerden sildi beni JXJCJJCJCJC
ahahahsahahshshs knk kusura bakma ama yarıldım okuyunca snsnsnsnsnsnsm çocuga bak şerefsizlikte nirvanaya ulaşmış ssnsms
Şu an o cocukla konusmuyoz bi sesli uygulamada onun istediği bi seyi yapmadım bana yrkklarla takıl yrk avcıssu olmussun diye kin kusup takipten cıktı QMKKK
Alkollüydüm sen sandım bağışla beni
a**llah belanı versin
Bacım kusura bakma da Cengiz Han'ın fermanı gibi yazmışsın kısa ve öz soru sor düzgün cevap al
ya oku işte nolur
Hadi insafsız tarafıma denk geldin baştan sonra düzgünce okuyacağım psikoloji danışmanı gibi yanıt vereceğim
X in amacı Düzenli bir hayat olacaksa seninle olsun demiş Ama senin o aradaki gelgitlerin ve zamanında kırılmışlarindan dolayı kendini mazoşist bir tabanda 2 boşluğa bırakmak istemişsin Daha sonrasında x ile y ne kadar yakın arkadaş olduğunu bilmiyorum ama y seni isteyebilir ama benimle konuşuyor cümlesini kurmuş olabilir bu da X'in alınganlığın a gelmiştir son olarak ye kadar üstüne düşmeyen X'in sana yaptığı bu hal ve hareketlerden dolayı ani Duygu değişimi ne sebep olmuş olabilir Başka sormak istediğin bir şey var mı küfür etmeyeceksen özelden sorabilirsin benden bu kadar
x i istiyom ben bana küstü nasıl eskisi gibi olur ya bu
Vallahi bacım bu saatten sonra o seni isterse geri döner seks arzularını ona küçük küçük Fısılda ya da bırak bekle
😔😔😔
Kendime bir 'z' arardım.
offf bi oku yaa
Sal beni gidiyom ben kanka
Kanka senin durumun beni aşıyor. Ben bile bu kadar kufur etmiyorum. Alkollusun sanırım. Alkolu azalt
bJzjdkzkldlf beynim calısmıyor yardım et kanka nolur acil sever cabuk
Cigaram kalmadı kanka. Aksam isten gemimce paf küf vurdum bitti. Yoksa döndürürdük yani
lan cocugu kaybettij iyi mi amann baskası gelir yaptık bi hata napayım be amann
Sal beni be kanka. :/
😞😞
X eşittir y sıfır ediyormuş
Çok fenası n
annen fennnna
Erkek gibi çok sevgililisin
45 üstüysen x lik bi durum yok
x in içinde patlaması dileğiyle , güç seninle olsun👋🏼👋🏼
mxkkxkckdkdk annenın ruhunu ortaya koyuyoeum
Yorumları filtrelemişsin 😂
Ne lan bu matematik sorusu mu?
ya isim vermek istemedim
bu arada x de zamanında eski sevgilimin yakın arkadasıydı x resmen exime yasattıgını yasadı awmk HAHHAHAGAGAGAYS neyse gecmiş yaptık bi hata önümüzdeki maclara bakıcaz eyw dostlar