Ben hata ettim nasıl düzelticem?

x bana cok yazardı pesimden kostu basta tersledim sonra yakın davrandım x in arkadası y ilede flörtlestim günlerce ve kafam guzelken x le konustum bana dediki sen secimini yapmıssın aynısını ben yapsaydım nasıl olurdu dedi senin arkadasınla dedi yapamazsın dedim neyse kafamda guzeldi seni istiyorum ben anla dedim konusmamız güzel gitti aldım gönlünü yarın oldu arkadası y ile tekrar saatlerce sesli konustum ve x artık bana yazmıyor yokmusum gibi davranıyor bu arada ben bunların üstüne guvenmediğim erkeklerle bulusup evde ictim onuda biliyordu x bana o kadar sinirliydi ki sanki asık gibi cidden koymustu ona cok sasırdım oysa düzenli bi flörtüm bile değildi neysw işte ben hata ettim arkadasına yüz vererek samimi konusarak arkadasınada yol verdim bu sefer arkadası bana kızdı defalarca aradı takmadım cünkü x i istiyordum ama artık o benle konusmuyor ben de sessizliğimi koruyorum insanlar hata yapabilir psikolojim iyi değil ne yaptıgımı bazen idrak edemiyorum lütfen linçlemeyin ne düşünüyorsunuz x neden böyle beni artık görmüyor siz x in yerinde olsaydınız neler hissederdiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
beynim çalışmıyor bazen
Güncellemeler
+1 yıl
yardım edin n
Ben hata ettim nasıl düzelticem?