Nerde hata yaptım?

Başta ilgi gösteriyordu, daha doğrusu gevşek muhabbetler yapıyordu yanımda. Sonra bi kaç kez bakarken yakaladım. Hep göz göze geliyorduk. Flörtte değiliz sevgili de. Başta bende hiç hoşlanma falan olmadı normal tanıştık iş ortamında, benim için herkes gibi biriydi. Sonra sesi diksiyonu kokusu falan çok ilgimi çekmeye başladı. Bakarak gülümsemesi falan zamanla etkiledi. Gördükçe de konuşuyordu. İnstagramdan da takipleşiyorduk bi anda engelledi ama hâlâ konuşuyorduk. Sonra 2-3 hafta içinde bi anda ilgiyi kesti. Asla konuşmuyordu. Aramızda 10 yaş var. Ben bu süreçte ona baya baya bağlandım. İsmiyle hitap etmeyi denesem de yapamadım abi dedim hep maalesef ki. Aşık olmaktan korktuğum için görmek istemiyordum onun bulunduğu ortamlardan kaçmaya çalıştım ve yaklaşık 3-4 hafta falan yüzünü hiç görmedim. Sonra bi kez gördüm, beni gördüğünde kafasını kaldırdı gülümsedi orada bittim. Biraz sohbet ettik. O gün çok güzeldi ilgisi falan çok mutluydum. Ama ertesi gün hâlâ onda ilgi sıfır. Sürekli ben ilgi gösteriyordum hoşlandığımı anladı mı bilmiyorum. Ben baya bağlandım sürekli bahane arıyorum konuşuyorum hep ama ağzını açıp cevap bile vermiyordu bir şeyler sorduğumda işaretle cevap veriyordu. Son gördüğümde de o kadar güzel güldü ki asla unutamıyorum. Kısa sohbet ettik, dalgayla karışık takılıyodu bi şeyler soruyodu. Ama dediğim gibi böyle en ufak gülümsemesinde bağlanıyorum sonra ağzını açıp konuşmuyor bile gereksiz bi soğukluklar. Napıcam bilmiyorum naptım bi yerde hata mı yaptım. Eskiden okuyunca çok boş gelirdi kendim yaşayınca anladım. Kız erkek herkesin fikrine o kadar ihtiyacım var ki. Uzun yorumlayabilirsiniz nasıl davranmalıydım neyi yapmamalıydım vs. Gerçekten çok çıkmazdayım. Fena bağladım

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada bi cesaretle engeli yemişim diye söyledim, sadece arkasını dönüp gülümsedi yoluna devam etti 2 kelime etseydi en azından anlam veremedim.
Nerde hata yaptım?