Nerede hata yaptım?

3-4 aydır konuştuğum, BAYA yoğun duygular beslediğim bir kadın vardı arada sırada görüşüyorduk, ona karşı birşeyler hissettiğimi söylediğimde ya çekimser kalıyordu ya da kibarca olmayacağını söylüyordu, velhasıl kelâm en son buluşmamızda barda içerken öpüşmeye başladık suratımı falan tutup iyi ki varsın falan diyordu sarılıyordu omzuma falan yatiyordu sürekli elimi tutuyordu vs, haftasonunu benim evimde geçirdik malum şeyler oldu falan, ben böyle bildiğin uçuyorum mutluluktan bildiğin aşığım falan her neyse pazar günü giderken bu kadında bir soğukluk vardı fakat baya soğuktu her neyse bu gitti falan 2 gün sonra yazdı bu istediğin şeylere cevap verip veremeyeceğime emin değilim dedi dedim tamam ben bir süre üstüne gelmeyeyim, bu süre zarfında bir düşün falan dedim, 1 hafta boyunca ne aradım ne mesaj attım fakat sonra artık tutamadım kendimi ve sordum istiyor musun istemiyor musun falan diye sordum istemiyorum dedi, tamam dedim sustum ama aşırı kötüyüm 1 hafta yine ulaşmadım falan derken artık kendimi kaybetmeye başladım yalvarmaya falan başladım falan maalesef baya bildiğin kör kütük aşığım dayanamıyorum ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum bu yalvarma olayı 3 haftadır devam ediyor fakat artık dün akşam pes ettim, asla istemediğini ve bana karşı bir şey hissetmediğini söyledi, neden bu noktaya geldiğimizi söyle bari neden olmadı diye sordum senin evindeyken uyumsuz olduğumuzu hissettim diye cevap verdi fakat ki en ufak bir kötü söz söylemedim olabilecek en kibar halimle yaklaştım hep, güldük eğlendik falan 40 gün geçti en son gördüğümden beri, gerçekten ne konuda yanlış yapmış olabileceğimi çok merak ediyorum kendime gelemiyorum sabah uyaniyorum gözümün önüne geliyor gece yatiyorum gözümün önünde toplayamıyorum çöktüm hem fiziksel hem ruhsal olarak yaptığım yanlışı anlatayım da bari başka birine de aynı hatayi yapmayayim

Nerede hata yaptım?