2 haftadır konuştuğum birisi var ve uzak mesafe. Fotoğraf istedi attım. Çok güzelsin falan iltifatlar yaptı. Nazikçe kabul ettim ama ben sürekli birşeyler anlatırken hep konuyu gecelik mi pijama mi giyiyorsun gibi şeyler sormaya başladı. Bende bu tür sorulardan hoslanmayinca sınır koydum. Eleman bu sınırdan rahatsız olmuş. Konu benim vücut hatlarıma geldi bende yok öyle fotoğraf diyince yok dedim. Oda vardır bence sen atmak istemiyorsun dedi. Mesajlasiyoruz sonuçta bu neyin sınırı dedi. Bende bu konuşmalar normal şeyler değil dedim. Oda bana bence sen normal bir erkekle karsilasmamişsın diyerek beni küçümseyen bir cümle kurdu. Yüz yüze olsak sınırlarına saygı duyarım dedi. Yani sorun benim sınırlarımda olduğu için kafamız uymuyormuş. Suçlu benmişim. Her seferinde duvara çarpmış, dikene basmış gibi oluyormuş. Bana dedi yakında havlu aticam bende. Beni çözmek zorunda kalmayacaksın dedi. Bende kimseyi zorlayacak değilim dedim. Oda bana arkadaş olarak kalalım dedi. Bende bitiriyorsak tam bitirelim dedim. Oda saygi duyarım dedi. Bende ne kadar değer verdiğin belli dedim. Oda saygi duymamayim mi dedi. Bende bir şey demiyorum hoşçakal dedim. Instagram'dan sildim. Sildigimi görecek ki gururu ağır basmış. Diğer taraftan ben silmeden önce o davranmış.
Ha birde ilk mesajları ben yazıyordum zaten. Buda var. Bunu söyleyince bende yazıyordum dedi. Yazdığı mesaj toplasan 2 tane falandır. Sen sınırların çok sert olunca bağlanmak istemedim falan gibi birşeyler dedi. Bende benim sınırlarımda sorun yok sana öyle gelmiş dedim. 2 haftalik kısımda yüz yüze gorusmedigim birisi ile bu kadar rahat olmam dedim.
Anlamıyorum yani lafta namuslu kız ararlar ama çokta iyi olmak yaramıyor herhalde.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil