Büyük bir hata yaptım farkındayım nasıl düzelir lütfen cevap?

6 yıllık evliyim, 2 tane minik evladım var. Maddi olarak sıkıntıdayiz uzun zamandır. Nasıl eşime destek olabilirim diye düşünürken, reklam izleyerek para kazanılan uygulamalar arayisindaydim. Saçma sapan bir uygulama çıktı karşıma. İndirdim ama bilmiyordum. 😔 Canlı yayın yaparak para kazanılan. Tesettürlü olmama rağmen eşimden gizli yayın açarak para kazanmaya başladım. 😔 Çokk çokk pişmanım 😔 amacım eve destek olmaktı. En fazla 4 kere falan yayın açtım. Parayı aldım evet ama çok pişman oldum sildim uygulamayi. Eşim telefonumun galerisinde gördü 😔 yayında atılan hediyenin ekran resmini almıştım. Hatırlamıyorum bile 😔 onları görünce anlamış. Evi terk etti , çocuklarımla çok kötü 1 hafta geçirdim. Sadece ağladım. Çok pişmanım. 1 hafta sonra eşim geldi eve konuştuk barıştık ama unutmuyor hep bana hatırlatıyor kendimi çok kötü hissediyorum 😔 ki ben asla erkek arkadaşlarına bile selam vermem çekingen bir insanım ama bir hataya düştüm. Eşim bana çok guvenirdi artık güvenmiyor. Bütün sosyal medya hesaplarımı kapattım onun için. Çok üzüldüm çok ağladım o da farkında ama çok kötü bir şey yaptım unutmayacak yıllar da geçse onun gözünde or... Gibi kalicam sanırım 😭😭😭

Büyük bir hata yaptım farkındayım nasıl düzelir lütfen cevap?