Eski sevgilime tokat attım?

17-18 yaşındayız ikimizde. 1,5 yıldır aynı kızı seviyorum. 1 yıl sevdikten sonra anca çıktık. 3 ay çıktık. En sonunda arkadaşlarının yanında ufak çapkı rencide etti,özür de bekledim 3 saat dilemeyince yazıp ayrıldım. Sonra pişman oldum ama faydası olmadı. 2 gün sonra ona yazdığım mektup, akrostiş vs. Şeyleri geri getirdi. Ben düzgün konuşmaya çalıştım. Sinir etti. Allah uzun ömür versin deyip arkamı dönüp gidicekken seninde versin diyince döndüm yavaşca vurdum. Akşamın da tartıştık. İkimizde seviyoruz birbirimizi. Ama o inatçı, olanları unutmuyo. Barışma ihtimalimiz var mı? Varsa nasıl olcak?
Güncellemeler
+1 yıl
17-18 yaşındayız ikimizde. 1,5 yıldır aynı kızı seviyorum. 1 yıl sevdikten sonra anca çıktık. 3 ay çıktık. En sonunda arkadaşlarının yanında ufak çapkı rencide etti, özür de bekledim 3 saat dilemeyince yazıp ayrıldım. Sonra pişman oldum ama faydası olmadı. 2 gün sonra ona yazdığım mektup, akrostiş vs. Şeyleri geri getirdi. Ben düzgün konuşmaya çalıştım. Sinir etti. Allah uzun ömür versin deyip arkamı dönüp gidicekken seninde versin diyince döndüm yavaşca vurdum. Akşamın da tartıştık. nasıl barışrz
Eski sevgilime tokat attım?