Sevgilim eski flörtü yüzünden bana tokat attı?

Merhaba, bu benim bu platformdaki ilk sorum. 23 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. 9 aydır birlikte olduğum bir sevgilim var. Kendisi 27 yaşında bir yazılımcı. Aslında birlikte saatlerce vakit geçirip mutlu olabiliyoruz ama tanıştığımız günden beri bir sorunum var. Bana pandeminin başında tinderdan tanışıp aylarca haftada iki üç defa başbaşa vakit geçirdiği, iiçki içtiği, film izlediği hatta kendi demesiyle sadece ! bir kere öpüştüğü bir kızın en yakın arkadaşı olduğunu ve benden önce de yaklaşık 6-7 aydır sadece arkadaş olduklarını söyledi. Ben bu kızla görüşmesini kesin bir dille reddettim ama ona rağmen babamın vefatından bir gün önce onunla buluştu ve baş başa ofiste vakit geçirdiler. Bundan dolayı kavga çıkardığım için bana veletsin, büyü artık, saçma kıskançlık yapıyorsun dedi. Kızın da sevgilisi var ve çift olarak tanışalım tatile çıkalım hatta nikah şahidimiz olsun dedi ve ben de buluştuğumuzda kızın sevgilisine de anlatıcam bakalım onaylayacak mı deyince beni iterek tokat attı. Sonrasında çok pişman olduğunu söyledi ama bu olay ekimde yaşandı ve ekimden beri devamlı onun için benle kavga ediyor. Bana hakaretler ediyor. İkimiz de iyi birer arkadaş ediniriz diyor. Hatta senden ayrılırım çünkü büyümemekte direniyorsun bile dedi. Ben artık günden güne soğuyorum. Bilmiyorum siz böyle bir şey kabul eder miydiniz? Siz olsanız ne yapardınız? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
Sevgilim eski flörtü yüzünden bana tokat attı?