eski sevgilim story yoluyla bana laf atmaya çalışıyordu ancak bana laf atarken şu anki flörtüne de laf atmış sayıldı (konunun ne olduğu önemsiz.) sizce buna karşılık nasıl yanıt vermeliyim doğru düzgün cevaplarsanız mutlu olurum 😊
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yanıt vermemek en büyük cevap belki de kale alma onu
teşekkür ederim cevabınız için ancak karşıdaki kişi biraz canım olduğundan dolayı cevap vermezsem kendini daha üstün görüyo ve ben ne kadar umursamasam bile cevap vermek istiyorum umarım anlatabilmişimdir verebileceğiniz herhangi bir alternatif cevap var mı 😊
İnsan çamur atarken ellerine bulaştığını fark etmez gibi bir şey olabilir balım
tamam teşekkür ederim 😊
ya kusura bakmayin rahatsiz ettim ama aslinda ben basta story atmistim ancak onunla ilgili degildi ayni ozellik onda da oldugundan dolayi ustune alindi ve storyle karsilik verdi sizce buna gore en iyi cevap ne olabilir kusura bakmayin gercekten tek duzgun sizin yorumunuz var 😟🙏
Canım ben storyleri bilmeden aklıma fikir gelmiyor
şöyle ben burçlarla ilgili bir şey attım en korkutucu burç çiftleri diye ikimizn de burcu vardı ve amacım ona laf atmak değildi kendi flörtümle şakalaşmak gibi bir şey (biraz çocuksu gelebilir ancak olur böyle şeyler 😄) o da bana gönderme olarak storysine burçlara inanan insanların daha az zeki ve narsist olduğuyla ilgili bi açıklama yazısı attı storysine ve ben de bunun altında kalmak istemiyorum açıkcası 😊
Yeni flörtün var eski flörtüne gönderme yapmak peşindesin ah bebeğim ya.
Magazinsel astrolojiye ben de inanmıyorum. Yalnızca bir burca indirgenemez bu mesele. Ama tüm yıldızların ve gezegenlerin oluşturduğu çekim etkileri ve kendilerine has manyetik alanları var. Bunların birbirine ve hatta bize etki etmemesi imkansız gibi duruyor çünkü mikroevren boyutunda atomik bir manyetik etki bile atom altı parçacıkların hareketini etkileyebiliyor. Ayın hareketleri dünyadaki tüm suları etkileyebiliyor. Bizim bunlardan etkilenmememiz imkansız. Bu nedenle ben yıldız haritalarına ve insanın mizacına etki ettiğine inanıyorum. Bu şekilde bilimsel bir açıklamayı storye koyman da saçma olacağı için , ancak şöyle diyebilirsin ;
"Efsanelerin gerçek olup olmadığını sorgulayıp duran insanlar asla Mecnun'daki Leyla'yı ve Leyla'daki mecnunu göremedi. Neye inanıp inanmadığınızla fazla kafayı yormayın ki asıl kaçırılmaması gereken güzellikler elinizden uçup gittiğinde durup düşünebileceğiniz tek şey sadece saçmalıklar silsilesi kalmasın."
waow gercekten cok iyi yazdiniz ben de magazinsel astrolojiye cok inanmiyorum sadece sakalasmak icin atmistim storyi ve kendisi eski sevgilim uzun zamandir konusmuyorduk kendi ustune alinmasi biraz komigime gitti ve cevapsiz birakmak istemedimden dolayi boyle bi soru sordum tesekkur ederim yorumunuz icin iyi geceler diliyorum 😊
İyi geceler kuşum 🌹🌹
Eski sevgilinde ne ya. varmış
anlamadım 🙁
Eski sevgilisini takip eden net eziktir
bana mı söyledin bunu? 🤨
Psikolojisi bozulmuş
😄😄 evet maalesef peki sence nasil yanit vermeliyim 😊