Eski sevgilim başıma bela oldu?

Arkadaşlar merhaba hiç uzatmadan anlatıcam 1 yıl önce ayrıldık. Bakın 1 yıl 1 yıllll. 1 yıldır yok hayatımda. Ama bir şekilde hayatıma dahil oluyor. Hem hayatına devam ediyor istediğini yapıyor hemde bana yazıyor arıyor. Defalarca engelledim rahatsız olduğumu söyledim ama dinlemiyor yine bir şekilde ulaşıyor bana. İnanın kurtulmak için sahte mezar taşı yaptırmayı bile düşündüm kdndksjdksd işin şakası bir yana içimde hala bişeyler var bitmedi özlüyorum ama böyle olması gerekiyor. Çünkü aldattı beni hemde defalarca. Suçunu yaptıklarını asla kabul etmiyor öylesineydi diyor abartma nolur diyor. Kendimi çok değersiz hissettim ve aldatılma psikolojisinden kurtulamadım uzun bir süre. Çok karmaşık anlatıyorum ama anlıyorsunuz siz. Hala seviyorum özlüyorum aldatsa bile hayatımdan atabildim sadece kalbimden atamadım gibi. Ama uzak durmam gerekiyor biliyorum. Bana göre değil benim dengim değil onunla yola çıkılmaz ona güvenilmez. Sevdiğini hissediyorum bazen ama sonra neden insan sevdiğini aldatsın diyorum. Çok karmaşık bir durumdayım. İnanmak istiyorum ama içimde bir his inanmamam gerektiğini söylüyorum. Şimdi lütfen gelip seni aldatmış nasıl böyle konuşursun demeyin. İnanın kolay bir durum degil. Elimden geleni yaptım yapmaYa da devam ediyorum hayatımdan attım uzak tutuyorum kendimden. Ama ben iyi değilim sorun burda. 1 hafta da bir 15 günde bir yazıyor arıyor ağlıyor bazen reddetmekten bıktım denemekten bıkmadı. Vicdanım da sızlıyor bilmiyorum çok tuhaf bir durum lütfen anlayan insanlar yazsın teşekkür ederim şimdiden
Eski sevgilim başıma bela oldu?