Arkadaşlar benim 4-5 yıllık sevgilim vardı ayrıldık üzerinden 1 sene geçti biriyle tanıştım. Sevgili olduk. İlk zamanlar eski sevgilimi unutmuş olmama rağmen takıntı haline getirdiğim için eski sevgilimle konuştuk. Snapchat yoluyla bazende arayıp konuşuyorduk. (arkadaşça). 1 ay sürdü bu olay ve bu bir ay içerisinde beni sevgilimden ayırmak için alttan alttan güzel şeyler söylemeye başladı. Bana açık saçık fotoğraflarını attı. Bende karşılık verdim. Sadece internet üzerinde olan bu şey 4-5 yıllık sevgilim olduğu için ilk başta normal karşılıyordum fakat sonradan hata yaptığımın farkına vardım. Bu olayı üzerinden 3 ay geçti suanki sevgilimle aramız çok güzel çok seviyorum eski sevgilimle hiç iletişimim olmadı ama çok vicdan azabı çekiyorum. Hata yaptım suanki sevgilime o kadar çok bağlandım ki üzülmesinide istemiyorum ilk zamanlarımızda bu kadar iyi değildik o yüzden hata yapmış olabilir. Ben serefsizlik yaptım vicdanım hiç rahat değil. Sizce anlatmalımıyım suanki sevgilime bu olayı? Şuanki sevgilim bana çok değer vermeye başladı gün geçtikçe. bir kavgamıza kendini harap ediyor ağlıyor. ne yapacağım bilmiyorum her gece ağlıyorum bu yaptığımdan dolayı lütfen yardım edin.
OKUYUN: Benim şu ilişkimdeki tek yaptığım hata bu hiç bir zaman kızlarla konusmadım çıktığım süre boyunca bana öyle istediğini söyledi. Ondan habersiz dışarı cıkmadım ne yapsam anlattım. Hiçbir kıza yan gözle bakmadım ama bu hatamdan cok pişmanım.
OKUYUN: Benim şu ilişkimdeki tek yaptığım hata bu hiç bir zaman kızlarla konusmadım çıktığım süre boyunca bana öyle istediğini söyledi. Ondan habersiz dışarı cıkmadım ne yapsam anlattım. Hiçbir kıza yan gözle bakmadım ama bu hatamdan cok pişmanım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer