Hata yaptım , ne yapicam?

Biri var ben bu çocuğu aldattım sanal bir ortamdan ama kopekkkk gibi pişmanım kendimden nefret ettim yalvardim yakardım beni silme duzelticem dedim gerçekten biri insanı sever biri hoşlanır biri aşık olur ya hani ben sevdiğimi takildigimi sanmıştım ama aşık olmuşum çok ama cok pişmanım ne beni engelliyor ne de seni sevmiyorum diyor mesaj atma sadece git yat dedi icicem rahat bırak dedi ama ne telefondan ne baska yerlerden engllemedi aramama izin verdi bir süre sonrada arama artık gity yat yarın konuşuruz dedi ama ben ısrar ettiğim için dedi bunu biliyorum bu çocuk beni silmek istiyorsa siler dedigini yapar ve bana dedi bitti artık dedi hayatında dikkat et dedi kapattı telefonunu napicagimi ne dusunecegimi bilmiyorum ama cok pişmanım köpek gibi allah belami versin. Çok pişmanım 1 saat once gülüp eglenirken benim aglamama üzülürken bu çocuk ben onu üzdüm nefret ediyodum kemdimden görüntülü aradım son kez yüzümü görmek istemiş gözümün içine bak dedi baktı sonra tamam dedi kapattı kendimden nefret ediyorum

Hata yaptım , ne yapicam?