Ben hata yaptım ne yapacağım?

1 senelik iliskim oldu yaşamadığım kötü şey kalmadı ne aldatılmadığım kaldı nede hakarete maruz kalmadığım ondan ayrılmak zorunda kaldım severken hemde 6,7 ay geçti üstünden erkeklere hic guvenim kalmadı kimseyi sevemiyorum artık ben kimseyi kırmadım aldatmadım şimdiye kadar ama onun boşluğunu canımın yanmasının gecmesini istiyordum öylesine konuştuğum kisiler oldu ben eskiden birine sadık kalır gözüm sadece onu görürdü ama ben hata yaptım öylesine flört ettigim 2 kisi vardı beni seviyorlar ben ne yapacağım bilmiyorum ağlayacağım yemin ederim onlarda öylesine konusuyor diye dusunuyordum ama ikiside o kadar deger veriyorki ben kendimi cok suclu hissediyorum benim sevdigim beni sevmedi onca cabama ragmen simdi ben hicbir sey yapmıyorken o kadar deger goruyorumki canımı yakıyor bu Şu an bunu yazarken bile moralim o kadar bozukki ben bu degilim kimsenin duygularıyla oynayamam o iki kisi bana her dk ne yaptığını hesap veriyor ariyor soruyor beni merak ediyorlar ya anlatırken utanıyorum ben bu isin sonunun boyle olacagini dusunmemistim oylesine konustuklarini dusunmustum bende acımı azaltmak icin konusuyordum simdi ben yarı yolda birakamam biri bana kotu davransn diye bekliyorum bırakayım diye ama olmuyor olmuyor ya bana çok iyi davranıyorlar bebek gibi hissediyorum adeta kendimi kendimi tutamayıp ağlıyorum şu an beni suclamayın lütfen icimi dokmek istedim ben kotu biri degilim yemin ederim ben 1 senelik iliskimde ondan baska ne bir erkekle konustum disardayken ne bir erkekle goz goze gelmistim cunku ihanet ettigimi dusunurdum oyle yaparsam off off her sey onun yuzunden beni o kadar fazla kırdı yıprattı kimseye guvenim kalmadı yanlış insanlar dogru insanlar yanımda suanda ben ne yapacagim sıkıştım kaldım boğuluyorum ben
Ben hata yaptım ne yapacağım?