Sevdiğim kişi sen kendine güvenmiyosun bana kendine güvenen biri lazım dedi özgüven yok sende güven vardır ya da yoktur sonradan gelmez dedi korkaksın sen dedi o beni kendine güvenen biri olarak görmüyor kendime güvenmediğimi düşünüyor ama ben kendime güveniyorum ve kendime güvendiğimi ona nasıl gösterebilirim bunu nasıl ispatlayabilirim ?
Cevabın nedir?
fakültede ilk derste gelmisti bu soru hocaya gerçekten bencede önemli konu klişe belki ama dik bir vücut konuşmayı destekleyen el hareketleri ... Direk bakışlar yani oyle kayırma gözünü gözlerinin içine içine bak ses tonun hep yüksek olsun .) bunlar özgüvenin sende tavan durumda oldgunun gştrgesi
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBeden diliyle alakalı bence. Dik dur, kendinden emin adımlar at. Kararlarını mıy mıy değil de daha çok vurgulayarak söyle vs
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 20,1b cevap paylaştı.
+1 yılona deki defol git lan şerefsiz deee bu ne böyle bir de ciddiye almışssın sendeee .. bu seferde öyle biri olduğunn zamanda bu kaşar diyecektir emin ol
kendine güveni olan herzaman erkek olmalı öyle olmalıki karşsındaki bayana da güçlü olduğunu hissettirsin.05 Yorumla- +1 yıl
niye güldün ?
- +1 yıl
öyleee ztn aptala bak hatun bulmuştaaa birde sallaıyor kendini ağırdan sattt
Arkadaş o gelsin o zaman erkek değilmi sen niye gidiyorsun ki
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
39Cevap
+1 yılşimdi kendine güvendiğin alanlar vardır, her alanda kendime güveniyorum diyemezsin zaten, kendine güvendiğin alanlarda ön plana çıkman lazım, sorunun hangi alanda olduğunu bilmek lazım tabi :) çok çekingen olmazsan olaylar karşısında bu özgüven belirtisidir mesela.
32 Yorumla- +1 yıl
bir profesyonelmişim gibi cevap da vermek istemiyorum ama bunları yaparsan işe yarar büyük ihtimalle
Saçmalama! Senin kimseye böyle bişey ispatlama gereksinimin yok. Ayrıca senden bu tür şeyler isteyen herif emin ol kendi güvensizliğini ve ezikliğini tatmin etmeye çalışıyodur. Kendine güvenen adam böyle laflara davranışlara girişmez. Anladın? Öyleyse yapcağın şey şu; o herifi sallamıycaksın,en yakın zamanda kıçına tekmeyi vurursan hayatında senden daha cesur biri görmediğini anlıycaktır ;)
11 YorumlaKüçük dağları ben yarattım duruşu ile, hatta k..çının altındaki sandalye de benim eserim edasıyla.. Bilmem anlatabildim mi? Burnu büyüklük oynayacaksın şekerim :)
01 YorumlaBence seni yatağı atamak istedi sende hayır dedin o da özgüvenin yok diye yani korkuyorsun diye seni aşağıladı sende ayrıl gitsin salla uğraşma daha iyi birilerini bulursun anlaşılan seni kullanmak istemiş gibi geliyor bana gözünü aç biraz okk
01 Yorumla- +1 yıl
bulusmak istedigi bir yer vardı illa orda buluşalım diye orada bizim eve baya bir uzak ve ben kaybolurum gelemem filan dedim oda sen kendine güvenmiyosun tarif ettigim halde nasıl gelemiyosun dedi bir kere gitmiştim tek başıma kayboldumda o yüzden öyle dedim oda güvensiz oldumu çıkarttı işte yatmak filan konu öyle bişey degil
ıyıde bunu bır konusmanın uzerıne soylemıs olması lazım.. acaba o konu ne ranızdakı konusma ne? onun ısteyıpte senın yapmak ıstemedıgın sey ne? ;)
02 Yorumla- +1 yıl
bulusmak istedigi bir yer vardı illa orda buluşalım diye orada bizim eve baya bir uzak ve ben kaybolurum gelemem filan dedim oda sen kendine güvenmiyosun tarif ettigim halde nasıl gelemiyosun dedi bir kere gitmiştim tek başıma kayboldumda o yüzden öyle dedim oda güvensiz oldumu çıkarttı işte konu bu bide herşeye çekingen yaklaşımım vardır senin kadar çekingen birini görmedim diyor hahahahah :D :D:d.d.:D.d.D:
yeme bunu ,biz ilkokulda senin ki güzel değil deyip kızlara eteğini açtırırdık.sonraki hamleyi düşünmek zor değil.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır canım doktor moktorluk, psikiyatristlik birşey yok bunda. Kişisel gelişim kitapları var al oku. Hatta bol bol kitap oku. Sana nerde nasıl davranacağını en iyi öğretecek dost kitaptır.
04 Yorumlakıçına tekmeyi bas, baksın bakalım korkuyormuş musun
11 Yorumlabu lafları duyduktan sonra o çocukla konusuyosan yerden göğe haklıdır. tavrını koy biraz
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. cesaret isteyen bişemi istedide sen yapmadında böle söled :D o.O
02 Yorumla- +1 yıl
bulusmak istedigi bir yer vardı illa orda buluşalım diye orada bizim eve baya bir uzak ve ben kaybolurum gelemem filan dedim oda sen kendine güvenmiyosun tarif ettigim halde nasıl gelemiyosun dedi bir kere gitmiştim tek başıma kayboldumda o yüzden öyle dedim oda güvensiz oldumu çıkarttı işte
Sadece içinden geldiği gibi davran, şunu yaparsam kötü olur bunu yaparsam şöyle olur böyle olur diye düşünme
02 Yorumla
+1 yılkimseye kendini beğendirmek gibi bir lüksün olmamalı.bence o bahaneler arıyor ve bunu söylemiş sana.fotoğrafdaki kişi sensen özgüven patlaması yapabilirsin kendine güven ve izin ver herkes kendi yoluna gitsin
01 Yorumla
+1 yılBir yere utana sıkıla girmediğinde bile belli edersin..
18 Yorumla- +1 yıl
muhabbetle:)
- +1 yıl
değilim cidden:))))
- +1 yıl
<3
fotoğrafta poz verisinden ve mimiklerinden biraz çekingen olduğunu anladım doğrumudur? kötü bişey değil tabi böyle olması:)
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleğer hiç tanımadığın bir ortamda sohbete katılıp birçok kişiye kendini dinletebiliyosan özgüvenli olduğun gözükür ki bunu yapabiliyosan zaten özgüvenlisindir :))
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo zaman yönlendireceksin çocuğu fikir vereceksin bazı konularda oda olur her dediğine okey çekmeyeceksin kendi tarzın olacak
kimseye ispatlamak zorunda değilsin ,kendini inandır yeter
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKucumse, bakislarinla tavirlarinla ez adam oyle istiyo baksana benden alasi yok diye dusun heryerde o durusu yakalarsin ;)
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı. kendine güvenen biri olsaydın o zaman ona postayı sen koyardın
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendime güveniyorum demek yerine ona hareketlerinle kendine güvendiğini kanıtlamalısın.Mesela her zaman dik durmaya çalış.Beden dilleri hakkında bilgi edinmeye çalış.Aklıma başka bir şey gelmedi
01 Yorumlaen kısa zamanda ayrıl o ne la öyle :D öyle şey mi denir
01 Yorumla
+1 yılterket olmaz bundan sonra ya da en yakın arkadaşıyla aldat bu da bir farklı yaklaşım :D
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCüretkarlık gerektiren,örneğin modellik gibi bir işe başvuru yaparak gösterebilirsin
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence bundan daha etkili bir ıspat olamaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncellikle böyle diyen biriyle zaten yan yana olman bile hata. Bence bu kendine güvensizlik.
Bas tekmeyi geç, görsün kendine güven ne demek olduğunu.01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendine güven duruşla olur bakışlarında özgüvenin olmalı çok güzel olmakla kendine güvenin alakası vardır mutlaka ama davranışlarınada yansıt bunu.
01 Yorumla
+1 yılKardeşim kendine güvenen bir insan olduğunu hareketlerinle rahatlığında gösterirsin en iyi.
02 Yorumla- +1 yıl
evet
Gizli Üye(30-35)+1 yılne dedi ki sna korkuyon falan diyor .. illa onun dedigimi olucakmış
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılboşver öyle diyen birini napcaksın ki sen ya güvensizsin falan dicek onun altında bir menfaati var bence .. yoksa uzak ya da yakın hiç fark etmez onun sna yakın bir yerlere gelmesi lazım
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendine güvenin yok olsaydı benimle ilişkiye mi girerdin dedi
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence onun kendine güvene ihtiyacı var .. başındaki papatya tacı yeterli görebilene .. :)
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsin biliyosun ayrıca o senin için ne yapıyo ki
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılee onun için değmeyeceğini de biliyosun, ne hali varsa görmeli bence
Cevap sahibi+1 yılöyle tabi ama karşındaki de sevmeli biraz seni önemsemeli veya değiştirmeye çalışmamalı ki bir de özgüvenim var zaten diyosun o niye farketmemiş
Kendine güvenerek :)
01 YorumlaGöğüslerini bir anda açarsan her şey değişir
21 Yorumlagerceklerin ispaata ihtiyacı yoktur
21 Yorumla
+1 yılahahaha seninle yatmak falan istiyor galiba ?
04 Yorumla- +1 yıl
yhu tamam işte bir nevi aynı şey yalnız kalma isteği ve senin bunu reddetmen...kafaya takma derdi belli oğlanın sal gitsn :) he de geç
- +1 yıl
karşındaki aynı şeyleri düşünmüyor sen bilrisn
+1 yılsana öyle diyen sevgiliyle ne işin var daha
21 Yorumla
+1 yılonun amacı başka arkadaşım
01 Yorumlagostermene ne gerek varkı bahane bulmus o
01 Yorumlaöyle olduğunu düşün yeter ;)
01 Yorumla
+1 yılkendine güvenerek gösterirsin ötesi kurtarmaz
01 Yorumla
+1 yılsen göstermezsin o gözükür zaten
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin tedavi oman lazım psikiyatıra git
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltedavi ol doktor yardımı ile kötü bir şey değil bu olabilir Ankaralı
Cevap sahibi+1 yılboş ver anlamasan da olur
+1 yılkendime güveniyorum, diyerek.
01 Yorumlakimseye bişey ispatlamak zorunda değilsn
01 Yorumla
+1 yılHayatta birşeyler başararak...
03 Yorumla- +1 yıl
Okul gibi İş hayatı gibi olabilir...
+1 yılbiklemmm walal prensessss
04 Yorumla- +1 yıl
orasınıda sen düşün biizm seviglmiz yokkki:)
- +1 yıl
sevdiğimizde vrdı hepsi gitdi kimse yanıdna durmaz salal aşkı sevgiyi boşver.ss
çok güzel olman gerek
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence o adamın niyeti başka :D
01 Yorumlakendine güvenerek :D
01 Yorumladavranışlarınla
01 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı