Kendime nasıl güveneceğim?

Merhaba arkadaşlar ben bir sorunumu sizinle paylaşmak istedim benim sevgilim var ayrı şehirlerde yaşıyoruz 1. Yılımızdı dün benim için yaşadığım yere geldi. Ailesi ile tanıştım ama arkadaşları ve çevresiyle tanışmaktan çekiniyorum çünkü ben yapı olarak onlardan daha farklı biriyim benim sevgilim sınırları olmayan bir insandır ben ise kapalıyım çoğu görüşümüz de farklıdır hayata karşı ama biz birbirimize hep saygı duyarız. Sevgilimin ailesi de çok dindar hatta benim sayemde dinle ilgili daha büyük tecrübeler edindi ve bundan mutlu ama arkadaşları öyle değil beni yargılamalarından korkuyorum çünkü hepsi bana yobaz muamelesi yapıyor sırf başım kapalı olduğu için. Kendimi sevmediğimden söylemiyorum ama onların etrafında olabilecek kızları insanları tahmin edersiniz ben ise gerektiğinde hafif makyaj yapan sade giyinen minyon bir kızım Beni olduğum gibi kabul etmezlerse biraz üzülebilirim. Sizce bana karşı soğuk davranırlarsa ne yapmalıyım sevgilime karşı bu kız sana uygun değil tarzı söylemleri çok oldu lütfen akıl verin bana bir kaç fikre ihtiyacım var
Kendime nasıl güveneceğim?