Aldatılmak ne acı bir şey. Aklımdan çıkaramıyorum, ne tavsiye edersiniz?

Arkadaşlar 2 yıla yaklaşan bir ilişkim vardı. Bir gün kız arkadaşım mesaj attı kavga ediyoruz sık sık ayrılalım arkadaş kalalım dedi . Ne kadar yalvardıysam kabul etmedi. Bazen mesaj atıyodu nasılsın falan diye. 1 ay sonra facesinde resimlerini gördüm biriyle başlamış benimle 2 yıl boyunca ilişkisi var yapmayan insan, yeni sevgilisiyle boy boy fotoğraflarını koymuş.

Aradım ne zaman oldu bu diye 4 yada 5 gün sonra başlamışlar. Sonradan öğrendimki uzun zamandır konuşuyorlarmış. Haftasonu kursa gidiyodu buluşalım derdim geç çıkarım eve gitmem gerek diyodu. ama o çocukla orda tanışmışlar.

Neyse en son sen çok iyi birisin bunu yaptığım için kendimi hiç affetmiycem beni unutman için artık yazmıycam sana dedi. 3 4 gün sonra bi şekilde facesine girdim o gün o çocuk kıza bidaha onla konuşmanı istemiyorum demiş. Ben karşısında erirken onlar yarın neler yapıcaklarını konuşmuşlar. 2 ay oldu aklımdan çıkmıyo yediremiyorum. Tavsiyelere ihtiyacım var.
Aldatılmak ne acı bir şey. Aklımdan çıkaramıyorum, ne tavsiye edersiniz?
Cevapla