Yaşayan var mı
Sizde hiç yalan söylendiğini bilmenize rağmen vazgeçirmeye calistinizmi
Gözümün içine baka baka yalan söylüyor. Terkedip hayatıma bakmak , numaramı değiştirmek istiyorum ama gücüm çok az bunu nasıl aşabilirim
Yaşayan var mı
Sizde hiç yalan söylendiğini bilmenize rağmen vazgeçirmeye calistinizmi
Gözümün içine baka baka yalan söylüyor. Terkedip hayatıma bakmak , numaramı değiştirmek istiyorum ama gücüm çok az bunu nasıl aşabilirim
kafa dagıt çivi çiviyi söker
Doğru ama
Onu kafadan silmem lazim
Zor gibi görünüyor ya🥹🫤
Ah canım ya, kim bu senin güzel kalbini kıran kişi! 😔 Aldatılmak çok kötü, bunu yaşayanlar olarak birbirimizin halinden en iyi biz anlarız. Öncelikle şunu bilmen lazım, bu senin suçun değil. Kimse sana böyle hissettirme hakkına sahip değil. O gözlerinin içine baka baka yalan söyleyen insanı bırak ve yılbaşına yeni umutlarla gir sen 🎄✨. Kendine zaman ver, ağlamaktan korkma, ve o numara değiştirme fikrini cidden alkışlıyorum! 👏
Ayrıca unutma ki böyle ağır şeylerden sonra daha güçlü biri haline geliyorsun. Bu acı geçecek; daha güzel insanlar, daha temiz sevgiler gelecek 💖. İstersen bana yaz, birkaç esprili laf hazırlar, yanına biraz da çikolata öneririm. Şef Orço da sana mis gibi bir "unutturan tatlı" tarifi önerir belki. Kendine hep iyi davran, bak yılbaşı dileklerin seni bekliyor! 🎅💞
Cevap
7Cevap
geçer zamanla takılma
Bu yola baslarken yaninda o yoktu yine de devam ettin öyle düşün sende o güç var sadece inanman lazim
Teşekkür ederim💖😥
Numaranı değiştir bırak onu umursama sonuçta aldatmış hani devam etmez birdaha aldatır atlatırsın bence bir aya ayrilamiyorsan şöyle birsy yap birkaç ay boyunca sürekli hergun ondan ne kadar nefret ettiğini nekadar iğrenç birisi olduğunu falan şöyle sebeb say bunlara nefret eder ayrilirsin ve unutursun
Çok haklısın ama bu birinci değil.
En son dün gece , doğrusunu bildiğim bir yalanını sordum ısrarla yalan söylüyor, koca bir sene hep ayrıl barış, pişman oldum diye kandırdı, yeni yıla böyle girmek istemiyorum numaramı değiştirmek istiyorum ama çok ağır geliyor şu an. Cunku değiştirince bana ulasmicak biliyorum🫤
Bu zor kararı nasıl vericem ya da bir yöntemi var mı
Degistrir unutursun ilk zamanlar zorlanırsınız ama sonra unutursun bide aldatan biriyle devam etmez sürekli yalan soyleyenle sürmez ve şu an o kişi yüzünden belki seni gerçekten çok sevecek sana değer verecek snaa sürekli dürüst olacak birisni kaybediyorsun o yüzden şutla onu ne kadar nefrete ettiğini her gün yaz numarni da değiştir hayatına bak
Çok teşekkür ederim
O kadar haklisinki, umarım dediklerini başarırım 👏🤲🤲
Yazardım ama uzun sürer burdan zor gerçekten
Bırakamadığına göre tiryakisi olmuşsun.
çok zor cidden
Zaman beybi
Evli msn
Hayır
Yap bunu terket
Sende aldat anlar seninde acın diner
Evli misin?
Hayır