Mesele aldatılmak değildir. Asıl mesele aldatılmanın gerçekte ne olduğunu bilmektir. Senin ki aldatılmak değil, erkek yaratılışının karşı koyamadığı gerçeğe kafa tutmaktır.
Önce erkek nedir, yapısı ve zaafları noktasında araştırma yap.
Muhtemelen bunu yapamayacaksın. Yapsan dahi gerçeğe kulaklarını tıkayacaksın. Ben kısaca sana gerçeğisöyleyeyim. Bir erkek kadın etkileşiminde düşünce yetisini kaybeder. Çünkü bedenini kaplayan başka bir kontrol mekanizması vardır. Bu mekanizma da cinsel şehvettir. Bir kadınla devreye giren bu şehvet, yenilen yemeklerin vücutta 5 farklı kola ayrılmasıyla oluşur. Kan, karaciğer, beyin, ilik ve posa dır.
İşte bunlar arasında ilikte toplananın adı da menidir. Bu meni bir süre sonra taşma noktasına gelir ve dışarı atılması icap eder. Bunu tetikleyen de kadındır. Kadının kendisi olması şart değil, arkadaşı olduğu bir kadının hayalide olabilir. İşte bu taşma noktasında arkadaşına denk gelmiş. Erkekler kontrolün kendinsinde olmayan bu hale aşık oldum der. Halbuki aşık değildir. Sadece akıl, ilikte biriken meninin etki alanını geçemeyip, kontrolü şehvete bırakmıştır. Tabi erkekler bu bilginin farkında olmadıklarından, o an bir alternatif yanında yok ise, bu durumu atlatabilmek için mevcut olana yönelir. Bu şehvet anının farkında olmazlar. Bu an devreye girdiğinde, aklına gelen ve ulaşabildiği kadınlar arasında tercihler yapar. Bu tercihler farklı etkenlerden oluşabilir. Mesela terketmek istemediğine bunu söylemeyebilir, ayrılmaktan korkar. Veya sadece bu iş için birini belirleyebilir.
Bu düşüncenin hangi boyutta geliştiğine bağlıdır.
Fakat asıl bilinmesi gereken, bu durumun aşılamaz olduğu ve ömür boyu devam ettiğidir.
Bu sebeple aldatmak farklı biriyle ilişki yaşamak değil, farklı birine kalbini açmaktır. Diğeri sadece cinsel geçişkenliktir. İşi bitince duygularıda soğur ve rafa kalkar.
Fakat bir detay daha var. Bir erkek bu kısaca bahsettiğim sürecin farkında değilse, aslında onun sevmek gibi bir kavramıda yoktur. Sadece şehvet esiridir.01 Yorumla- +1 yıl
Bana mesaj atabilir misiniz lütfen ben bi kızım hesabım bu sadece lütfen
En İyi Cevaplar
+1 yılrahatlamak istersen bana ulasabilirisn iyi bir dinleyiciyimdir
Şemsiyeyle alakalı bir atasözümüz var malesef o sekilde bu saatten sonra yapacak bişeyin yok şemsiye acılmış bikere her ne olursa olsun güclü görünmelisin ikisinede karsı o sekilde onlardan nefret ettiginin farkındayım ama onlardan nefret edecek kadar bile deger vermeyeceksin yaptıkları sey kallesce baska bişey degil ama malesef kavun değil ya götünü koklayasın kimin ne oldugunu tanıyamıyosun cok kisiiy teselli ettim umarım sanada yardımcı olurum şu şekilde düşnmeye baslasan daha iyi edersin kendine
"Daha sonra cıksaydı mesela nisanlıyken aldatıldıgım ortaya cıksaydı daha mı iyi olacaktı Allahın sevgili kulıyum ki erkenden defolup gitti hayatımdan"
ve k. bakma sendede biraz hata var hatan su ki ona güvenmeyi secmissin ama sen aslında ona güvenmemişsin onu belli bir kalıba yerleştirmeissin kafanda ve o kalıpta olmamasını hazmedemiyosun bunada ben sana guvenmistim diyosun39 Yorumla- +1 yıl
evet onu bir kalıba yerleştirmiş.. çok doğru
- +1 yıl
@uyeolamayankişi tesekkur ederim kardesim
- +1 yıl
bu bölümü ben de yazdım çok geniş kapsamlı etkili bir söz, bravo... kitap okuyan birisin belli ki ya da ifade edebilme gücün var
- +1 yıl
@uyeolamayankişi kitap okumaya pek firsatim olmasadakitaplari seven bir insanim
- +1 yıl
dediğim gibi kendini ifade edebilme yönün güzel :)
- +1 yıl
@uyeolamayankişi eyvalla kardesim
Soran+1 yılSende haklısın :(
- +1 yıl
malesef
- +1 yıl
Bana mesaj atabilir misiniz ben kızım hesabım erkek
Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı. Aldatılmak kandırılmak hissi geçmez bir anda zamanla ancak o duyguya alışır ve onunla yaşamayı öğrenirsiniz
Unutmazsınız ama o duyguyu tanıyıp baş etmeyi öğrenirseniz hayatınıza devam edersiniz yapmanız gereken şu şu an acınızı yaşayın hiç bir şeyle savaşmayın bırakın içinizdeki acı aksın zamanla siz de o durumu atlatacaksınız bu durumu kabul eder ve yolunuza devam eder iseniz
O ikisini affetmeyin ihanetin affı olmaz hele böyle yakın ise şerefsizlikten başka bir şey değildir o yüzden hayatınızdan tamamen silin her zerrelerini
Ve geçmeyecek sadece o duygu ile baş etmeyi öğreneceksin insanlara şu an güvenmeyeksiniz belki ama zaman gelecek bu durumu aşarsanız ders edinip tekrar güvenmeyi sevmeyi isteyeceğiniz zamanlar gelecek duygularınızdan kaçmayın onları dinleyin siz onları duyun onlarda sizi duysun kaçmayın yüzleşin bu da duygularınıza dönerseniz olur unutmaya çalışmak ile olmaz40 Yorumla
+1 yılHayatta aldatılmaktan daha acı şeyler yaşayanlar var, bunun için haline şükretmelisin. Bence ilk önce zararlı olduğunu bile bile içtiğin o saçma şeyleri bırak, daha sonra toplarlan, bir şeylerle uğraş. Çok zor bir durumdasın, fakat bir aşk dediğimiz şey zaten sevgi ve saygı çerçevesinde olup biten, insanların kendi bakış açısıyla oluşturulan bir şeydir bana göre. O çocuk da ne ilişkinize ne sana saygı duymuş, sevgiyi geçtim en azından iki yüzlülük yapmasaydı. En yakın zamanda acılarını dindirecek, seni mutlu edecek birini bulursun, umarım.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
Ben vardır ben ben ilkesi olmaz ise insan da o insan öldüğün de onun için hiç bir şey olmaz çünkü o yoktur yani sana bu yanlışı yapanlar bir şekilde hayatlarına devam ederken sen olmadığın dan onlar vardır ve sen yoksundur onlar bir şekil de yaşamaya devam ederler evet pişmanlık duyarlar ama sen yoksundur artık bu neden den dolayı onların yaptığı hatayı sindir demiyorum ama geride bırak ve onların yaptığı yanlışı hayatının merkezine koyma hayatın merkezin de ben ilkesi olsun sen yoluna ne olursa olsun bencil ol ve onları düşünme yoksa bu düşünüş seni daha çok yıkar ve üzülürsün zaman bakmışsın avucunun içinden akmış gitmiş onlar için kendini yıpratmış sın ne üzülmeye ne kendini yıpratma ya deymezlermiş zamanına ve üzülmene yazık sen kendini düşün onları sil at ve yoluna devam et ben öyle yaptım ve hiç geriye dönüp bakmıyorum da onlar şimdi olduğu yerdeler ben ise yıkılmadan toparladım kendi mi ve onlar kahbeliklerin le o çamurda bıraktım ben ise üstümü kirletmedim bile onlar o çamurda boğuldu ben ise yaşamaya devam ediyorum onlar da yaşamaya çalışıyorlar sende hayatının merkezine kendini koy sana tavsiyem bu.
00 YorumlaKanka senınde mı başına geldi be geçmiş olsun. valla bilirim bilirim bu siteye üye olma amacım böyle bir süreci tek başıma atlamatacagımdan dolayıydı ve cok yararı oldu bana ılk zamanlar bu acı ıcınden asla cıkmayacak ama onunla yaşamayı ögreneceksin hani hep diyorlarya hissizleşiyorsun aynen öyle oluyormus gerçekten hissetmiyorsun bir süreden sonra sımdı ağlıyorsun bir zamandan sonra istesende yaş gelmiyor cunku his duymuyorsun ruhsuz insanın teki oluyorsun kendını birşeylerle meşgul etsende asla eskı sen olmuyorsun bır sene ıcınde bunları oluyor sonraki seneleri bende daha görmedim.
35 Yorumla
Soran+1 yılBunlari duymak biktirdi beni artik ciddi anlamda biktirdi 2 arkadasimla konustum aldatilmislardi sordum nasil gecer dedim anlattilar ikisinide ayri ayri dinledim ikiside ayni seyleri anlatti dayanamiyorum şu an zaten aldatilip aci cekmek cok zor ne
- +1 yıl
acıyı cekıceksın dibine kadar o şişenin dibini görene kadar acını cekiceksin ama sonrasında yaatıp uyuyacaksın ınsanların sana söyledikleri sana asla yetmeyecek dediğin gibi kendini en iyi sen biliyorsun o yüzden sen birşeylern farkına varana kadar acı cekiceksin bu acıları cekmek zorudnasın sımdı cek acını yaşa ama sonrasında hissiz olacaksın emin ol geceleri daha rahat gecicek senın ıcın o yuzden ben sana sımdı kafana takma boşver falan demeyeceğim öyle diyenlerinde samimi oldugunu dusunmuyorum. ağlayabildiğin kadar ağla eğer cok seviyorsan ıkıncı bir şansı verirsin ama bu da bir risk guven de bir kere gidince bir daha gelen birşey değil o yüzden öldürmen gereken bir aşk var ıcınde
Soran+1 yılAsla affetmem bilirim bir kere yapan yine yapar ben o aski olduremiyorum kendini oldurmek istiyorum ne biliyim nefesim kesilsin istiyorum icimdeki yuregimi zorlayan her neyse gecsin bitsin istiyorum aglamakmi cok agliyorum su an bile agliyorum duvarlara yumruk atiyorum belki canim acir diye ama yok yuregimin acisi daha fazla agir basiyo ellerim bile acimiyo kemiklerim zerre sizlamiyo cigerlerim bile zorlamiyo beni onca sigara icmeme ragmen tikanmiyo bogmuyo beni fazlasinu istiyo midemi ac birakiyorum belki canim acir gucsuzzlesir bedenim acir sadece diyorum hic bir aci hissetmiyorum yuregim disinda cok kotu sozliyo kendimi taniyorum tanidigim icin gecmiycegini biliyorum ama dayanamiycam bu aciya bunuda biliyorum
- +1 yıl
hayır dayanacaksın Allah bunun sabrını veriyor bak bende yaşadım bunu ama ınan bana sabrını veriyor acıyı akıllıca yaşa kendını degersızleştırme sen degersiz biri değilsin kendi değerinin farkına var kendıne ve ya başkasına vereceğin acı yapacagın bir eylem hiçbir acını hafifletmez tam tersine daha da kötü yapar yarayı deşmek mi yoksa tuz basmak mı iyi gelir? tabikide tuz basmak önce biraz acır tuz basınca ama zamanla iyileştiğini görürsün ben mesela şarkılar dinleyerek yaraya tuz basıyorum önceden bu şarkıyı dinlerken gözlerim felç olurdu şu an ise sadece tebessüm ediyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=9ye0ScIZ4Pk - +1 yıl
Bana mesaj atar msısın ben bi kızım hesabım bu lütfen
+1 yılCanım benim seni öyle iyi anlıyorum ki aldatılmış bir kadın olarak... Ne yazık ki tertemiz duygular besleyip karşımızdaki insana kendimiz gibi güveniyoruz. Tahminimce bırak bakmayı aklından bile başka bir erkek lafı geçmemiştir. Bu yüzden hayal kırıklıkları biriktiririz ceplerimizde. Taa ki bir sonraki güvenip omzumuzdaki yükleri ona teslim ettiğimizi düşünerek. Sonuç itibariyle oda bir çelme takar. Hayat böyledir. İyi yürekli bir insansan her daim üzülmeye mahkumsun. Bende affedemiyorum çocuğumun babası olarak dahi bile göremiyorum. Yitirilen duygular geri gelmez ne yazık ki. Dilerim en kısa zamanda iyileşirsin
10 YorumlaBende bir benzerini yasadim hani aldatmak olayinda illa 3. Bir sahis olmasina gerek yoktur ben 2 defa aldatildim biliyormusun birincisi ucuncusu sahisti ikincisindede benim arkamdan is cevrildi yalan dolan anlatamam yani ole kotuydu ikisi ayni kisi olsa tamam dersin farkli farkli insanlar tarafindan aldatildim benim simdiye olmem lazimdi o zaman sana birsey solim olgunlasmaya basliyorsun artik kime guvenip guvenemeyecegin konusunda daha secici oluyorsun sende zaman gectikce bunun farkina varicaksin insanlar tecrube kazanmak icin hayatta illa iyi kotu birseyler yasiyor onemli olan bunu atlatip senin dik durman zaten onlarin bir yerlerini yakacaktir bu emin ol 😉
01 Yorumla- +1 yıl
Bana mesaj atar mısınız ben kızım)
Gizli Üye(36-45)+1 yılPardon 20 yasinda neyin acisi bu.. Sen daha aci nedir gormemissin alkol ve sigarayi meziyet sanip buraya yazmişsın bir kere parmaginda yuzugunu tasidigin birine guvenmelisin yoksa herkes ellerinde şu teknoloji alet sebebiyle yuz yuze olmasada yazisarak aldatiyorlar.. Evet bu durum çok kötü kabullenmesi zor bir his ama emin ol bunlarin beterinin beterini yasayanlar var o yüzden zamane ergenlerin sacma sapan özentiliklerine uyma belki hayatinin ilk ve son sillesi budur bilemezsin aci insani guclendirir
02 Yorumla
Soran+1 yılUlan parmagimda yuzugu vardi evlenme teklifi etmisti en fazla bu kadar aci cekebildim ya kusura bakma ne bekliyosun benden gulmemimi kendimi affedemiyorum napiyim baska alkolle uyuyabiliyorum napiyim uyumak icin soyle
Cevap sahibi+1 yılBen seni başka bir yola cekmeye calisiyorum sen hala alkol diyosun bu yasadigini herkes yasadi ama beterin beteriyle karsilasmamissin sen düsünce tarzini degistir ya da olaylari artık sindir kabullen defalarca intihara kalkismis senin gibi alkol ve sigara kullanmis daha sonra kendimi namaza adamis biriyim sana diyorum ki son caren namaz olmasin ilk caren namaz olsun oku yatmadan bir Ayetel kürsi hadi onu bilmiyorsan al bir abdest melekler sabaha kadar bas ucunda beklesin dua etsin lakin boyle giderek bir sonuca varamazsin sen yolu yarilamadan dönmüşsün demekki hayirlisi boyleydi ya da daha iyi biriyle tanisacaksin kim bilir askina cik su ergen triplerinden zira kendine yaparsin o urunlerin hepsi sana zarar veriyor baska faydasi yok
şu an dünyanin en çokertici iç acitici ve karartici duygusunu yaşiyorsunuz...:((
Tek güzel tarafi bunun azalip geçip gidiyor ve bitiyor olmasi. Yalniz değilsiniz.. Ben dahil bu konuda pek çok mağdur insan var. Kendinize çok yuklenmeyin, ama verdiğiniz kararlardan da donup taviz vermeyin..
Yavaş yavaş geçicek aciniz. Konusup paylaşarak, ya da belki hayatinizdan çikardiğiniz o 2 pislik gibi birden çikarak..
Bol şans ! Hayat herşeye rağmen yaşamaya değer.40 Yorumla
+1 yılbaşka yapabileceğin bir şey yok zamana bırakıcaksın,
yaran henüz taze zamanla yaranın acısı geçicek
daha sonra kabuk bağlayacak yarandaki kabuğu söker gibi
kalbinden onuda sökeceksin daha sonraları ara ara hatırlayacaksın
ve bir zaman sonra bunun içinmi yanmışım deyip kendini suçlayacaksın..40 Yorumlaaynı şeyi bende yaşadım birebir aynısı hatta ama ben facede mesajlarını yakaladım görmez olaydım. biri sevgilim diğeri yakın arkadaşım başta şok oldum ağlayamadım bile sonra içim yandı hissettim yani o acıyı o alevi yemek yiyemez su içemez oldum hızla kilo vermeye başladım aklımdan çıkmaz oldu mesajlar sürekli ağlıyordum köpek gibi yalvardı sonradan ama iş işten geçmişti. olayın üzerinden 3 yıl geçti ama şu satırları okurken dejavu oldum resmen aynı yürek yangınını tekrar hissettim şu an bir erkek arkadaşım var açıkcası aldatan kişi onun s ı çtığı b o k bile olamaz ama acısı dinmiyor.
20 Yorumla
+1 yılYalan olmussun bebegim onlarin karaktersizligi sen sevin ki sevgiliyken boyle bsy olms ya ilerleynce hrsy olsaydi evlilik vs. Bak hrsyde bir hayir vardir allah yukarda ☝ o hrsyi goruyo en byuk gunahlardan biri onuds işlemisler bu satten sonra affetme allaha havale et o affetsin seni aşar bundan sonrasi
30 YorumlaAh canım benim senı cok ıyı anlıyorum. Bı ınsanı herkesten ayrı tutmak, onu goklere cıkarmak ınsanı mahveder. O ınsan senı aldatmasın sana gelsin ayrılalım desın sen yıne onun acısını ceker kendıne gelemezsın. Cunku ınsanı en cok beklemedıgı ınsanlardan gelen kotulukler yıkar. Ben aldatılmadım ama terkedıldım. Aylarca kabullenemedım. Cunku o benım ıcın farklı bı yerdeydı. Herkes bı yana o bı yanaydı. Bunun adı ne bılıyo musun, kabullenememek. Sen tekte degıl ıkı kısıden darbe yemıssın. Allah yardımcın olsun. Korkma her sey gecıyo
00 Yorumla
+1 yılSakin güzelim sakin affetme!!! Kendini de bırakma emin ol bu acılar seni dahada güçlendirecektir. Fakat kötü yönden ise hayatın boyunca artık birine dostum arkadaşım derken iki kez dusuneceksi. Karşına dünyanın en iyi erkeği ciksada temkinli yaklasacaksin. Ben iyi yaşadım biliyor um. Halada izlerini taşıyorum. erkeklerden tiksiniyorum.. kalbim herşeye taş kesildi. Acı bana işlemiyor artık sanki. Kalpsizin teki olmdum çıktım onların sayesinde...
09 Yorumla- +1 yıl
@güzelince1 senin aldatılman imkansız
- +1 yıl
Neden @Mhndsberke42
- +1 yıl
Resmine bakıyorum 6 dk dır. Ya bu gözler çok güzel kızlar gördü ama senin gibi. güzelini inan hiç görmedi. yüzünde fiziğinde inanılmaz güzel. Resmen etkilendim senden kalbim hızlı atmaya başladı :(
- +1 yıl
- +1 yıl
@Mhndsberke42 kes safsatayı boş konuşan şey
- +1 yıl
Boş değil. Ya bu kötü birsey değil saçma ama resimden de olsa hoşlandım. Boşver ya. Sana iyi eğlenceler @güzelince1
- +1 yıl
@Mhndsberke42 ok by bu
Soran+1 yılKeske şu an acı banada islemese cok canım yanıyor
- +1 yıl
Yaran kabuk bağlayacak. Benim de ilkin çok yanıyordu şimdi geçti
Bak can
Ben sevdiğimi kaybettim 3 sene boyunca hergün içtim alkol komasina girdim sonunda tövbe ettim
Icmek mi sadece zarari oldu faydasi 0
Dedim ki keşke yasasaydida başkasıyla olsaydi
Ama insan alisiyor bir muddet sonra artik alisiyor
Ben o kadar sevdim ki yigenimin adini onun adini koydum
Ama elden ne gelir ki hic birsey icimde hep bir eksiklik10 Yorumla
+1 yılaffedilecek bir şey değil... herşeyi affederim ama ihaneti asla
ilk eşimden bu yüzden ayrıldım... kanser gibi insanı kemiriyor
kafandan atamıyorsun
boşandıktan sonra rahatladım
zamanla unutursun yenisine bak... seni sevmiş olsa bunu yapmazdı...
odun işte... ancak sobaya atıp yakacaksın böylesini...10 Yorumla
+1 yılAldatılmak... Ah şu nalet kahrolasıca insanlar aldattılar ve af dilediler.. Senaryo aynı sonuç aynı acı aynı. Peki şuan? Ben de herşey yolunda insan önce kendinin kıymetini bilmeli sonra kıymet beklemeli. Sen de önce kendi kıymetini bil ve onun için kendi vücuduna zarar vermeyi bırak
20 Yorumla3 gün yemek yiyemezsin, bir hafta kimse ile konuşamazsın, iki hafta sakin, dalgın davranırsın.
Alkol alırsın
Sigara derken unutursun gider. Unuttuktan sonra da en çok ne koyuyor biliyor musun?
Değmeyecek bir insan için boşuna yaktığın zamanların.
Geçmiş olsun, bende bu yoldan geçtim.30 Yorumla
+1 yılBir kere öz kardeşine bile bu kadar güvenmemen gereken durumlar olabilir canım yani aşırı iyi niyetli olmamalısın onu belirteyim. Hiç kimse senden değerli değildir sen yüce onlar cüce durumundalar bırak üzülen onlar olsun suçun olmadığı halde üzülme, yaptıklarını unutma, o iğrenç insanların iğrenç yanlışından sonra ders çıkar kendine, affet onları ve onlarsız devam et hayatına. Daha yaşın 20, kimler gelip kimler geçecek alışkın ol bu durumlara, boş vermeyi üzülmemeyi öğrenmelisin..
10 Yorumla
+1 yılBence hastaneye gıt gecmıs olsununu dile ama o konuları acma. Yaptıkları cok ıgrenc bır sey ama o hareketı yaparak onların zerre kadar umurlarında olmadıgını gosterceksın ve gıdınce bır kez daha pısman olup vıcdan yapcaklar. Acına gelınce zamanla gecıcek, ne acılar atlatıyor ınsanlar bu ne kı. Ama zaman alıcak. O zaman gecıncede cok olgun bır ınsan olcaksın. Bır daha kımse uzemıcek senı ama ınsanlarada guvenemıceksın daha dogrusu cok zor guvenceksın.
00 YorumlaArtık hiçkimeye güvenemeyeceksin bunu bil! Ha bir de kendini affedemiceksin nasıl yaparım nasıl güvenirim nasıl bu yolda perişan ederim kendimi diye kendinle konuşamayacaksın, hiç kimseye elini uzatamayacaksın tam anlamıyla çünkü bırakıp giderler biliceksin!
00 Yorumlaikisinide affetme seni o kadar sevselerdi bu igrenclik akıllarından bile geçmezdi. Yaptığın hiçbişey için pismanlik duyma aşk insanın gözünü kör ediyor. Maalesef askin tek tedavisi zaman. Belki uzun sürecek ama bunlarda geçecek. Konuşmak istersen bana mesaj atabilirsin bir arkadaş gibi dinlerim seni. Bu iki salak için ne üzülmeye ne de icmeye değer.
00 YorumlaSakın ha sakın ne derse desin ne yaparsa yapsın affetme arkadaşım lütfen yapma unutacaksın için acıyacak ağlayacaksın eski güzel günleri düşünüp üzüleceksin ama eninde sonunda unutacaksın kandırılmak çok kötü bişey ve kimsenin sana bunu yaşatmaya hakkı yok bu adiliği yapan insanları çıkar at hayatından kendini kimseye üzdürme tavrını takın ikisininde bir daha yüzüne bakma eğer yumuşarsan pişman olursun
10 Yorumla
+1 yılAldatılan bayan arkadaşlara tek bir cümlem var; çevrenizdeki her erkeği adamdan saymayın, adam olanın peşinden ayrılmayın, olmayanla bir dakika duymayın... Ama şu bir gerçek ki ''erkek ile adam'' arasındaki farkı ÇOK İYİ anlayın.
40 Yorumla
+1 yılCanm inanki seni şu an o kadr iyi anlyorum ki bu yazdkkarnı okurken bile kalbm acdı bnde yasadm okurken bni anlattn sandm. s biliyorum çok zor şu an ne teselliyi kaldablcek durumdasn nede söylenecek sözleri gercek olan tek sey ne biliyor mysun? zaman evt şu an sacma gbi geleblr ama eevt en iyi ilac zamndr sana unut dyemem biliyorm unutmak zor ama alşcaksn bn 6 yıl çektm acsnı ama sonra alışyo ve kabullenyo insan. s zamnla anlyo gercekten değmeyeceğini.
00 YorumlaGeçmiş olsun, ilk kez böyle bir acıyla karşılaşıyorsan senin için zor geçecek bir durum. Kendini kafanı dağıtmaya yönlendirmelisin ve şuanki konudan uzaklaşmalısın. Varsa arkadaşlarınla vakit geçirebileceğin bir yerlere git, rahatlatıcak müzikler dinle. Varsa hobilerinle uğraş, aklına o konuyu getirmediğin sürece yavaşlıkta acısı geçer. Yaşadığım için biliyorum tekrar geçmiş olsun. Allah tekrar'ını yaşatmasın, hayırlı akşamlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılİlkti ve son olucak
Geçmiş olsun ama bunun en önemli ilacı zamandır zamanla herşeyi unutursun emin ol bu konuda kendini motivelerle oyala kendini bir hobi bul onlarla uğraş yoksa unutamazsın kendi kendini yer bitirirsin olan sana olur başka kimseye birşey olmaz yakşamlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılZamanla gecmiyo iyice batiriyo beni
Aldatan kendi kaybeder. Sen neden kendini yıpratıyorsun ki sana değer vermeyen insanlar için. Sen kendine değer ver ve kendini boş insanlar için üzme. Üzülmeye değmeyecek kişiler için sigara içiyorsun, alkol alıyorsun, üzülüyorsun. Ne için bu kendine eziyet. Haketmeyenler yüzünden kendine yaptığın yazık değil mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSahsen iki kere hem de arka arkaya iki defa farkli insanlarla yasadim senin yaslarindayken. İkisinde de ayni durum:
Erkek arkadaşm ve en yakin arkadaşm dediğim kisi :)
Hataliydim arkadaş secemedim, sevgili secemedim bu kadar basit. Sende hatandan ders cikart onune bak. 3 aya kalmaz iyi olursun yeni bir sevgili de bulursun... Eglenmene bak. Sigara icme onlara mi iciyorsun? Kendine zarar veriyorsun saf olma. Git bir spor falan yap.00 Yorumlaboşuna kendini üzüyon emin ol seni sevmemiştir bile... sevseydi bunu sana yapmazdı... seni seven birini bulursun insallah.. mutlu olursun... hayat devam ediyour... içki içebilirsin ama bu unutturmuyour eski günleri hepsi beyninin içinde tekrarlıyour... diyosan ki içince unutuyomm serefe o zaman :(((
00 Yorumlahiçbirşey yapma bende aldatıldım ama o an insan kendini kaybediyor şu an sicilim hala temiz diye seviniyorum sadece tek avuntum... ama hala ruhsatlı tabancamla vurasım var 3 yıl hala bu düşüncedeyim..
20 Yorumla
+1 yılAynı şeyi bende yaşadım kardeş emin ol.2 3 hafta kendime gelemedim. Belki daha fazla.. Ama karar verdim başlarım l*n artık düşünmek istemiyorum deyip umursamadım karar verdim. Ve halada umursamıyorum mutluyum huzurluyum.. Sende dene.
02 Yorumla- +1 yıl
şu an ben aman çokta fifi kafasındayım hiç birşey umrumda değil biliyor musun? Aşk meşk.. bnlar zamanla daha da olacak şeyler hayatımda 2.5 3 senedir kimse yok vede mutluyum. Herşey sende bitiyor
Ben de şu an türevini yaşıyorum, bir çeşit tekamül geliştirici olduğuna inanıyorum. Çok acıtıyor ama hiçbir şey senden daha değerli değil, bunu unutma.
10 YorumlaBenim çevremden gördüğüm bir şey var ki, aldatmanın tadına varan tövbe edip bırakmıyor bu işleri
Affedip affetmemek sana kalmış.. acıyı tölere edebildiğin kadar affedersin çünkü10 Yorumla
+1 yılYaşadığın olay gerçekten acı. Sana bunları yapanları kendin için affet ama asla ikisine de ikinci bir şansı verme. Çıkar ikisinide hayatından. Affet ama unutma sana yaptıkları yanlışları.
10 YorumlaBu konu üzerine o kadar çok şarkılar şiirler yazıldı ağıtlar yakıldı hatta insanlar öldürüldü ki...
Uzun lafın kısasını söyleyim sana
Değmiyor, boşver gitsin :)00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı. ikiside seytana hizmet eden insan onlar iccin icmeye degermi
kendine zarar verip günaha girme
bugün arkdasinla olan yarin akrabani ayartir iyiki erken tanimisin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de aldatıldım. Tam unuttum demişken bu şarkıyı paylaştığını gördüm... bir şarki ya bir şarki sadece insanın nekadar canını acıtabiliyor. Aslında düşününce şarkının suçu yok. Suç o şarkıyı nefret etmemi sağlayan insanda. Sana ne diyeceğimi bilmiyorum çok zor durum. Sadece Allaha sığın, sabır ve güç için dua et. Başka kimse yardım edemez sana. Herşeyin hayırlısını diliyorum. :)
00 Yorumlabugün sevgilim başkasını sevdiğini söyledi 2 senelik ilişkiyi böyle bitirdi anlıyorum seni çok derinlerden iç iç sonra ağla zamanla geçer ben öyle umuyorum :(
00 YorumlaKendini mahvetmeye değmez bırak seni bu kadar üzüp kaybettiği için kendi kahrolsun çünkü bir daha kimse senin gbi sevemez bunu ilerde anlayacaktir
10 Yorumla
+1 yılölüm gibi birşey oldu ama kimse ölmedi demiş şair. o misal.
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ölmeyi bekleyen şair misaliyim
- +1 yıl
zaman herşeyin ilacı.
+1 yılBana gore hayatinda herkes bir kez olsun aldatilmali cunku ondan sonra inanilmaz baska bir insan oluyorsun daha guclu daha kararli net uzulmuyorsun cunku hayatinda insan o kazigi bir kez yer ikincisi cerez gelir.
02 Yorumla- +1 yıl
+1 . İlk sevgilimden ayrıldığım zaman unutamadım peşini bırakmadım egosu tavan tabii anlamıyordum umursamıyordum.. Sonra başkası çıktı karşıma o da başkası için bıraktı beni 3 hafta kenime gelemeim ama sadece 3 hafta. Sonrası hiç umrumda olmadı. Arada geliyor mu? Geliyor ama eski halimden eser yok. Sadece düşünüp geçiyrum.. şimdi çok daha mutluyum :D
- +1 yıl
Dediğime geldin yani
+1 yılbunu okuyunca gözlerim doldu gerçekten çok ama çok zor bişi sana pek diyeceğim bişi yok ama sakkın inatlaşma hani şöyle bişi vardır bende başkasıyla çıkayım da onun çıldırması için kıskanması için
00 Yorumla
+1 yılBen bunu kıskandırmak için yaprım ama bin pişmanım insan ne olursa olsun kendini seveni üzmemeli ne diyim unut gitsin takma ,
00 Yorumla- 00 Yorumla
+1 yılbir arkadaşımın başına gelmişti. hmm ona geçici bir kız ayarladılar kız da biliyodu arkadaşta biliyodu ve unutturmuştu ona diğerini öyle toparladı. sonra arkadaş ayrıldı zaten. doğru bişey mi tartışılır ama işe yaradı mı yaradı.
00 Yorumla
+1 yılboş boş adamlara üzülüyorsunuz sorun sizde karakter analizi yapamıyorsunuz bir insana bir iki buluştuğunda ne b*k olduğu belli olur zaten. kişilere bu kadar güvenmeyin bağlanmayın anı yaşayın yoksa daha çok üzülürsünüz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı. Gitmezdim.
her haltı yerken sorun yok öğrenince mi üzülüyorlar
gebersin ikisi de10 Yorumla
+1 yılÇok zor bir durum ben yaşamadım ama cidden insan hayattan kopacak hale gelebilir.. önüne bak sabırlı ol o sevdiğin adama bir daha güvenme bence.
00 YorumlaAldatilmak yasanilacak en kotu duygulardan biri bende yasadim aglaman gerekiyosa agla hatta dagit siseler devir ben icimdekileri dokememistim aglayamamistm sonra acisi kotu cikti Allah yardmcin olsn
00 Yorumla
+1 yılçok zor bir durum rabbim yardımcın olsun.. rabbime havale et en iyisini o bilir..
10 Yorumlayazıyı hiç okumadım sadece soruda aldatıldığını anladım
direkt olarak ayrıl hadi eyvallah de senin olanları al ve hayatın dan sil gitsin iki cins içinde aynı şey geçerli çek çizgiyi sen yoluna ben yoluma00 Yorumla
+1 yılİnsan okuyacak bunu insan. Özet geç. Zamanla geçer merak etme. Birkaç seneye atlatırsın. He burada hiç olmazsa pişman olmuş. Benimki pişkin pişkin özür bile dilememişti. :) Tırnağım kadar olamayan birine gitmişti. :)
00 YorumlaZamana bırakcaksın hiç bir zaman tamamen unutmazsın. bir bak neleri unuttun ki tamamen lakin alışcaksın.
00 Yorumla
+1 yılAman takma kafana. Bu arada sigara, alkol çözüm değil tiryakilik yaparsa daha da kötü olur bak.
00 Yorumla
+1 yılbir kanser hastasının çektiği acı kadar acı verir aldatilmak
00 Yorumla
+1 yılkuru fasulye pilav ye, ask acisiyla kuru fasulye ayni bunyede durmaz. birini mutlaka cikarirsin.
00 Yorumla
+1 yılO yüzden bu devirde evlenememek daha mantıklı iyi ki bu düşünceye girmişim.
Geçmiş olsun zor durum.20 Yorumla
+1 yılAldatıldıysan sevin ne mutluku kurtuldun daha iyisine layıksın :) ve öylede oluyor daha iyisi seni buluyor
00 Yorumla
+1 yılgüvenmediiğin aldatınca koymazda kendinden fazla güvendiğin biri olunca aldatan kişi sen ona kendini adamışken aldatınca o kişi seni , yok olur dünyan
10 Yorumla
+1 yılHangi Şerefsiz Benim Kardeşimi ALDATMIŞ? Boşver! O Köpek Kaybetti..
02 Yorumla
Soran+1 yılKeske bende böyle saydırabilsem kahretsin ki susuyorum. s
+1 yılaldatılmak öldürür aynı zamanda da bazen hayatınızdaki yüklerden kurtulmuş olursunuz ama yinede siz siz olun kimseye güvenmeyin
00 YorumlaInsanlar cok acimasiz hicbirine guven olmaz uzme kendini uzulmemek eldemi zamanla gecicek canım acisi
00 Yorumla- Devamını Gör (97)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat