Ne yapmalıyım aldatma sayılır mı?

Sevgilimin çok sinirleneceği bi erkekle alakası olmayan ama ona çok yanlış gelen bir hareket yaptım ve benden ayrıldı günlerdir peşinden koşuyorum özürler diliyorum 2 gece buluştuk ikisinde de sabaha hiçbir şey olmamış gibi uyanacağız dedik birlikte olduk hiçbir zaman barıştık demedi asla da barışmayacağız dedi ama aramızda birsürü şey yaşandı bende son kez zaten diyerek kokusuyla uyumayı seçtim dün sabah uyandığımda eski sevgilisi bana yazdı ve sevgilimin biz ayrıldıktan hemen sonra ona yazdığını onunla buluştuğunu söyledi elini tutmuş fotoğrafını attı benim yanımda uyandığı sabah kıza günaydın yazmış daha sonra hiçbir mesajına bakmamış konuşmayı kesmiş kız bana benim yanıma geldi ama seni anlattı çok üzgündü dedi ben o sinirle dün kapısına gittim çıkmadı işteymiş geleceksin dedim o gelene kadar abimin evine gittim bir şeyler içtim rahat içimi dökebilmek için o da icmisti neyse yanıma geldi bana sana çok sinirliydim senden intikam almak için yaptım o kızın sana gelip söyleyeceğini biliyordum beni bu duruma sen düşürdün kıza bile gittim seni anlattım ayrıydık ama yine de yaptığım yanlıştı sana bunu yaşatmamalıydım dedi sonra ben patladım benimle birlikte olurken aklın neredeydi diye ağladım bağırdım çağırdım vurdum sonra bana yalvarmaya başladı arabadan inmeme izin vermedi ne yaparsan yap ama bitmesin vur öldür beni haklısın ama bitmesin dedi yanlış bir intikam yoluydu dedi ne olursa olsun sana bunu yapmamalıydım dedi dün de bir ton mesaj atmış ben sensiz yaşayamam ben kokun olmadan yapamam birlikte olduğumuz gece arabada dertleşiyorduk ben bi şarkı açtım şarkıda yeni bir sevgili buldun diyordu o zaman hiçbir şeyi bilmediğim için anlam veremedim ama dönüp kafasını ağlamıştı bende kendi suçuma yormuştum çocuğu çok üzdüm diye ama meğerse kendi yediği halta ağlıyormuş sizce ne yapmalıyım ben ne yapacağımı zerre kadar bilmiyorum çünkü

Ne yapmalıyım aldatma sayılır mı?