Aldatılma acısını atlatmakta zorlanıyorum?

Yani şöyle oldu ilişki basit bir mevzudan karşılıklı bitme aşamasına geldi toparlamaya çalıştım bu aşamada numarasını değiştirdi ulaşmamı istemedi gaip oldu sonra 7 gün sonra tekrar döndü toparlarız diye bin bir hevesle kabul ettim fakat o aşamada daha beter davrandı resmen ayrılmam için beni zorladı ve en son ayrıldım altında bir neden aradım ve beni aldattığını öğrendim bu yüzden uzak durmak istemiş ama o aşamada da kızla araları bozulduğunda bana dönmüş kıza mesaj tarihlerimizi attım bana inanmadı be eski sevgilim kızın yanında bana bağırdı ve sustum daha fazla ikisine de bulaşmak istemedim aralarını bile bozmak istemedim çünkü kızda eşinden boşanma aşamasındaymış bunu bile bile onunla olan bir insanı zaten midem asla kaldırmazdı. Bu olayların üzerinden uzun bir süre geçti kendisi bana ulaştı bu aşamada net olarak pişmanım demedi fakat ufak ufak yemler hep attı benim sorum şu arkadaşlar ben bu insanı unutmak için çabalıyorum fakat bir aldatılma konusu geçsin veya biri eski sevgilisine dönmüş bu tarz konular geçsin anında aklıma geliyor bunu atlatamıyorum tamamiyle unutadıkca kendime yükleniyorum arada merak ediyorum layığını bulmuş mu diye sindiremiyorum ne yapmam lazım.

Aldatılma acısını atlatmakta zorlanıyorum?