Sorum hem erkeklere hem kadınlara. Birlikte olacağınız, ilişki kurmak istediğiniz erkek/kadınlarda boy ve kilo, yani fiziksel özellikler arar mısınız?

İç güzellik , huyu güzel olsun gibi saçma argümanlar tamamen çirkinler tarafından kalkan görevi görsün diye uydurulmuştur, mantıken görüntü önce gözden süzülüp beyne ulaştığına göre ilkokul öğrencisini de getirsen cevap aynı olacaktır.
Şöyle de bir gerçek var sadece gözlerine bile aşık olabilirsin karşındakinin tabi insansan
yiyip yiyip , s*çmayamlar , hade dökülün bakalım 😂😂😂
Boy da kilo da önemli bence. . belki biraz kısa akarte edilebilir.. Ama düşünsenize yanınızda bir sumo güreşçisi gibi biri kat kat yağlar yerlerde Ne yatakta ne sokakta hicbisey yapamazsın kalpten gidebilir😥 biraz absürt oldu ama:)
Önemli tabi beğenmem gerekiyor. Çok zayıf ve kısa erkekleri sevmiyorum
Cevap
7Cevap
kızlar özellikle dikkat eder ama buraya gelince hep aynısı olur yok onelli değil yok kalbi felan hikaye
Onemli olan düşüncelerin uyumlu olmasi bir iliskide karakter olarak anlasabilmek onemlidir kilo ve boya cok takilmayin 😊😂
Yani fazla önemi yok tek kriterim benden biraz da olsa uzun olsun 🌺
Boyun kaç ki
1.65 senin? 🌺
185
Güzel 🌺
ben fizigime önem veriyorsam o da önem verecek yani cevabım evet.😄
Evet. Her zaman önemli. Önemli olmasaydı diyetisyen odasına kuyruk olmazdı
Evet önemli ama en önemlisi tabi ki değil. Önemli değil diyen yalan söylüyordur.
👇👇👇
Ararlar tabi ama şimdi yok yea önemli olan karakteri derler
Önemli ama ön sırada değil
Önemli değil bence 😊
Evet en önemlisi zaten... paradan sonra
Seviyo Musun sevmiyor Musun ona bağlı
Önemli bana göre
Ararım
Sende bı kot varken ardıgını bulursun. Oarlıyorsun yıldız gibi
@AşkHAkanı_Ikaros Resimdeki o değil kardeş
@AşkHAkanı_Ikaros kendall
Kendall?