Evet sizce bir insanın dış görünüşünde boy mu yoksa kilo mu daha önemlidir?
Kilo daha önemlidir .
Boy daha önemlidir .
Bence ;
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İkiside önemlidir daha doğrusu ikisininde birbirine orantılı olması önemlidir...
Bakarsın hatun 1.80 boyunda ama gel gelelim 50-525 kılo bildiğin fen laboratuvarında ki Vucudumuzu Tanıyalım Ünitesinin dokunarak ıslendıgı İskelet gibi :)
Bakarsın boyu 1.50 Kılosu 70-80 Obezite yolunda filama tutarak ilerliyo.
İkisinede bakarsan eğer Kiloda Önemli Boyda ... Cunku Ikısıde ınsan vucudunda gosterıs ve gorsellık bakımından birbirini tamamlıyor :)
bunları ayıramam yüzü çok güzel yada fiziği düzgün diye kendimden kısa birine bakamayacağıma göre boy... Kavak gibi boyu olup iskelet gibi olup yada koca göbekli olacağına uygun bir kilo fit bir vücut... Boyu posu iyi olup yüzü çirkin olursa o da olmaz hepsi hepsi hepsi:)))
beni almıyacağına göre bende ne olduğu seni alakadar etmiyor)) ama çok merak ettiysen allaha şükür hepsi var
Bence kilo daha etkili..Ama vücut orantılı ve kişi estetik diğer deyişle yakışıklı ve ya güzelse kilo ve boy daki eksik ve fazlalıkları kapatabiliyor
kilo, boy arttıkça kilo da artar
ama kilo arttıkça boy artmaz. bu açıdan her türlü kilo:D
ilk cümle kesin doğru diyil bi kere yane
hakkaten olm aynı kiloda 2 ayrı insan oluyo, biri 1.80, biri 1.70. o da doğru orantılı değil yani.
Cevap
14Cevap
bence sağlık açısından bakarsak kilolu olmaması daha önemli.. estetik açıdan boyu olan insan kilosu varsada zayıflayabilir ama kısa olanların uzama şansı yok.. duygusal olarak bakarsak ta hiç birinin önemi yok..insan sevdiğinde , sevdiği en yakışıklı en çekici ve en hoş insandır dünyada...benim için öyle..
kilo tabi ki...1 60 da olsan 1 80 de insanların seni gördüğünde ilk söyleyeceği şey "ayy ne kadar zayıflamışsın" ya da "ne kadar kilo almışsın olur"
kimisi boyuna kilosuna yuzune aşık olur.kimiside aşkından bunları görmez ;)
boy...
boyu uzun olup kilosunu belli etmeyen iri kemik yapılı o kadar çok insan var ki...
Herşeyin fazlası zarar lakin kilonun fazlası her konuda zarar oğlu zarar.
Yaşıma göre kiloluyum ama boyum kurtarıyor bence orantı önemli
kiside önemli, çok kısa olmamalı ve çokta kilolu veya aşırı zayıf olmamalı =)
boy tabikide kilo verilebilir uzatmak için iki kişi bacak ve koldan çekecek değil ya
her ikisi bence uyumlu olduğu sürece iiii düşün adam 1.90 doyunda ama zayıf hç halta yaramaz bence uyumlusu iii
boy cok kisa olmamak sartiyla kilo diyorum :)
aslinda ikiside onemli ama neyse:)
boy kıloyu verdırırızde boyu uzatamayız:)
erkeklerde boy kadınlarda kilo:)
kilo halledilir ama boyda bi değişiklik yapılamaz
şu an boy ameliyat ile bacaklarını ve belini
boyunu uzatabiliyorsun ve bu uygulama daha da gelişir çünkü çoğu insan boyundan memnun değil ve ameliyattan sonra herhangi bir uyumsuzluk olmuyor ama kilo her türlü sıkıntı çünkü kiloyu genellikle vücut asidinin güçsüz olması ve spor yapmamaktan geliyor biraz genetik. Mide ameliyat ina gelirsek benim etrafımda gördüklerim i soyluyorum cogu mide ameliyatı olan kisinin vucudunda uyumsuzluk goruyorum mesela kafasi kilosuna oranla buyudugu icin kafasi vucudundan buyuk duruyor gibi sıkıntılar ama ikisininde orantılı olması gerekiyor ama sunuda unutmamak lazim biz bu dunyaya sinava geldik ve bizi bir ömür goturecek bu vucudumuza şükredelim ve iyi bakalim.
Bu arada bence kilo onemli
Kilo önemlidir... boyda çok kısa değilse tabiki.
ikisinin orantılı olması önemlidir
Boyu posu .. endamı bir butundur.
önce boy olmakla birlikte ikisi de önemli
boy değişmez
kilo değişebilir
ikisinin birbiri ile uyumu
tabiki kılo önemlidir...
İkisinin arasındaki orantı en önemlisidir.
İkiside tabki ama klio ön planda bana göre .
Bence fazla kilo çoğu insana yakışmıyor, itici.
bence en önemlisi kişiligi kalbi önemli
Komple bir bütün olarak ele alırım. Kilo boy yüz
tabiki boyu 1.70in altı olmamalı
her ikisi normal olmalı
Birbiriyle orantılı olsun yeter.
ikiside önemli boyda olacak boya göre kiloda...:)
Asıl önemli olan beden kitle endeksidir :
ikiside
Bence kilo daha önemli.
Kilo..
işlevi önemli :D
kilo yaaa
kesinlikle kilo...
boy kesinlikle
kilo önemlidir...
İkiside
2 sınn brbryle oranı
Kilo önemlidir.