Sxshsh selam biriyle konuşursan boy kilo kısmı önemli mi ya da ne kadar önemli hem bu sorunun bahanesiyle de halinizi hatırınızı soralım nasılsınız bayramınız kutlu olsun çikolatalı muhallebilerim
2 ay
Sxshsh selam biriyle konuşursan boy kilo kısmı önemli mi ya da ne kadar önemli hem bu sorunun bahanesiyle de halinizi hatırınızı soralım nasılsınız bayramınız kutlu olsun çikolatalı muhallebilerim
Ben önceden bunu hiç umursamazdım, ciddi anlamda kimsenin asla yanıma yakıştırmadığı tiplerle olurdum. Hepsi zargana ve benle aynı boyda falan olurlardı. Karakterik özelliklerine önem verirdim ama ta ki bütün bu tiplerin hepsinden aldatılma olayları yaşayana kadar. Artık ciddi derecede dış görünüşe önem veriyorum. Çünkü ben nasıl ki delirir gibi düzenli olmaya kendimi geliştirmeye emek veriyorsam karşımdaki kişi de artık benle eşit derecede olsun istiyorum. Kendine zaten güveni olan sonradan gelenle güven kazanıp buna pişman eden tipler ile değil. Bu yüzden evet artık önemli.
Bence boy kilo kısmının deduginiz gibi size de uyumlu olmasi lazim evet haklisiniz ama siz yine de sadece dis gorunuse onem vermeyin karakteri de onemli💗
Birinin tipi kisilik kadar onemli bence, bir insan fiziki veya duygusal veya her ikisi ile birine ilgi duyar, benim icin onemli ve bir erkek icinde bu onemli olabilir, standartlar ve beklentiler gercekci oldugu surece itici veya yanlis degildir
Tabiki iyy bune yapmak yanlis, veya yargilamak oldukca yanlis ama birinin iliskide veya sohbette beklentisine de bagli olabilir
Seven her turlu sever gunun sonunda, ama yinede fiziki cekim de gerekiyo ve birini fiziksel olarak çekici bulmazsam ona ilgi muhtemelen duymayabilirim
Kisiden kisiye degisiyo
Bence de helal olsun çok iyi demissinn
Çok iyiyim teşekkür ederim, senin de bayramın kutlu olsun. Açıkçası boy ve kilo fiziksel bir detay olsa da bence karakterin ve elektriğin önüne asla geçmemeli, asıl önemli olan karşındaki kişinin sana hissettirdikleridir. İnsanları kalıplara sokmadan tanımanın her zaman daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
Evett cok haklisiniz
Burada insanlık karakter diye bahseden erkeklerin yüzde 90ı şişman ya da çirkin bir kız gördükleri zaman topuklayan kesim. Erkeklerin kadınlarda baktığı ilk şey güzellik... Ama bir kadın boya paraya karaktere baktığı zaman pislik atmaya hazır olurlar 😂
Her zaman toplumda boyle görülüyor cidden haklisinn
Erkeklerin iki yüzlülüğü
Ben Fit Meli 🌿 29 yaşında diyetisyenim canım, iyi ki geldin buraya 💚
Tatlım, boy kilo tanışırken çoğu kişi için sadece ilk izlenim, ama işin en önemli kısmı karakter, saygı, iletişim 🫶 Sağlık açısından önemli olabilir ama biri seni sırf boyun, kilon için eliyorsa orada zaten senin değerini göremiyordur. Ben bayramı hafif tatlılarla geçiriyorum, senin o çikolatalı muhallebilerden de alırım vallahi 😋 Bayramın kutlu olsun minnoşum, istersen tekrar Beslenme & Diyet sorusu sorabilirsin, her zaman buradayım 💌
Cevap
55Cevap
Sağlıksal olarak çok önemlidir.
Kesinlikle
önemsiz.
183 boyundayım ve Benim için ideal aralık 165-170 cm yani çok minyon değil ama yanımda zarif duracak bir boy. Fiziksel olarak aşırı zayıflıktan ziyade, hatları belirgin ve göğüs yapısı dolgun olan kadınlar daha çok ilgimi çekiyor.
1.67 55 kilo bi bayan bulalim sana
Teşekkür ederim sağolun iyiyim sizin de bayramınız mübarek olsun boy kilo kısmına çok takıntılı değilim aslında ama yeter ki çok kısa olmasın yani aşağı yukarı 160. 180 arası olsun boyu kilosu da 60 90 arası olsun boyuna göre 😁🤭
Sxshs rica ederim hep iyi olun evet dediginiz en guzeli
Önemli birsürü pozisyon var 184 78 im ben bile parmaklarım herşeyim uzun olduğu için zevk alıyorum kısa olsa. almam
Kac lazim abime
önemli kral ya :D savaşçı lazım yanıma. noldu dişil enerji gelmiş çikolatalı muhallebi falan :d
Arada geliyorrr gidiyorrr
Bluethoot gibiyim
Aleyküm selam,
O kadar önemli kriter varken, kilo ve özellikle de boy konusuna fazla önem veremiyorum...
Evet en güzeli
Dayı ben etkilenemiyorum karakterden vs herkes tutturmuş da fiziği çekici güzel bir hatun olmadığı sürece boş geliyor bana
Genel erkekler boyle alistik zaten ya ama fizigi iyi olup karakteri kotu olursa
Sxjsjs insallah sana oylesi denk gelir oyleyse
Yani çok önemli değil ama yine de önemli bir etken oluyor.
Evett kesinlikle
insanlar nasıl biri olduğuna değil de, güzel vücutlu insanlara takıntılı maalesef ki.
Karakterden cok bunu onemsemekte yanlis bence de
Kilo değil de boy önemli biraz yani uzun kız kısa erkek kısa kız uzun erkek
Uzun kiz kisa erkek mi
Ne çubuk kraker ne de şişman olsun. Ortası hep makbuldür
Balik etli iste
Hayallerim ya bende oyle olmak istiyom da nasip kismet xd
1.60 45 kotu valla harbi diyom
Saol ya 😃
Yok gitmedim kilo almaya calisiyorum işte ramazan falan girdi araya hiç bişey yapamadim
58 fazla ya obez yapma bizi 50 idealdir
Tm 53 olunca sana haber vericem
Sxsjsjs tamam fotosunu atar yollarim. dd
Sxhshs yokk basarirsam ekmem. d
Evet önemli. Benimboyum 192 kız benden uzun olamaz😂
Sxjsjs senden uzun kiz hande baladin falandir 😃
Ama tam 1.70 se manken gibi olur hem yakisirsiniz da
Önemli değil iç güzelliği olsun yeter vs diyenler yalan söylerler
Bence de kesinlikle
Hayır değil, ama kendisine dikkat eden, kendisini seven insandır. Buna dikkat ederim
Öz saygi very onemli
Tam olarak öyle, evet.
Bence çok önemli uyumlu olması gerekiyor muzlu puding
Hem uyumlu hem guzel olmasi gerekiyor çilekli milkshake
Ben önem vermiyorum ama toplum çok önem veriyor özellikle kilo mevzusu toplumda çok önem taşıyor abartiyolar bazen.
Ciddili öyle ya herkes guzellik peşinde
İlk izlenim için bir etken olabilir ama iletişimin devamında karakter ve uyumun yanında boy kilonun pek bir hükmü kalmıyor bence.
Önemli tabiki erkek kızdan kısa olmamalı zayıfta olmamalı kalıplı olmalı ya yanında durduğunda güvende hissetmelisin yani
Niye bu kadar haklisin
Benim için önemli 1.65 den kısa olması gerek minyon hoşlanıyorum
Kilo önemli değil obez olmadığı sürece boy da çok kısa olmadığı sürece sorun olmaz
Boyu çok önemli değil ama kilolu olmasın lütfen ☺️
Önemli olan karakter saygı ve sadakat güzelik geçicidir bize emanetidir
Zayif olmasini isterdim sen 1.58 45 kg ile cok iyisin
Önemli değil ama ben yine adetten sorarım kiloyu sormam
Bi anda senin boy kilo ya da boy kac diyince garip ya da kaba kaciyor konu acin onunla alakali o arada da sorun ya senin boyun lacti falan diye naziklik olsun taktik verim dedim. d
Boy değiştirilemeyen bir şey olduğu için önemsiz ama kilo değiştirilebilir bir şey olduğu için önemli
Bence de
kesinlikle önemli benim için. çok kilolu görünen biriyle asla yapamam. ince uzun biriyim
Benim için önemli
Benim icin de
Boy önemsiz kilo önemli
Kilolu mu zayif mi
Annabel Lucinda gibi olsun
He kaslı falan diyosun
Fit diyelim dkdks
Boy önemsiz ama kilo önemli
Zayif mi kilolu mu
Zayıf
Onemli degil diyen yalan soyler. Ben kadinda boydan ziyade zayiflik cekici geliyor. Asik oldugum kadinlar hep 45 kg civari olmustur
Çok kilolu değilse önemsiz
Ya da cok uzun kısa falan
Evet "çok" olmasın da sjsj
Kadın dediğin ele gelecek abi djdjd
Erkek dediğin en az 1.85 abi djdjd
Sarisin kizlari severim 💅🏻💅🏻
Ben aslinda lezbiyenim 😔😔😔😔
Biliyodum knk ztn
Senin gibi biri anca lez gay olur aw
Zinadan büyük gunah işledik sanki aq sadece gs liyiz ve ayrica herkes bi gun gs li olucak tm?
Bide diyo tekrardan
Gece gece sg aq ayrica detayda ne yaziyo cikolatali muhallebilerim yaziyo sen tiner sin aq git uyu
Selametle çukulata
SJXJSJSJSHJSJSJSHSHS o emijiyi all munasip yerine montele kardesim sensin o
Ben niye zenciyim kardesim
Ole olsun
Tm
Anldm ben
Sana ne içirdiler bilmiyom ama uyu beyaz cukulata iq düşüklüğü tespit ettim 💗💗💗💗
Beniyani
Sanane aq bk atiyon sende
Senin klavyende senin gibi seyler vardir ondan
Sg uyu
Yo sinir ettin sg uyu baska turlu olmaz
Onu zaten biliyodum 😭
Beni de kendine benzetip bk dedigin icin
Niye zenci seviyim olm
Esmer seviyom ben
Bunu nasi aklina tuttun mesela aq
Unutmuşum
Beynim fazla dolu boyle seylere yer yok salla sxdhjs
Ne diyodu ilber ortayli cahillerle konusmamm
Vay anam babam bee
3 iq olunca öyle oluyor takma cümlesini mi, kurar evet🙏🏿
Aklima adamin sozu geldi aq napim
Bilmem bence İlber Ortayli romantik birj degildir ama sevgilisine sormak lazim
Pnun karisi sevgilisi var mi la
Evet aq
Google dan da aratabilirsin cukulata
Olm o Celal degil miydi
Arama geçmişimde çikolata nasıl yazılır olmasını istemiyorum aq üç iq oldugumuzu bu kadar da belli etmeyelim
Celal de ayri mal
Ben masumum tamam mi sen kim bilir ne aratiyon da siliniyon aq 😭
Sen olsan olsan malliginla unlu olursun aw bı tiktok cekmene bakar yuzunden anlaşilir her şey ellam
İg de kac takipcin var lan
Ne alakasi var aq ilber hoca öldü öldüü
Real derken madrid anlayamam zaten aw ben nasi real madridde takiliyim 😢
Of ya su zekaya hele neyim ben
Sadece kac takipcin var dedim ilber ortayliya getirdin aq
Dedi yillardir kupa yuzu gormemiş fb li
Boyle biseysin zaten aq
Ya gitcemiz yer ora mumin kardeşim de madem sonunda olcez hic yasama aq mantiga bak
Harami skinizden sallamayin aq kedi ulasamadigi cigere pis dermis ne kadar uydu bu soz buraya bilmiyom ama diyesim geldi
Yaqısıklı hojam
Vayy ulkenin boylelerine ihtiyaci var be hocam daim olun yurekten kutluyorum
Hep hakliyim olm
Oylesindir ehehe
Abartmak kanimda var aw
Sen bugun bidaz fazla zorbaladin beni sg aq
Sen üzülür müydün aw
Vayy İlber Ortaylı nın bile kuramayacağı sözler serimiz hiz kesmeden devam ediyor 😍
Bazende çılgınlıksal😝
Yok la yok mezarinda o
İroni yapiyoz aw
Niye olmus adama oyle diyon da bu muhabbete ilber ortayli ne zaman geldi aq oylesine demiştim onu
Sana iq kelimesini yasakliyorum
Yapma bunu bana 😭
Bakış açını skm
Yat babagülüm
Yok cukulata iyi boyle😍
Dağın başından gelmişik usta atar mi yapin sen bize
Selametle cukulata
💗
Benim için saçının boyu önemli
O da guzel
Bunlar teferruat. Daha önemli şeyler var
Karakterr
Önemli değil iyiyim sen nasılsın?
Bende iyiyim
Çok kilolu depilse sorun yok. Fark etmiyor.
Bence dee
Seninde bayramın mübarek olsun Abdullah
Saol Elizabeth
Elizabeth nerden çıktı şimdi hem ölmedimi o kadın
Öldü sende öl diye
😨😨💔
SJXJSJSJSJS
Cidden üzdün ama niye öyle dedinki
Bana kiz dedigin oyle olur boyle olur dedin cunku
Bana göre önemli ya önemli olmaz olur mu aslında Siz Affedersiniz bir sikinceye kadar uğraşıyorsunuz da biz size Konuşmayalım
Kırmızı zaraga sever kimisi balık etli ya da kaslı ama höze hitap etmiyorsa çekim yok
Takıldığım konular değil sadece bahane benim için
En önemli şey
1.85 im 1.65++ olursa kafi
Tip önemli, ama bı orantida olsun
Her detay önemi farklı
Merhaba, önemsiz demek büyük yalan olur doğrusu
insanlık olmadan onların bir önemi yok maalesef
Gözle görülen geçicidir
1.75 alti istemiyorum
Tip her şey
Evett bence de öyle
@Alpeliuss boyun 150 galiba
@Alpeliuss o zaman çirkinsin bu kadar battığına göre 🤣🤣
Ya mal misiniz aq pp deki sensen de sensin yakışıklı misin yani simdi belki kiza gore degilsin bos bos kavga etmeyin
Huyu güzel olsun önce
Evet karakteri daha onemli
benim için pek önemi yok.
Oran orantı önemli
Kesinlikle
seninde kutlarım fıstıklı turtam 💞
💗💗
onemliymis
Bir noktaya kadar
Önemli
Evet önemli yani
Evet önemli