Kilo 🤩
Beden ölçüsü 😄
İkisi de 😁
Başka bir şey yazıcam 🙄
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Orantılı bir vücut ölçüsü yoksa zayıflasa bile daha kötü durabilir.. Mesela Kimi kadın kilo verince basen durur erimez.. kilo yüzden ve üst bölümden gider ve bu hiçte hoş bir göruntü olmaz.. Bu sebebten fazlalık bedenin hangi bölümünde toplanmış ise genelde en çok göbek bölgesinde toplanır... Diyetin yanı sıra bölgesel spor çalışmaları da listeye eklenmelidir
Başka konuya değinmek istiyorum. Zayıf insanlara, çok zayıfsın biraz kilo al demekten vazgeçin. Ben düşünemiyorum kilolu birine çok şişmansın biraz zayıfla diyebileceğimi.. çünkü banane
yağ kütlesi az ise kilo tolere edilebilir. önemli olan sıkı bir vücut. 50 kilo ile bacakları selülitten görünmeyen kızlar gördüm hem de gencecik yaşta.
Kesinlikle haklısın. Rakama göre olmuyor bu iş. Kişinin kemik yoğunluğu, kas yapısı bile buna etken. Zaten Türk kadınına hafif balık eti yakışır. Önemli olan vücudun S kıvrım hatlarını sağlamasıdır.
Cevap
18Cevap
Fotodakilerin hepsi 70 kilo muymus
Kilolu olmak her zaman için kötü değildir. Eğer vücut ölçüleri orantılı değilse örneğin yüzü tombul olup vücudu zayıf olursa kişi çok kötü olur. Bence kilo da önemli beden ölçüsü de
1. şık tabiki kilom tam bir diyet manyağıyım kemik gibi olmak istiyorum :)
İkiside çünkü kilo sonuçta ağırlık fakat fitnessla olduğu kilodan daha fazla kilo olup daha sıkı görünenler var bu da tabi yağ kas oranıyla alakalı. Ama bence yine de etkiler ikisi de.
Kesinlikle beden ölçüsü.
Yaşın etkisi mi nedir ☺️ eskiden tostoparlak olduğum kiloya şimdi gelsem fidan gibi dururum.
Sağdan üçüncü işte o benim ama gözüm seçmiyor kaçmış ki o sarışın abla 😄
171 54 üm 34 36 arasıyım.🙃Gizleyecek bir sey yok neysem iyum. Ve sağlık için her şey.
Benim için önemli değil nasıl olduğum kendim ile barışık biriyim ve kendimi çok seviyorum
Fazla kilodan ziyade bedenin uyumu ve formu daha önemlidir.
Ben her şekilde vücudumdan memnunum. Hangisi daha iyi bilemiyorum.
Kilo alıp verince ölçüde değiştiği için kilo önemli
Ben zayıf bir kız değilim ama, kendimi çok seviyorum. Bence kilonunda bedenin ölçüsünün de bir öneminin olduğunu düşünmüyorum. İnsan kendini sevdiği zaman, nasıl olursa olsun kendisiyle barışık oluyor.
Kendimi sevdiğim sürece hiçbir şey. Ya ben bir bunu başaramadım hayatta. Var ya ne insanlar var tam bir hiçler ama ölüyorlar kendilerine. Kodlandığı tek şey...
Vucudumun orantili oldugu kilo önemli benim icin 165 boyum olması gereken 55 kilo ama ben biliyorum ki 62 kilo altinda çok çelimsiz ve çirkin duruyorum
Rakamlara takılmam görünüş olarak kilomdan rahatsız olmayayım kafi.
Beden ölçüsü tabiki...
Ayrıca görseldeki son üç kadın cidden güzel
Metabolizması önemli :)
1 ve 6 hariç güzel duruyor :D
Ee resimde ki kadınların hiç birinin gideri yok
beden olcusu daha onemli
Hiçbirinin bir önemi yok :/
Soldan sağa 3. Kadın candır yeminlen.
Kavgaya gel😂😂😂
Vücut kitle indeksi der susarım.
Daha çok vücüt yağ oranı
Beden ve kilo uyumlu olmalı