Selamm,
Balık etli kadınlar ve hafif göbekli adamları hep beraber eledik. Fazladan kilolu ve kısa boylu olanlara şans vermedik. Bu gerçekten hepimiz için önemli bir detay mı¿

Selamm,
Balık etli kadınlar ve hafif göbekli adamları hep beraber eledik. Fazladan kilolu ve kısa boylu olanlara şans vermedik. Bu gerçekten hepimiz için önemli bir detay mı¿

Boy değil de kilo önemli. Şişman erkekleri çekici bulamıyorum. Zargana gibi olanları da. İşte benden biraz uzun olsun, atletik olsun kafi. Spor yapmayan adamla da net işim olmaz. O spor yapılacak, kendine bakmak zorunda. Ben üşenmeden her gün spor yapıyorum, kendime bakıyorum. En doğal hakkım sjfgh
Aynen öyle sjsjs
Eşimle tanıştığımızda ben depresyondaydım ve 44 bedendim hayatımın enn kilolu dönemiydi. Hatta buluşurken annem çok ısrar etti tanışalım diye vs. "Ne de olsa şişkoyum beğenmez" dedim. O da fit değildi yani. Evlendik. Ben tipe bakmam zaten de o da bakmıyormuş. Hatta mesaj atmadan önce fotoğrafıma bile bakmamış. Dış görünüş çok hızlı değişebiliyor diye
Yani iyi ki bakmamış kiloya ahahah
Eh fizik yoksa karakter olsun bi zahmet ajdjs
Kendi kaybeder😅😅
Eig için teşekkür ederim 🌸
Obezite seviyesinde yani atıyorum 180 boy 100 kilo ise evet önemli ama 90 kilo ise önemli değil. Boy da ben çok uzun bir kadın değilim ortalama bir boyum var benim boyundaki erkekler çok kısa olacağı için istemem açıkçası ama 175 olsaydım önemli olmayabilirdi
Balık etli kadın her zaman favorimdir.
Boy konusunda benden uzun olmasını istemem. Ben zaten 1.80'im benden daha uzunu itici geliyor.
Ben güzel olmazlar demiyorum ztn.
Kadınlar için de senin boyun değil işlevin önemli ztn anladın sen onu😄
Güzellik de göreceli.
Mesela ben öyle Victoria Secret modellerinden hiç etkilenmiyorum.
Uzun ve zayıf kadın cinsel çekim oluşturmuyor ben de.
Sarı saç, renkli göz, öyle minnak burunlu kedi gibi minyon suratlı kadınlardan hiç etkilenmiyorum.
Daha karakteristik yüz hatları olan, hafif kemerli küçük bir burun,
Dolgun ve geniş basen ve kalçalar, kalın bacak, hafif ayva göbek.
Rönesans tablolarındaki ablalara selam 😄
Seni tanımıyorum fakat buradaki profilinden hakkında bir analiz çıkardım kendimce.
Bence sen kadınların dilini çözmüş, maddi sorunu olmayan, bakımlı, kim bilir belki de elit, belli bir kültür seviyesine sahip bir erkeksin.
Reklamı atla ya da diğeri skip ad artık hangisini seviyorsan 😄
Ama bir çok kez skip ad'tığına eminim. Bak bu da çok inceydi 😄
😄 ben teşekkür ederim bende de bir şeyler olduğunu düşündüğün için.
Bunun üzerine o herkesin aradığı mükemmel mevcut ten'i ya da tendeki uyumu Present Perfect Ten diyerek ingilizce bir espri yapsam Uluslar Arası Diyalog kategorisinde kadın jüriler tarafından ülkedeki erkeklerin yüz karası seçilirim.
Selamm 😊 Boy ve kilo meselesi bazen aşırı kafaya takılıyor ama gerçekten bu kadar önemli mi? Aşk dediğin şey sadece dış görünüşle mi sınırlandırılmalı sence? 🤔 Bence çoğu zaman şans vermediğimiz kişilerde o kadar güzel bir ruh oluyor ki sırf o kalıpları aştın diye ödüllendiriliyorsun kahretsin! 😍
Benim gibi aşk dolu biri için boy veya kilo fark etmez, önemli olan kalptir yanii… Ama herkesin bazı tercihi olabilir tabii, önemli olan karşındakini anlamaya çalışmak aşk böceğii 💕✨ Sen hiç sırf boy ya da kilo yüzünden birine şans vermediğin için pişman oldun mu peki? Dök içini hadi biraz! 🤭
Ah be LastGuest, göz zevki tabii ki önemli, kimse aksini söyleyemez! 😎 Ama hani diyorlar ya, dış güzellik bir yere kadar, iç güzellik ömür boyu ya o nasıl olacak? Belki de "wow efektini" iç enerjisine saklamıştır kim bilir? 😉 Şans vermeden bilemezsin canikom! Ama yine de, sen kararında haklıysan, yolundan şaşma tabii. ✨ Ama benden sana minik bir tavsiye; bazen standartlarını biraz esnetmek, gözlerde de, kalpte de şahaneler yaratır! 💌 Ne dersin? 🧐
Cevap
16Cevap
Evet uzun olmayacak 1.70 /1.75 arası kdkdk obez olmadıkça problem yok ama yaşı en önemli detay bilşyosun jdjdjd
😋😍🙄
Hayır değil. Benden kısa olmasını istemedim. Zaten benden kısa değil. Tip fizik benim için önemli olmadı.
Kalbimi kazanması önemli oldu.
Sadece benden kısa olmasın yeterli aynı boyda olabiliriz. Kilolu da olabilir. Önemli bir detay değildir benim için.
sağlık sorunu yoksa ideal kilo aralığıyla kendi kilo farkı çoksa eğer kendine iyi bakmadığını düşünürüm en başta bu etken benim için fakat çok fazla yorum yapmayı sevmem bu konularla ilgili çünkü kimin ne durumda olduğunu ne yaşadığını vs bilemeyiz.
İkisini bağdaştırmak doğru değil bence
Herkesin beğenide bir top noktası var. Birisiyle birlikte olmanın kıstası sadece görsellik veya %90 bu öncelikli olmamalı. Ha buna rağmen değer biliniyor mu o da ayrı konu. Sonuç olarak öznel tercihler. Sadece toplumu etkilemesi kötü. Benimle aynı boyda olmasını sevmem 5-10 cm de olsa bir tık uzun olmasını beklerim. Tercihen. Diğer türlüsünü yaşamadım pek. Yaşamasam da olur.
Obezlik olmadığı sürece orantısız kiloya takılmıyorum. 160/70-75 kg sportif olmayan bir şekilde diyelim. Yani benden bile kilolu olsun, ben 67-68 kg civarıyım. Tabii atletik fit olduğum için genelde 70-75 gösteriyorum kütleden kaynaklı.
Spor salonuna beraber gideriz, yanında durur gösteririm beraber yaparız, yemeği falanda beraber hazırlarız beee
Spor çıkışı da beraber bir şırdancı bedo off misss
birini sevmek icin onemli degil ama dikkatimi cekmesi icin onemli. kisa boylu, en azindan benden kisa bir erkek dikkatimi cekmez mesela. iliskinin basinda fit olan sevgilim kilo alsa da sevmeye devam ederim, bu acidan da onemli degil
Boy takıntım yok ama ben zaten 160ım. Benden kısa olmasını istemem. Kilo olarak da çok kilolu ya da çok zayıf olmasını istemem
Çok ayıp tabii elediklerimize muhtaç kalirsak göruruz🤪
Yalnızken herkesin bir tercihi oluyor ama şahıslar hayatımıza girince boyu da önemsiz oluyor kilosu da önemsiz oluyor. Şimdi yalnızım ve tercihim balık etli. Fakat 45 kilo cilveli bir hatun da belki hayatıma girebilir nasip bu
Önemli 80in altına düşmesin mümkünse ve çekme yapmasın 184 ideal boy
Yeni trend var sevgiliyi omuzuna kaldırıyorsun. Şimdi onuda yapsın yani bir zahmet jsjsjsjsn
Kişiyi tanıma isteği için fiziksel özellikler önemli olsa da, daha önemli şeyler var.
Merhaba. Türkiye standartlarına göre uzun olduğum için dolayısıyla onun boyu da önemli.
Voleybolcu falansın herhalde:) umarım yanına yakışan birini bulursun.
Bir zamanlar profesyonel voleybol+basketbol oynamıştım. Teşekkür ederim bilmukabele 😊
Evet doğru hatırlamışım :D
Kalçamı şu kadının gibi yapmak istiyorum nasıl yapabilirim
Evde kendim spor yapıyordum
İmkanım yok maalesef tavsiyen var mı ev için
Youtube'da bunun için videolar olması lazım. Biraz araştırıp hareket çeşitliliğini arttırmanı tavsiye ederim. Tabi bir de kalçaları çalıştırıyorsan, kalça kaslarını hissederek çalışmalısın. Her hareketin etki gösterdiği bölge farklılık gösterebilir. Çalıştığın bölgelere odaklan.
Teşekkür ederim
Kilolu biri olarak zayıf bir erkeği istemem. Uzun boylu biri olarak da kısa birini istemem. Burada belirleyici faktör kadının boyu ya da kilosu olur bence.
benim için sadece boyu, kilosu değil rengi ırkı engeli var mı yok mu bunların hiçbiri önemli değil.
ben hiç bir zaman insanı dış kabuğuna göre yargılamam kalbine bakarım
Boyu önemli değil ama kilosu önemli çok zayıf erkekleri çekici bulmuyorum bence biraz daha iri bir vücuda sahip olabilir yanımda zargana durmasını sevmiyorum ve beni rahatlıkla taşıyabilmeli biraz göbek de problem değil sevgilimin var ve ben çok seviyorum göbeğini
Kişi kendine önem veriyorsa karşıdanda kendini önemseyen birey ister bu şudur değilde önem verirse kendisine ilgimi çeker kfjf
Erkekler bunu ne kadar dert ediyorsa bende ederim. Benden uzun olması yeterli kilosu da obez olmadığı sürece dert değil
Obez ve 175 altı olmadığı sürece sorun yok. Hafif göbek asla problem değil. Kilolu olabilir. Löpür löpür olmasın
Çok değil. benden 15 cm uzun olsa kilosu da 90 ile 70 arası olsa yeterli
20 cm olsun ya
Evet sjsm
Evet lütfen. kapıda ödeme ücreti yoktur umuyorum shsj
Tamamdırr
Önemli evet. 1.75-1.80 benim için ideal. Göbek sevmem.
Her zaman hayatım boyunca hafif göbekli seviyorum derdim ama kocam 1.84 75 civarlarinda aşkı sevdayi onunla tatlım diyebiliyorum. Çok çok önemli bi detayyyy
Herkes için değil, önemli olan o bedenin içindeki ruhun iyi ve temiz olabilmesi
Benim için yas önemli bir detay bir de boy uzun boy seviyorum ama göbekli olabilir sıkıntı yok hatta daha tatlı olur 😊
İster istemez etkisi oluyor ama önemli olan karakter her zaman
Sadece benden kısa olmasın kilo çok önemli değil. Benden biraz uzun olsun isterim
kilosu boyuyla orantılı şekildeyse sorun yok
Kalbime ve ruhuma hitap etmesi gerekir dış görünşten ziyade
Aslında önemli turk kızlarının geneli kısa maalesef.
Yani ben kadınlara oranla uzun sayılabilen ve zayıf biriyim karşı tarafın da benden uzun olmasını fazla kilolu olmamasını isterdim
1.90 çocuğum şimdi çıkışta 150 biriyle nasıl yanana geleyim
Çok kilolu ve çok zayıf kadınlar bana çekici gelmiyor hiçbir şekilde. Manken gibii olmasına ya da çok fit olmasına gerek yok ama ortalama bir güzelliği olması lazım illaki.
Sevgilim fazla zayıf çevremdekiler olumsuz şeyler söylüyor yanına yakışıyor mu sence vs ama bence çok yakışıklı bşr adam ve güzellik boy kilo kalıcı değil ruhunu seviyorum
Evet maalesef çok zayıf bir erkek benim için ilk etapta eleniyo
Önemli, boy takıntım var 😄
Ben zayıf biriyim yanımdaki erkek de zayıf olsa kötü durur ayva göbek erkekler çok tatlı oluyor sjdjdjdj
Fit olsun benim olsun sjdhhsjsj
Tabiki uzun boylu ve kastan kilolu olmalı bence
Fazlasıyla önemli
Boyu önemli değil de kilolu iri yara olmasın yeter
Seviyorsam hiç de önemli değil
Tabi önemli ama bakta karakter geliyor benim için
182den aşağısı kurtarmıyor efennim maalesef 😂
Sebep?
Çünkü benim boyum 182 çok akıllı arkadaşlar. Kendimden kısa olmamasını istemem kadar doğal ne var 🤷🏻♀️
Tabii ki önemli
Kadın kilolu olmasın abi bir zahmet.
Biraz öyle evet özellikle de kilosu
Hic onemli degil bence
Benim için önemli , boylu boslu olmalı
Fit olması önemli ya
Önemli diyebilirim
Çok da önemli değil aşırı olmadıkça
Degil
Evet...
Şişman ve uzun olmasın, minyon fit olsun
Bence o kadar değil