Ilk görüşte hoşlandım ama nasıl Etkilerim onu? ne yapmaliyim tanimak istiyorum onu 😄 Rezilde olmak istemiyorum?

selam arkdsl,23 yasindayim Aslan burcuyum Ve o balik burcu. O bir kaza gecirdi Ve Ben Bunu bir sekilde duydum durumu cok agirdi fakat Allaha sükür yasiyor kendisi iyilesti. Sknti su ki Ben onu Hic tanimiyorum oda Beni tanimiyor. Facede onu ekledim beni kabul etti. Resimlerine baktim etkilendim hoslandim. bir aksam arkadaslarla bende bulustuk ve onlara anlattim arkadasim ver telefonunu bakayim bir dedi ve.. yazsana ona dediler bende yazdim ki sSlm gecmis oolsun seni tanimiyorum gecmis olsun Demek istemistim fakat cekindim sana yazmaktan tanismadigimiz icin. Oda Bana Tsk etti Allah razi olsun falan yazdi. Neden cekiniosun ki dedi kötü birine mi benziyorum diye sordu gülümseme Emoji ile. cevabim: Hayir kötü birine benzemiosun Ama Sana Cok kisi yazio diye o kazadan sonra o yüzden bilemedim baktim Bizim burdansin bir gecmis olsun diyim dedim. Onun cvbi su oldu:Ozaman insan burdanmi yazar gelir kendi gecmis olsun der 😃. Benim cvp:Yok gelemem tanismiyoruz ayip olur. Onun cvbi: Olmaz olmaz 😃tanismis oluruz hem Ztn disariya cikamiyorum Hep evdeyim. Benim cvp: Yok Daha Iyi dinlenmelisin simdi Sana sadece gecmis olsun Demek istedim Ama Eger bir skntin falan olursa dinlerim seni ben burdayim yazdim.!! onun Cvbi:Tskler✌🏼Oldu benim cvp:Rica ederim. Bu kadar oldu Yani yazismamiz Baska biseydi gelmedi ondan Ztn.1 gün sonra cuma Günüydü ona güzel sözlü bir resim mesaji yolladim: ettigin her dua derdine deva sagligina sifa gözüne nur ailene Ve sevdiklerine huzur getirsin hayirli cumalar. Onun cevabi su oldu: Amin cümlemizin cumasi hayirli ettimiz dualar kabul olsun Insallah 🙏. Bende Insallah yazdim o kadar Yani birdahada yazismadik en son iste dün bu oldu. Arkadaslar LÜTFEN okuyun tesadüfe bakin Benim eskilerden bir kiz arkadasim onu Ve ailesini taniyormus Onun abisiyle 2 sene sevgiliymisler Ama Malesef Artik degillermis.. söyledim arkadasima ondan hoslandigimi Bekle Canim dedi o bir kaza gecirdi sabret Belki bir kac hafta sonra seni farkedip yazar Sana dedi arkadaslar söyleyin!
Ilk görüşte hoşlandım ama nasıl Etkilerim onu? ne yapmaliyim tanimak istiyorum onu 😄 Rezilde olmak istemiyorum?