Çok seversen, çok önemsersen hatta ve hatta kendinden bile çok yaparsan bunları sonuç bu oluyormuş. Kırıldı ama ben kendim toparlamaya çalıştım. Kalbimin büyük bir kısmında o var çünkü...

Bazen harbi bunaltip hakediosunuz mesela erkek istemiyor açık açık da söylüyor ama ısrar ediosunuz yok bitmesin yok kalbimi kırıyorsun yok çok seviyorum o sevmio abi zorla mı? en son da işte böyle ağzını bozuyor
Sadece iki cümleden ibaret değildir yaşananlar. Tümü hakkında bilgi sahibi olunmadan bir taraf suçlanır o da objektif olmaz
Yine de bu denli ağır hakarete maruz kalmak için epey bir halt yenmiş olması lazım
Hala nasıl katlanabiliyorsun? Nasıl seviyorum diyorsun? Bunları dedikten sonra hala onu sevdiğini söylüyorsan, kusura bakma ama hakediyorsun. Ayrılmanda fayda var, seni önemsemiyor bile. 😏
Bu üsluptaki bu terbiyedeki bir adama kalbini vermen hata
Cevap
5Cevap
Bu biraz agir olmus... karaktersizlikten baska bisey degil
Kalbinin ırzına geçiyor adam sen hala seviyorum diyorsan sıkıntı büyükl
Böyle insanlara nasıl aşık oluyorsunuz hayret ediyorum
birde yildizli mesaj yapmissin ona bakip seni nasil kırdığını hatirlayacaksin degil mi bende de var oyle yildizli mesajlar..
Hak etmeyen insanlar için ne çok üzüldük be. At çöpe gitsin böylelerini ve sakın üzülme
ne yasadıgını bilemem ama bu kadar ağır bir söz varsa birseyler vardır gibi
ben olsam kapak eder engellerdim
Çok acımazsızca gerçekten...
Sen de s. k var mı or. spu çocuğu deseydin
şöyle insanlarla konuşmayın ya
Ayiya dayi derken boyle olur
oha ya böyle karaktersizlik olaamaz.
yok artikkkk
suç sende
ben olsam döverdim
Bune be saygısız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?