Bunu hak ettim mi?

5 aydır görüştüğüm biri var. 1 ay içinde sevgilim olur musun dedi, hoşlanmıştım kabul ettim ama pisman oldum bir sure sonra, icime sinmemisti birbirimizi daha iyi taniyalim diye ayrılmıştım ama gorusmeyi kesmedik. Ilgisini kullanmamak icin bu kararı almıştım ona da demistim. Pesine yine acele etti ve ben tekrar bak acele ediyoruz diye mesafe koydum. Zamana birakalim dedim ve son zamanlar sevmeye başladım. Gecen hafta kiz arkadasiyla olan mesajini okumak istedim izin vermedi bakacam dedim baktim ki kiz buna benle ilgilenmiyorsun yapmis benimki öpücük atmis sinirden cektim gittim yanindan birak aciklayayim dedi izin vermedim sakinles konusalim dedi istemedim terbiyesizsin dedim o kiz da kaşar dedim konuşmayı kestim. Bugun yazdim kendini ifade etmene izin vermedim kusura bakma dedim goruselim mi yazdim hayir istemem dedi. 2 kere çabaladım artik kilimi kipirdamam bana ettigin o laflardan sonra yuzune bile bakmam artık yaptı. Engelledi. Arkadasina yazdim numarasini verir misin diye izin vermiyor veremem dedi cok agrima gitti.. ben mi haksiz oluyorum. Ne yapmam lazim
Bunu hak ettim mi?