Sizce ben bunu hak ettim mi?

Arkadaşlar 5 yıllık sevgilimden ayrıldık. Kendisi ani şekilde birden benden ayrıldı. Ben şoke olmuştum. Hiç ayrılmak istememiştim ama elimi kolumu bağlamıştı. 2 aylık ayrılık sürecinden sonra barıştık. Ama ayrılık dönemi davranışlarıma çok takıldı. Üstüne kaybetme korkusuyla o döneme dair hayati olmayan yalanlar söyledim. Bunun sonucunda da güveni kırıldı ve artık hiçbir sözüme inanmıyor. Yalan söylüyorsun diyor ama söylemiyorum. Güvenini kazanmak için inanın çok çabaladım, beri kurtarmaya gitme kafasına yakıldığı kişilere mesaj atma yemin etmem vs. Ama bunlar etkili olmadı.

Benden şu an ayrılmak istiyor. Aileler birbiriyle tanıştı araşıyorlar falan. Şu anda da kardeşim ciddi bi ameliyat sürecine girecek. Bunu bile bile şu an güvensizlikten dolayı benden ayrılmak istiyor. Bu süreçte onca yılın hatrına yanımda olmasını en azından bi durumunu sormasını yanımda olmasını beklerdim, kardeşimin sağlıksak durumu için bi şey rica ettim yapmadı. Bu vefasızlık değil mi? Bi insan bu kadarını hak eder mi? Kendisi ilk sevgilimdi başka da kimseyi hayatıma almadım. Gerçekten bu kadarını hak ettim mi sizce?
Sizce ben bunu hak ettim mi?