Ayrılalı 2 yıl oldu beni terk etti sonra öğrendim benleyken başkaları da vardı ben ondan sonra kimseyi sevemedim hayatıma almadım uzak durmaya çalışıyorum bi şekilde hayatıma girmeye çalışıyor gene ama hiç bi zaman tekrar sevgili olmadık
SEn bu kafayla giderken başını taşlara çoook vurursun hem 2 yıl önce terkedilen sensin hem senleyken başkaları olduğunu öğreniyorsun hem de hala ona mesaj atıyorsun kıt beyinli falan mısın kadınlık gururunda mı yok senin cidden bu kadar aptallaşabiliyor musun şaşıyorum doğrusu hep olmayanın peşinden mi gidersin neden bu psikolojidesin sana söyleyim kabullenemiyorsun alışkanlık yapmış çocuk sana terkedince koymuş yediremiyorsun kendine sevdiğinden falan değil senin ki fakirin ferrari istemesi gibi bir şey ulaşılmazın arkasındasın yanlış sularda yüzüyorsun ayağını denk al yoksa şu gençliğinin kıymetini bilemeden zamanını iyi değerlendirmeden yaşlanıp gideceksin.
Yalnız bu sohbette aykırı bir şey görünmüyor Olaya gelince insanın bir işi her işidir Yine aldatacak yine terkedecek Seni baş üstünde taşıyacak yalnız beyler var Kıymetini bilecek sana aşkı yaşatacak Senle evlenecek Onlara kapını aç Bulamıyorsan yardımcı olurum
Bir iliskide en cok seven taraf erkek olmazsa o iliski yürümüyor bosuna çabalama bence artik ipleri kopar bu mesajlarda bile hissetim cocuktaki ilgisizligi
Bence sen onun hayatına girmeye çalışıyorsun. Ayrıca bu hödüklerde arayıpta bulduğunuz nedir tam olarak? Cümle bile kuramayan 3ıq'luk döl israfından farkı yok.